IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Берти, Берти, Берти трябва да се чете между редовете. Някъде извън бг решението е взето. 2025 летим. Това ми е последното българско евтино моренце
    Пука му на берджо. Докато мама и тати му носят, нема какво да го мисли.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Само гледа да ми бута цената, оградата се гътнала, пейката ми изгорела, гъбосва ме и ме къпе както му дойде и накрая ми вика х2. Не по 2, по 10 ще е.
      Ма ти не му се давай де

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Подписка-модписка няма значение.
        Без редовно правителство ще бъде много сложно. Пропуснал съм дали ще се навият да ни правят извънредна засечка,защото планирана по график констатира,че не сме ок с инфлацията.
        Берти, Берти, Берти трябва да се чете между редовете. Някъде извън бг решението е взето. 2025 летим. Това ми е последното българско евтино моренце

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Kak?! Нали утре жонката ще ни прати РДНСК да ни обявят за незаконни и ще трябва да ни извозват незаконните тухли с багери? Ти трябва да се радваш че ще се оттървеш само с х2.
          Ше прати Жонката некому дедовия. Тва да не му е Априлци.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Само гледа да ми бута цената, оградата се гътнала, пейката ми изгорела, гъбосва ме и ме къпе както му дойде и накрая ми вика х2. Не по 2, по 10 ще е.
            Kak?! Нали утре жонката ще ни прати РДНСК да ни обявят за незаконни и ще трябва да ни извозват незаконните тухли с багери? Ти трябва да се радваш че ще се оттървеш само с х2.

Коментар

Не бе не помня, честна чавдарска за което се извинявам.

Х2 в сегашния момент е шега. Влизаме в еврото, той затуй Левчо така те е оправил

Топаме топката.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Акциите паданаха за 2 месеца .После яко нагоре
                То па ени спадове. Преди кви спадове имаше.... ​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Без редовно правителство ще бъде много сложно.
                  Но има работещ парламент, което е по-важното.

Коментар

Мдам. Щом Кольо почва подписка - гаранция, че ще сме вътре от януари 25та.
                    Без редовно правителство ще бъде много сложно. Пропуснал съм дали ще се навият да ни правят извънредна засечка,защото планирана по график констатира,че не сме ок с инфлацията.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Мяууууу!
                      Е нищо де, какво толкова. Ще има 30% собственици и 70% квартиранти и обитатели на деЦки. Ще станем истинска европейска държава с евроатлантически ценности.

Тъкмо когато се прибират гастърите, няма да виждат разлика в цените на квартирите.
                      Last edited by два_таралежа; 08.08.2024, 16:52.

Коментар

А какво ще стане с цените на имотите от януари?
                        Мяууууу!

Коментар

А какво ще стане с цените на имотите от януари?

Коментар

Никой нямало да ни пусне в еврото. колето е започнал подписка "ПРОТИВ"

Коментар

Х2 в сегашния момент е шега. Влизаме в еврото, той затуй Левчо така те е оправил

Топаме топката.
                              Никой нямало да ни пусне в еврото. колето е започнал подписка "ПРОТИВ"

Коментар

Скъпа, снощи си лафихме с нашия общ приятел по твой адрес. Обади се и Левчо по телефона та се побъзикахме и с него, предложих му да продаде вилата на х2 от цената на която той плати и той ми затвори сърдито телефона. Лош Левчо, лош...

Я кажи спомняш ли си Muza?

Топаме топката.

Коментар

Working...
                                X