Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеБърни Мадоф е измамил хората с 50 млрд фиатни пари, и 50 години тея дет дават "разрешенията" (демек тия с регулациите, лицензите и т.н) не са го хванали.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеБетера е с 0,3 биткойна и чека да стане мелеонер
Ако знаеш колко такива нови "звезди",които "разбират" от крипто,съм виждал през годините,бедна ти фантазията.С всеки цикъл стават все повече и все повече "разбират"Last edited by danetha; 30.07.2024, 08:12.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Или просяк.Тва много волатилно, не ме кефи, друго си е имотче, etf-че....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеАз разбрах, че иска да купи ЕТF. Aз препоръчвам IWDA или ANAU
Роди се прекрасен контра индикатор.Първата е близо,на втората тук е върха,а Ганъо вика купувайте.Качвам те на брояча и ще следим цената
https://tvc-invdn-com.investing.com/...ebb9e3c09c.png
Last edited by danetha; 30.07.2024, 06:20.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАко си 25~30 годишен, няма спор, набиваш 50% в конове и най-малко 5 год забравяш за тях. След 10 год си цар
След 10г като нищо може да е минус 90% от сегашната цена и да не е и в топ 100 крипто даже.
Гаранция за нищо няма.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Всички яйца в една кошница?! Ако те чуят евреите...
Коментар
-
Да кажем така, имах 60,%, преди да ги похвалиш заедно ги купих с IWDA и SXR8, а след, като ги похвали, допълних още 40%. Демек ти дължа 400гр. от литрово Джони напримерВиждаш ли, че имам някакъв респект от твое мнение..честен съм.
От ANAU колко процента си напред до тук?
Last edited by nradev1111; 30.07.2024, 02:52.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Дойде ти акъла, радвам се.Точно си го описал на каква възраст трябва да си и с къв процент от портфейла си да набиваш в крипто. По-добре отдавай конове назаем. И гушкаш лихва. Не знам как става, Диска ми беше говорил нещо такова.
Коментар
-
То къде не е така? Ако не си отваряш очите, навсякъде може да те съблекат гол....
Всеки инвеститор трябва да научи себе си, да се доверява на собствената си преценка. Това е най-важният урок в живота.Last edited by nradev1111; 30.07.2024, 02:02.
- 1 like
Коментар
-
В дот Ком балона, Амазон губят 90+% от стойността си. Нима интернет търговията е без фундамент?
Тогава вероятно да. Сега как е? Тя заедно с Епъл, (друга тежко пострадала компания) държат индексите сега.
Нормално е да се падне зверски, никога не е съществувал в тези условия. Има и шанс да умре разбира се,
както са измрели много големи компании. Но си има фундамент. Универсален протокол с едни и
същи правила за всички. Лимитиран и с механизъм адаптиращ сложността спрямо хеш пауъра. Със забавяща се инфлация, намаляща наполовина на всеки 210 000 блока или приблизително 4 години. Не се цензурира и транзакциите му не се спират от трета страна ако държиш ключовете. Не признаващ държавни граници при трансферите.
- 1 like
Коментар
-
Стратегията ми е същата, купувам и държа, с една разлика, акции с някакъв фундамент. При криптото фундамент просто липсва. Примерно Тексас инструментс произвеждат реален продукт, биткойн какво произвежда?
Тогава вероятно да. Сега как е? Тя заедно с Епъл, (друга тежко пострадала компания) държат индексите сега.
Нормално е да се падне зверски, никога не е съществувал в тези условия. Има и шанс да умре разбира се,
както са измрели много големи компании. Но си има фундамент. Универсален протокол с едни и
същи правила за всички. Лимитиран и с механизъм адаптиращ сложността спрямо хеш пауъра. Със забавяща се инфлация, намаляща наполовина на всеки 210 000 блока или приблизително 4 години. Не се цензурира и транзакциите му не се спират от трета страна ако държиш ключовете. Не признаващ държавни граници при трансферите.
Коментар
-
A, инвеститори, без никакви регулации, може някой ден да се събудят до леглото, единствено с чаша студена вода. Регулациите са въведени именно заради най-алчните в света. Помисли сега, кои са най- алчните в момента, май някои, които създават стойност от нищо?
https://x.com/i/status/1602714969283256320
Коментар
-
Това е така, но само ако търгуваш. Ако държиш, товариш на беърите (коги всички ги е страх и казват, че умира) нямаш ядове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеБърни Мадоф е измамил хората с 50 млрд фиатни пари, и 50 години тея дет дават "разрешенията" (демек тия с регулациите, лицензите и т.н) не са го хванали.
- 1 like
Коментар
Коментар