If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не само според теб, доста други смятат така и дългосрочния хоризонт от 10г. с неясен резултат не блазни мнозинството. Време е за друга иновация на която се слагат 1000$ и се будят милионери.
Дойде ти акъла, радвам се. Точно си го описал на каква възраст трябва да си и с къв процент от портфейла си да набиваш в крипто. По-добре отдавай конове назаем. И гушкаш лихва. Не знам как става, Диска ми беше говорил нещо такова.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Да кажем така, имах 60,%, преди да ги похвалиш заедно ги купих с IWDA и SXR8, а след, като ги похвали, допълних още 40%. Демек ти дължа 400гр. от литрово Джони например Виждаш ли, че имам някакъв респект от твое мнение..честен съм.
Коня за последните 4 год направи 15х. Шансът следващите 4 год да го направи пак, според мен е нищожен, но съм убеден, че пак ще бие в пъти всички други активи.
Ако си 25~30 годишен, няма спор, набиваш 50% в конове и най-малко 5 год забравяш за тях. След 10 год си цар.
Не само според теб, доста други смятат така и дългосрочния хоризонт от 10г. с неясен резултат не блазни мнозинството. Време е за друга иновация на която се слагат 1000$ и се будят милионери.
Коня за последните 4 год направи 15х. Шансът следващите 4 год да го направи пак, според мен е нищожен, но съм убеден, че пак ще бие в пъти всички други активи.
Ако си 25~30 годишен, няма спор, набиваш 50% в конове и най-малко 5 год забравяш за тях. След 10 год си цар.
Баш такива са си. Колко представителства имат и къде са те? Как са регулирани? Какви защити и гаранции дават? Къде депозират ценните книжа? Ти изобщо не търгуваш през компанията майка в САЩ. Моделът им е свързан точно с идеята да обхванат клиенти от бамбуковите републики, където има малко алтернативи. Както и разни комарджии, занимаващи се с CFD-та, като правят директни залагания срещу клиентите си. Ако обаче недай си боже стане беля, много е възможно човек да глътне водица с тях. Лично мое мнение.
Аз предпочитам да имам директен денонощен телефон и офис и при нужда да има кой да реагира. Да знам точно къде са ми акциите. Да са вкарани публично и поименно в регистъра. И така нататък.
Коментар