SPAM
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не, не можеш да си позволиш.
Някаква конкретика, която да опровергава мнението ми? Или само така, да си приказваме. Щото в БГ е лесничко да заобикаляме закона, лесничко е да съсипваме всичко, направено от предишните поколения. Природата, държавата, бъдещето - ебал съм ги. Важно е да открадна някой лев и да го набия в апартаменти.
Едно агне не можете да отгледате в БГ вече.Внасяте от майна си райна, после му слагате син печат уж че е българско.
"Айдушка държава" викаше дядо, бог да го прости.
Трябва да учите история! Простотията вече не работи както преди 35 години
Относно конкретиката. Идеята Ви за материални стимули за да се повиши населението е идиотска. Както казах трябва да учите история. Това че сте лошо образован не е оправдание. Всяко развито общество има намаляващо население. Комунизма е нямал защото не е бил развито общество. Ако бяхте учили история щяхте да сте чували че в Римската империя е имало Jus trium liberorum, което е бил опита на Рим да увеличи раждаемостта. Те са имали този проблем преди 2000 години. Проблем който комунистите не са имали защото не са били развито общество. Знаем как е завършил Рим. Всъщност причината поради която е просъществувал толкова дълго са робите , но там не е имало финансов стимул за преселения. Робите са и причината поради която Вашия идол е построил повече отколкото може да се боядиса сега. Робите са и причината поради която Китай стана втората икономика.
Както казах време е да STFU и да тръгнете на училище или да си намерите жена и да се успокоите . Вашата посредственост, нахалство и неграмотност ми идват в повече.Last edited by rverb; 23.08.2024, 19:25.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4205836[/ATTACH]
Ваканция?
- 1 like
Коментар
-
Ти нали търсеше 4-стаен. Да речем минмум 150 кв. чисти. С паркомясто и всичко - пак към 500к ще дойдат минимум.
Иначе са такива цените, да.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Много му е странен дизайна на интериора - все едно е правен на парче. Иначе ми харесва разпределението - просторни стаи и огромен хол.
П.С. Тея имоти не са за хора на заплатка…къде ме слагаш мене там
Коментар
-
Много му е странен дизайна на интериора - все едно е правен на парче. Иначе ми харесва разпределението - просторни стаи и огромен хол.
- 1 like
Коментар
-
Ето нещо като за теб:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=b0tbr9&f1=1
Когато исках да купувам на тази локация, оферти нямаше. Сега ще им дам 1мио ама друг път.
Впрочем това е най-доброто на пазара в момента (единствено етажът е нисичък).
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
За сеч на гората трябва законът да предвижда лишаване от свобода, както при шофиране пиян. Категорично!
Нищо не ти е разказала твоята информаторка от Видима. Подобни абсурди са навсякъде в БГ. 90% от населението са пълни идиоти навсякъде. Как на човек да му е кеф да живее в подбна държава?Last edited by ejonny2376; 23.08.2024, 17:25.
Коментар
-
Всичко в БГ е построено от бай Тошо, сегашните некадърници не могат даже да го боядисат. За сушата - като си бил в Априлци сигурно си видял камионите, натоварени с трупи на 100+ годишни дървета. Кметът обаче щял да строи лифт, да могат няколко кръчмари и кебапчии да печелят..
Боклук е останал да населява България, 24 каратов боклук.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Жонка, много обичаш да генерализираш. Ако така говориш и в немско, че нищо не става от БГ, после да не се чудиш що те подритват.
Захлупи един апартамент тука, ко ще и с кредит да е, да има къде да чистиш черните мисли, натрупани от Швабско.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=b0tbr9&f1=1
Когато исках да купувам на тази локация, оферти нямаше. Сега ще им дам 1мио ама друг път.
Впрочем това е най-доброто на пазара в момента (единствено етажът е нисичък).Last edited by ejonny2376; 23.08.2024, 16:32.
Коментар
-
Не, не можеш да си позволиш.
Някаква конкретика, която да опровергава мнението ми? Или само така, да си приказваме. Щото в БГ е лесничко да заобикаляме закона, лесничко е да съсипваме всичко, направено от предишните поколения. Природата, държавата, бъдещето - ебал съм ги. Важно е да открадна някой лев и да го набия в апартаменти.
Едно агне не можете да отгледате в БГ вече.Внасяте от майна си райна, после му слагате син печат уж че е българско.
Захлупи един апартамент тука, ко ще и с кредит да е, да има къде да чистиш черните мисли, натрупани от Швабско.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ако мога да си позволя да ти дам един съвет
продавай си там агнешките опашки и не се притеснявай излишно за българия
- 1 like
Коментар
Коментар