IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Не само според теб, доста други смятат така и дългосрочния хоризонт от 10г. с неясен резултат не блазни мнозинството. Време е за друга иновация на която се слагат 1000$ и се будят милионери.
    Едва ли ще е в тоз живот.... ама знае ли се...

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Скъпо ми е вече....
      Дойде ти акъла, радвам се. Точно си го описал на каква възраст трябва да си и с къв процент от портфейла си да набиваш в крипто. По-добре отдавай конове назаем. И гушкаш лихва. Не знам как става, Диска ми беше говорил нещо такова.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Koлко броя?
        Да кажем така, имах 60,%, преди да ги похвалиш заедно ги купих с IWDA и SXR8, а след, като ги похвали, допълних още 40%. Демек ти дължа 400гр. от литрово Джони например Виждаш ли, че имам някакъв респект от твое мнение..честен съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз ги имам преди да ме "открехваш
          Koлко броя?

Коментар

Няма нищо гарантирано на тоя свят....освен смъртта...
            Когато си прав, си стоманено прав. Ще ти пратя един пример на лични, може по-скоро да го получиш от пощенски гълъб, преди инвестора...
            Last edited by Bailor; 29.07.2024, 20:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Или просяк. Тва много волатилно, не ме кефи, друго си е имотче, etf-че....
              Няма нищо гарантирано на тоя свят....освен смъртта...

Коментар

Коня за последните 4 год направи 15х. Шансът следващите 4 год да го направи пак, според мен е нищожен, но съм убеден, че пак ще бие в пъти всички други активи.
                Ако си 25~30 годишен, няма спор, набиваш 50% в конове и най-малко 5 год забравяш за тях. След 10 год си цар.
                Не само според теб, доста други смятат така и дългосрочния хоризонт от 10г. с неясен резултат не блазни мнозинството. Време е за друга иновация на която се слагат 1000$ и се будят милионери.

Коментар

След 10 год си цар.
                  Или просяк. Тва много волатилно, не ме кефи, друго си е имотче, etf-че....

Коментар

• Коня за последните 4 год направи 15х. Шансът следващите 4 год да го направи пак, според мен е нищожен, но съм убеден, че пак ще бие в пъти всички други активи.
                    Ако си 25~30 годишен, няма спор, набиваш 50% в конове и най-малко 5 год забравяш за тях. След 10 год си цар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Бетерчо, вместо да заредиш още койни, си тръгнал с глупости да се занимаваш.
                      Скъпо ми е вече....

Коментар

Оооох, да чакам нЕкой чиновник да ме "одобри"? Начи да бЕгам с 200.
                        Бетерчо, вместо да заредиш още койни, си тръгнал с глупости да се занимаваш.

Коментар

Лорде колко бройки натовари от ANAU.И да пратиш бутилка скоч дето те открехнах
                          Аз ги имам преди да ме "открехваш

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Както и разни комарджии, занимаващи се с CFD-та, като правят директни залагания срещу клиентите си.
                            Че тва кой не го прави?

Коментар

Казах ти че може няколко пъти и ти обясних как става.Ама ти не възприемаш
                              Много сложно ми се стори. Във dex овете (примерно aave) става с 1 клик, и не чакаш някой да те "одобри". Благодаря ще тествам.
                              Last edited by better; 29.07.2024, 17:10.

Коментар

Ти каза че е офшорка което не е вярно
                                Баш такива са си. Колко представителства имат и къде са те? Как са регулирани? Какви защити и гаранции дават? Къде депозират ценните книжа? Ти изобщо не търгуваш през компанията майка в САЩ. Моделът им е свързан точно с идеята да обхванат клиенти от бамбуковите републики, където има малко алтернативи. Както и разни комарджии, занимаващи се с CFD-та, като правят директни залагания срещу клиентите си. Ако обаче недай си боже стане беля, много е възможно човек да глътне водица с тях. Лично мое мнение.

Аз предпочитам да имам директен денонощен телефон и офис и при нужда да има кой да реагира. Да знам точно къде са ми акциите. Да са вкарани публично и поименно в регистъра. И така нататък.

Коментар

Working...
                                X