Ко стааа тука бе?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Откак им продаде цените качиха 50%. Вече забравих и кво им продаде. Прости ми, ама не ви следя продажбите, щото са като покупките, демо версия Пеликан.Last edited by X_Y; 02.09.2024, 11:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Откак им продаде цените качиха 50%. Вече забравих и кво им продаде. Прости ми, ама не ви следя продажбите, щото са като покупките, демо версия Пеликан.
Май 21-ва.
Взехме Кон за 100 бона.
Отлетя Чайката...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Ха-ха-ха... Ако си мислиш, че ще прокопсаш като набиеш 250 000 евра в две мухлясали стаички в мафиотската кочина - давай, нашивай се !
Ние ще ти гледаме сеира!
С колко мислиш че ще падне да ти го продаде?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не съм, аз съм продавач... продавам на тия дет са учили.....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Ха-ха-ха... Ако си мислиш, че ще прокопсаш като набиеш 250 000 евра в две мухлясали стаички в мафиотската кочина - давай, нашивай се !
Ние ще ти гледаме сеира!Last edited by bulgarian lev; 01.09.2024, 22:16.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЗащо перона е заспал, като заек на фарове?Корелация между баничка със сирене и тристаен апартамент в София. През 2018г. баничката струваше 1лв. Сега е 2,5 лв. Не е ли нормално тристаен апартамент в София, през 2018г. да е струвал 100 000€, а сега да струва 250 000€?Ха-ха-ха... Ако си мислиш, че ще прокопсаш като набиеш 250 000 евра в две мухлясали стаички в мафиотската кочина - давай, нашивай се !
Ние ще ти гледаме сеира!( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Тук си много прав, ЦКБ са пълни....! Ще ми удържат 6лв. за да изтегля 200. Казах им, че на мен 6лв. ми е пържолата за обяд.Last edited by RUBLA; 01.09.2024, 21:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеХахаха, ми той не съществува. Не си учил май за холандските лалета през 17-ти век.
Коментар
-
Питай Сатоши Накамото.
Коментар
-
Бай Митьо, и ти ли хАпваш в парламента бре?
- 1 like
Коментар
-
Ползвам карта, но ми обясниха, че в крайния работен ден на месеца, правят профилактика на всички банкомати. Исках да изтегля пари от банкомат, но нямах възможност.Смисълът на поста е, че за да изтеглиш пари от собствена сметка, твои пари, те дерат с 6лв.
Коментар
-
А, бития кон защо няма никакъв фундамент, не казваш, къде му е фундамента?
Коментар
-
Тук си много прав, ЦКБ са пълни....! Ще ми удържат 6лв. за да изтегля 200. Казах им, че на мен 6лв. ми е пържолата за обяд.Last edited by RUBLA; 01.09.2024, 21:08.
- 1 like
Коментар
Коментар