Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Стадионите бяха само пример за липсата на пари. Кажете мнението си за здравеопазването там където сте били и в България. Къде е по-добро ?
От гледна точка на климата единствената райони с перспектива са Европейското крайбрежие на Атлантическия океан и Западното крайбрежие на Северна Америка. Ако някой ще се изнася от Близкия изток , по-скоро ще се ориентира към Сан Себастиан, Биариц, Бордо или дори съвсем на север Бретан отколкото към София
В зависимост от кой колко кинти има там ще се изнася. Мулти милионер нема да доде у Бг.Last edited by bulgarian lev; 19.08.2024, 18:02.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да, засега са мижави признаците, но може драстично да се променят. Питали са ме много, а и някои имат вече апарти по морето. И в София вероятно, но такива не познавам. Ще стане напечено в един момент. Питали са ме има ли религиозна толерантност, имат ли право и имаме ли евро за валута, валутна стабилност. Много купуват в Търция, но тя е мюсюлманска страна.
Само Домусчиев и Лудогорец праввт козирки и стадиони. Кой клуб и отде пари за заплати на футболистите, кражбички, ми па и стадиони. Това е невъзможно. Стадионите на Домусчиев в Разград и Шумен са ок, другото е леш. Даже Нефтохимик в Бургас отебаха стадиона си отдавна след Порточанов.
От гледна точка на климата единствената райони с перспектива са Европейското крайбрежие на Атлантическия океан и Западното крайбрежие на Северна Америка. Ако някой ще се изнася от Близкия изток , по-скоро ще се ориентира към Сан Себастиан, Биариц, Бордо или дори съвсем на север Бретан отколкото към София
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Домусчиев е главната причина футбол в БГ дефакто да няма. Този да го бяха разкостили стократно ако беше в нормална държава.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Де да разчитахме на селско стопанство...Абсолютно нищо не се произвежда в БГ (освен строежи на апартаменти). Цялата стока в магазините и на пазарите е вносен боклук. Разчита се на трансфери отвън, на нов дълг и на раздуване на паричната маса чрез кредитиране, за да се плащат заплати на чиновници.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Да, засега са мижави признаците, но може драстично да се променят. Питали са ме много, а и някои имат вече апарти по морето. И в София вероятно, но такива не познавам. Ще стане напечено в един момент. Питали са ме има ли религиозна толерантност, имат ли право и имаме ли евро за валута, валутна стабилност. Много купуват в Търция, но тя е мюсюлманска страна.
Само Домусчиев и Лудогорец праввт козирки и стадиони. Кой клуб и отде пари за заплати на футболистите, кражбички, ми па и стадиони. Това е невъзможно. Стадионите на Домусчиев в Разград и Шумен са ок, другото е леш. Даже Нефтохимик в Бургас отебаха стадиона си отдавна след Порточанов.
Коментар
-
Това не е сериозно. Какво Ви кара да мислите че ако някой си тръгне от Близкия изток ще дойде в България ? В момента има постоянен поток от мигранти и дори те не се застояват.
Близкия изток поне има пари. Направиха стадиони с климатици за световното. В България също не може да се живее вече , но няма и пари. Левски не може да направи козирка дори за един сектор на стадиона. Лошото за България не е че няма пари за климатици а че разчитаме на селско стопанство а жегите и безводието го унищожават.
- 1 like
Коментар
-
Това не е сериозно. Какво Ви кара да мислите че ако някой си тръгне от Близкия изток ще дойде в България ? В момента има постоянен поток от мигранти и дори те не се застояват.
Близкия изток поне има пари. Направиха стадиони с климатици за световното. В България също не може да се живее вече , но няма и пари. Левски не може да направи козирка дори за един сектор на стадиона. Лошото за България не е че няма пари за климатици а че разчитаме на селско стопанство а жегите и безводието го унищожават.
Само Домусчиев и Лудогорец правят козирки и стадиони. Кой клуб може и отде пари за заплати на футболистите, кражбички, ми па и стадиони. Това е невъзможно. Стадионите на Домусчиев в Разград и Шумен са ок, другото е леш. Даже Нефтохимик в Бургас отебаха стадиона си отдавна след Порточанов.Last edited by bulgarian lev; 19.08.2024, 17:48.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеСами си правете изводите. В Близкия Изток повече не може да се живее. Горещо и в преносния, и в буквалния смисъл на думата. Цените в Европа...да не пророкувам за Бг ще има кой да ги плаща. Те и сега го правят. Руснаците инвазираха Турция, но Турция е нестабилна държава за мен. Лично мнение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Захлупи един двустаен в Пловдив бре. Ка така се излагаш на квартира.Там цените 1/3 от софийските.
Тя жена ми вместо да ми купи отиде и захлупи в Бургас.Last edited by bulgarian lev; 19.08.2024, 17:34.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Истината е, че в БГ климатът става вече непоносим и лятото освен 24 часа под климатика друг начин за оцеляване няма. Дори нощите не се охлажда достатъчно. Специално твоите любими градове - Плевен и Пловдив положението е плачевно.
В Кувейт много рядко температурите достигат 50, обикновено са в диапазона 42-48. 55 е абсоютен мит. 56.7 e абсоютният максимум измерван някога и то в Калифорния през 1913г..
Коментар
-
Естествено. Да не съм безделник... И знам кога и къде и какво да купувам. И така на квартира доказвам на теб и всички чакали ... с личен пример - на квартира е най-добре. А и не е чак толкова скъпо, верно, няма да остане така, но и имотите скоро няма да снишат. Да сгънат, както се казва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Купил си ти... на сън.
1: цените падат, до какви нива ти влиза ок? 400?, 600?, 1000€/м²? Къде? Варна?, София?, Петрич?, Тополовград?
2: 0,3 коня стават 200К€ и ти купуваш имот на чаршията във Варна или топ център София, които са паднали драстично от 4К€, на 2,5К€. А може и в конове да са минали цените...както беше с долара преди време, но ти си малък и немаш и идея.
3: От закъсали ипотекари и Търг от ЧСИ? Бетърчо, пиле шарено, толкова може да се окапеш там, че бедна ти е фантазията.
Бетърчо, имаш ли други варианти за покупка, които при добро желание би споделил?Last edited by bulgarian lev; 19.08.2024, 17:50.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Естествено. Да не съм безделник... И знам кога и къде и какво да купувам. И така на квартира доказвам на теб и всички чакали ... с личен пример - на квартира е най-добре. А и не е чак толкова скъпо, верно, няма да остане така, но и имотите скоро няма да снишат. Да сгънат, както се казва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
А ти продължаваш да си с работно време..... и на квартира....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар