Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Левче, не си губи времето да обясняваш на това отроче на ДС измет.
Каквито и документи да имаш, това е промяна в закона от 2015. Подлежиш на СЪБАРЯНЕ и ИЗВОЗВАНЕ. Просто не са се задействали, но и този ден ще дойде както казах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Би ли ми пратил документи от проверката за незаконността на вилната зона.
Знаеш ли, че когато купих имам пълния набор от документи, подписи, скици, геодезически заключения и прочие, които нотариуса (това софийски никога няма да ти обърне толкова време и внимание за всеки един да ти обяснява) един по един засегна защо и за какво са.
Ми аз мога да те уверя че 70% от къщите в Драгалевци и Симеоново са незаконни или полузаконни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Би ли ми пратил документи от проверката за незаконността на вилната зона.
Знаеш ли, че когато купих имам пълния набор от документи, подписи, скици, геодезически заключения и прочие, които нотариуса (това софийски никога няма да ти обърне толкова време и внимание за всеки един да ти обяснява) един по един засегна защо и за какво са.
Ми аз мога да те уверя че 70% от къщите в Драгалевци и Симеоново са незаконни или полузаконни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеСега започна да клинчиш и да говориш за "вероятност", без да даваш проценти
Ти клинчиш и мълчиш защо и ти, и експертите от Голдмън проспахте най-големия спад на Nikkei от 1987 ? 6% клането в Nasdaq,та даже и върха в НВидиа. А тука едно момченце от форума ги каза
Клиничиш и мълчиш като те питам за твоята прогноза,а вместо това злобно коментираш чуждите и то без да имаш нужната експертиза.Last edited by danetha; 07.08.2024, 21:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Когато един-двама от гетото спрат да дават подкупи (или се сменят някои чиновници), те сами ще дойдат. Фиш-Фиш е 100% незаконно гето. Проверено е.
Ми аз мога да те уверя че 70% от къщите в Драгалевци и Симеоново са незаконни или полузаконни.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ела, ела...
Коментар
-
Незаконният ти кофтор подлежи на събаряне. Въпрос на време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/ayj9au2130
МЯУУУУОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
По този въпрос се обърни към твоя любимец жонката. Той знае от първа ръка кои са подлогите и ушите на ДС и партийните корупционери. Даже на мен щеше проверка от НАП да праща, но нещо беше объркал институциите, та вместо НАП ми изпрати двама тръбопроводчици от ВиК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
От тук нататък имотите в комунистическа българия ще се превърнат в луксозна стока достъпна само за разни партийни корупционери, крадци от еврофондове и политически подлоги.Last edited by два_таралежа; 07.08.2024, 14:10.
Коментар
-
Такива оракули като теб има твърде много и именно те са вредни за пазарите, защото подлъгват дребните инвеститори да изпадат в паника. Дано никой не те е послушал и да е продал всичко в Понеделник, за да се пази от великия срив - сега щеше наистина да е на загуба и то много.
Коментар
Коментар