IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.24chasa.bg/biznes/article/18532052

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
      Бърни Мадоф е измамил хората с 50 млрд фиатни пари, и 50 години тея дет дават "разрешенията" (демек тия с регулациите, лицензите и т.н ) не са го хванали.
      Ружа Игнатова се пробва, но не изкара и 5 години

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
        Бетера е с 0,3 биткойна и чека да стане мелеонер
        Дали и толкова има.И радомирския имаше палати на думи,а в дейстителност се оказа съвсем друго.
        Ако знаеш колко такива нови "звезди",които "разбират" от крипто,съм виждал през годините,бедна ти фантазията.С всеки цикъл стават все повече и все повече "разбират"
        Last edited by danetha; 30.07.2024, 08:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Или просяк. Тва много волатилно, не ме кефи, друго си е имотче, etf-че....
          Бетера е с 0,3 биткойна и чека да стане мелеонер

Коментар

Аз разбрах, че иска да купи ЕТF. Aз препоръчвам IWDA или ANAU

Роди се прекрасен контра индикатор.Първата е близо,на втората тук е върха,а Ганъо вика купувайте.Качвам те на брояча и ще следим цената

https://tvc-invdn-com.investing.com/...ebb9e3c09c.png

Last edited by danetha; 30.07.2024, 06:20.

Коментар

Ако си 25~30 годишен, няма спор, набиваш 50% в конове и най-малко 5 год забравяш за тях. След 10 год си цар
              Пълна глупост
              След 10г като нищо може да е минус 90% от сегашната цена и да не е и в топ 100 крипто даже.
              Гаранция за нищо няма.

Коментар

Всички яйца в една кошница?! Ако те чуят евреите...
                Важното е че има яйца и не са на кредит.

Коментар

Да кажем така, имах 60,%, преди да ги похвалиш заедно ги купих с IWDA и SXR8, а след, като ги похвали, допълних още 40%. Демек ти дължа 400гр. от литрово Джони например Виждаш ли, че имам някакъв респект от твое мнение..честен съм.
                  Eвалата Лорде.От ANAU колко процента си напред до тук?
                  Last edited by nradev1111; 30.07.2024, 02:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Дойде ти акъла, радвам се. Точно си го описал на каква възраст трябва да си и с къв процент от портфейла си да набиваш в крипто. По-добре отдавай конове назаем. И гушкаш лихва. Не знам как става, Диска ми беше говорил нещо такова.
                    предполагам е продал на късо

Коментар

То къде не е така? Ако не си отваряш очите, навсякъде може да те съблекат гол....

Всеки инвеститор трябва да научи себе си, да се доверява на собствената си преценка. Това е най-важният урок в живота.
                      На повечето дребни инвеститори преценката им е грешна
                      Last edited by nradev1111; 30.07.2024, 02:02.

Коментар

В дот Ком балона, Амазон губят 90+% от стойността си. Нима интернет търговията е без фундамент?
                        Тогава вероятно да. Сега как е? Тя заедно с Епъл, (друга тежко пострадала компания) държат индексите сега.
                        Нормално е да се падне зверски, никога не е съществувал в тези условия. Има и шанс да умре разбира се,
                        както са измрели много големи компании. Но си има фундамент. Универсален протокол с едни и
                        същи правила за всички. Лимитиран и с механизъм адаптиращ сложността спрямо хеш пауъра. Със забавяща се инфлация, намаляща наполовина на всеки 210 000 блока или приблизително 4 години. Не се цензурира и транзакциите му не се спират от трета страна ако държиш ключовете. Не признаващ държавни граници при трансферите.
                        Ок, държиш ключовете на някаква виртуална валута, която може да изчезне само за 1 секунда, щото няма никакъв фундамент зад нея и никакъв реален бизнес! И ти на нея имаш повече вяра от Амазон или Мета, дето може да спихнат в даден момент с 90%, почти невъзможен сценарии, спрямо някакво крипто, без никакъв фундамент?? И ти се доверяваш на второто??Кефиш ме, и аз обичам анимационните филмчета...

Коментар

Стратегията ми е същата, купувам и държа, с една разлика, акции с някакъв фундамент. При криптото фундамент просто липсва. Примерно Тексас инструментс произвеждат реален продукт, биткойн какво произвежда?
                          В дот Ком балона, Амазон губят 90+% от стойността си. Нима интернет търговията е без фундамент?
                          Тогава вероятно да. Сега как е? Тя заедно с Епъл, (друга тежко пострадала компания) държат индексите сега.
                          Нормално е да се падне зверски, никога не е съществувал в тези условия. Има и шанс да умре разбира се,
                          както са измрели много големи компании. Но си има фундамент. Универсален протокол с едни и
                          същи правила за всички. Лимитиран и с механизъм адаптиращ сложността спрямо хеш пауъра. Със забавяща се инфлация, намаляща наполовина на всеки 210 000 блока или приблизително 4 години. Не се цензурира и транзакциите му не се спират от трета страна ако държиш ключовете. Не признаващ държавни граници при трансферите.

Коментар

A, инвеститори, без никакви регулации, може някой ден да се събудят до леглото, единствено с чаша студена вода. Регулациите са въведени именно заради най-алчните в света. Помисли сега, кои са най- алчните в момента, май някои, които създават стойност от нищо?
                            Че и си признават:

https://x.com/i/status/1602714969283256320

Коментар

Това е така, но само ако търгуваш. Ако държиш, товариш на беърите (коги всички ги е страх и казват, че умира) нямаш ядове.
                              Стратегията ми е същата, купувам и държа, с една разлика, акции с някакъв фундамент. При криптото фундамент просто липсва. Примерно Тексас инструментс произвеждат реален продукт, биткойн какво произвежда?

Коментар

Бърни Мадоф е измамил хората с 50 млрд фиатни пари, и 50 години тея дет дават "разрешенията" (демек тия с регулациите, лицензите и т.н ) не са го хванали.
                                A, инвеститори, без никакви регулации, може някой ден да се събудят до леглото, единствено с чаша студена вода. Регулациите са въведени именно заради най-алчните в света. Помисли сега, кои са най- алчните в момента, май някои, които създават стойност от нищо?

Коментар

Working...
                                X