Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Отложеното удоволствие е най-сладко
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
да разбирам ли, че мечтаната почивка в собствена къща на морето се отлага и някой друг ще се радва
лев,
ти нали си търесеше 'къще' за тебе? ... айде пак хан... за три бона (или 9000 все тази) ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да ми честитят момците с дисагите...къщата ми на морето вече е заета на 100% от днес до 26ти Август, без да съм обявявал даже в публичното пространство. Даже малко ме е яд, защото имах две посещения планувани аз лично за по ден-два. Но ще спя при съседа Таралежа ако се наложи. Но...по 600 кинта на ден за първите които изпълват всяко легло и после са 6 човека по 100 лв на спалня (300 лв на нощувка) - да смятат кибиците що си взех къща на брега на океана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ако ще ги изплащате тези 350к Еуро за 6 години, идва вноска от около и над 5000 Евро месечно според лихвата. С нейните 3000 лева как ли ще плаща наравно с теб?
Освен това ти сподели, че всичко сделката е за 300к. Как така хем самоучастие, хем и 350к кредит? Да не би да си ипотекирал и някой друг, твой имот?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Тези детайли малко променят картинката. Както и да е, успех в начинанията.
ПС: Ако пожелаеш ще ти споделя едно видео за една подобна история на твоята, която не приключва добре. Не казвам, че натам си тръгнал и на никого не го пожелавам, но е хубаво да знае човек какво се случва по света и какво може да очаква.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
да разбирам ли, че мечтаната почивка в собствена къща на морето се отлага и някой друг ще се радва
лев,
ти нали си търесеше 'къще' за тебе? ... айде пак хан... за три бона (или 9000 все тази) ли си?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
така се започва - първо ще излязат за малко , а после - изобщо
не може да се движи икономика чрез препродаване
колкото по- бързо се осъзнае , толкова по- добре , а банките трябва да спрат кредитиране на вторичния пазар , като начало
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n4197730[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да ми честитят момците с дисагите...къщата ми на морето вече е заета на 100% от днес до 26ти Август, без да съм обявявал даже в публичното пространство. Даже малко ме е яд, защото имах две посещения планувани аз лично за по ден-два. Но ще спя при съседа Таралежа ако се наложи. Но...по 600 кинта на ден за първите които изпълват всяко легло и после са 6 човека по 100 лв на спалня (300 лв на нощувка) - да смятат кибиците що си взех къща на брега на океана.
лев,
Last edited by bertram; 24.07.2024, 20:48.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЕксперт: Над 20% от продавачите на имоти се оттеглиха от пазара в очакване на по-високи цени
https://www.investor.bg/a/461-bloomb...o-visoki-tseni
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААААААА
не може да се движи икономика чрез препродаване
колкото по- бързо се осъзнае , толкова по- добре , а банките трябва да спрат кредитиране на вторичния пазар , като началоLast edited by corner; 24.07.2024, 20:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Това е положението: https://www.imot.bg/awp0xmпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЕксперт: Над 20% от продавачите на имоти се оттеглиха от пазара в очакване на по-високи цени
Last edited by bulgarian lev; 24.07.2024, 19:43.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Тези боклуци и след още 50% дискаунт трудно ще се продадат.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Експерт: Над 20% от продавачите на имоти се оттеглиха от пазара в очакване на по-високи цени
- 1 like
Коментар
Коментар