IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Член 87, алинея пета от ЗУТ.
    Каквито и документи да имаш, това е промяна в закона от 2015. Подлежиш на СЪБАРЯНЕ и ИЗВОЗВАНЕ. Просто не са се задействали, но и този ден ще дойде както казах.
    Чакай и се надявай... (това ти го позволявам)

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Левче, не си губи времето да обясняваш на това отроче на ДС измет.
      Член 87, алинея пета от ЗУТ.
      Каквито и документи да имаш, това е промяна в закона от 2015. Подлежиш на СЪБАРЯНЕ и ИЗВОЗВАНЕ. Просто не са се задействали, но и този ден ще дойде както казах.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Би ли ми пратил документи от проверката за незаконността на вилната зона.
        Знаеш ли, че когато купих имам пълния набор от документи, подписи, скици, геодезически заключения и прочие, които нотариуса (това софийски никога няма да ти обърне толкова време и внимание за всеки един да ти обяснява) един по един засегна защо и за какво са.
        Ми аз мога да те уверя че 70% от къщите в Драгалевци и Симеоново са незаконни или полузаконни.
        Левче, не си губи времето да обясняваш на това отроче на ДС измет.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Знаеш ли, че когато купих имам пълния набор от документи, подписи, скици, геодезически заключения и прочие, които нотариуса (това софийски никога няма да ти обърне толкова време и внимание за всеки един да ти обяснява) един по един засегна защо и за какво са.
          Ми аз мога да те уверя че 70% от къщите в Драгалевци и Симеоново са незаконни или полузаконни.
          Правена е справка в РДНСК – Варна относно обекти врайона. Обърни се към тях да ти дадат официално становище за твоя имот конкретно. Аз документи нямам. Имам информация.

Коментар

Сега започна да клинчиш и да говориш за "вероятност", без да даваш проценти
            Казвам ти какво съм казал,за да не лъжеш.
            Ти клинчиш и мълчиш защо и ти, и експертите от Голдмън проспахте най-големия спад на Nikkei от 1987 ? 6% клането в Nasdaq,та даже и върха в НВидиа . А тука едно момченце от форума ги каза

Клиничиш и мълчиш като те питам за твоята прогноза,а вместо това злобно коментираш чуждите и то без да имаш нужната експертиза.
            Last edited by danetha; 07.08.2024, 21:18.

Коментар

Когато един-двама от гетото спрат да дават подкупи (или се сменят някои чиновници), те сами ще дойдат. Фиш-Фиш е 100% незаконно гето. Проверено е.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Ела, ела...
                Когато един-двама от гетото спрат да дават подкупи (или се сменят някои чиновници), те сами ще дойдат. Фиш-Фиш е 100% незаконно гето. Проверено е.

Коментар

Незаконният ти кофтор подлежи на събаряне. Въпрос на време.
                  Ела, ела...

Коментар

https://www.imot.bg/ayj9au
                    2130
                    МЯУУУУ
                    Ежчо, поогледай за парцел дори само ама баш на брега на морето. Купувам веднага. И за 15К$ вдигам къще от сглобяемите модерни.

Коментар

https://www.imot.bg/ayj9au
                      2130
                      МЯУУУУ
                      Мяуто трябва да бъде заменено с воя Ауууу...

Коментар

По този въпрос се обърни към твоя любимец жонката. Той знае от първа ръка кои са подлогите и ушите на ДС и партийните корупционери. Даже на мен щеше проверка от НАП да праща, но нещо беше объркал институциите, та вместо НАП ми изпрати двама тръбопроводчици от ВиК.
                        Незаконният ти кофтор подлежи на събаряне. Въпрос на време.

Коментар

• https://www.imot.bg/ayj9au
                          2130
                          МЯУУУУ

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

От тук нататък имотите в комунистическа българия ще се превърнат в луксозна стока достъпна само за разни партийни корупционери, крадци от еврофондове и политически подлоги.
                            По този въпрос се обърни към твоя любимец жонката. Той знае от първа ръка кои са подлогите и ушите на ДС и партийните корупционери. Даже на мен щеше проверка от НАП да праща, но нещо беше объркал институциите, та вместо НАП ми изпрати двама тръбопроводчици от ВиК.
                            Last edited by два_таралежа; 07.08.2024, 14:10.

Коментар

Такива оракули като теб има твърде много и именно те са вредни за пазарите, защото подлъгват дребните инвеститори да изпадат в паника. Дано никой не те е послушал и да е продал всичко в Понеделник, за да се пази от великия срив - сега щеше наистина да е на загуба и то много.
                              Ако не са те, няма да има периодични възможности. До 99,99%-вия индикатор, предполагам, че е спреда между 2/10 годишните US облигации, наистина исторически когато се обръща от негативен на позитивен има корекции или мечи пазар, големите местят пари от акции в облигации, стават сътресения. Ще видим как ще се развият нещата.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	777.JPG
Views:	1
Size:	40.6 КБ
ID:	4201424

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D...80%D0%B8%D1%8F

Коментар

Working...
                                X