If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Подписка-модписка няма значение.
Без редовно правителство ще бъде много сложно. Пропуснал съм дали ще се навият да ни правят извънредна засечка,защото планирана по график констатира,че не сме ок с инфлацията.
Берти, Берти, Берти трябва да се чете между редовете. Някъде извън бг решението е взето. 2025 летим. Това ми е последното българско евтино моренце
Kak?! Нали утре жонката ще ни прати РДНСК да ни обявят за незаконни и ще трябва да ни извозват незаконните тухли с багери? Ти трябва да се радваш че ще се оттървеш само с х2.
Ше прати Жонката некому дедовия. Тва да не му е Априлци.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Само гледа да ми бута цената, оградата се гътнала, пейката ми изгорела, гъбосва ме и ме къпе както му дойде и накрая ми вика х2. Не по 2, по 10 ще е.
Kak?! Нали утре жонката ще ни прати РДНСК да ни обявят за незаконни и ще трябва да ни извозват незаконните тухли с багери? Ти трябва да се радваш че ще се оттървеш само с х2.
Мдам. Щом Кольо почва подписка - гаранция, че ще сме вътре от януари 25та.
Подписка-модписка няма значение.
Без редовно правителство ще бъде много сложно. Пропуснал съм дали ще се навият да ни правят извънредна засечка,защото планирана по график констатира,че не сме ок с инфлацията.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Е нищо де, какво толкова. Ще има 30% собственици и 70% квартиранти и обитатели на деЦки. Ще станем истинска европейска държава с евроатлантически ценности.
Тъкмо когато се прибират гастърите, няма да виждат разлика в цените на квартирите.
Коментар