If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След като разнищихте италианките дойде ред и на хора по тип. Вероятно освен юрист сте и много други неща. Чувствам се горд че пиша в един форум с Вас и мога да се докосна , поне виртуално, до Вашата изключителност.
ПП Познавате ли добре типа хора чийто представител е госпожа таралежка ? Те от късмет ли имат нужда или от други неща?
Може би е време да се върнем към темата. В някои райони на София броя на жилищата буквално би трябвало да се удвои. Само че не виждам разширяване на булеварди или добавяне на нови. Как ще се придвижват тези хора ? Освен това наличните водоснабдяване и канализация нямат ли някакви лимити ?
Лично не. Но познавам много добре този тип хора. Както ти казах - дано има късмет.
След като разнищихте италианките дойде ред и на хора по тип. Вероятно освен юрист сте и много други неща. Чувствам се горд че пиша в един форум с Вас и мога да се докосна , поне виртуално, до Вашата изключителност.
ПП Познавате ли добре типа хора чийто представител е госпожа таралежка ? Те от късмет ли имат нужда или от други неща?
Колето продаде етажа от къщата "на връх" както го беше посъветвал неговия ментор, сега се оказа, че откакто е продал, "връо" се е удвоил
Доколкото разбирам, "колето" е господин който не пише тук отдавна. Забелязвам че го споменавате няколко пъти. Защо сте толкова обсебен от него ? Бяхте гаджета и Ви заряза и сега не можете да му простите ли ? Или пък жена Ви е избягала с него ? Все за него мислите. Като чета и какви глупости поствате имам чувството , че поствате каквото Ви падне само да запазите някакво присъствие във форума с надеждата че ако някой ден човека се логне ще си спомни за Вас.
Е, ти на това ли разчиташ? В България, този фактор напълно отсъства!!, аз се колебая между да си остана там където съм, учител по два предмета и оператор на ЦПУ. И в трите професии, мога да лепя над 4К.
От 25 октомври 1949 година Добрич е преименуван на Толбухин,[9] на името на съветския маршал Фьодор Толбухин, командващ Трети украински фронт, който окупира България през 1944 година. От 19 септември 1990 година с президентски указ е възстановено старото име – Добрич.
Коментар