IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Идеята за БГ обикновено е свързана с някакви ядове - някой те измамил,нещо откраднато...Нямам положителни емоции, свързани с там.Преди имах, сега вече не. Иначе животът не е лесен на никого. Приятелите и културният живот са малко, но са ми достатъчно. Живот в собствен имот - АБСУРД - не бих си го причинил, жилището е чисто и просто досаден разход, който е много по-нисък и планируем, когато си под наем. Специално в бедна и разсипана държава като БГ имотите са дефакто без стойност в дългосрочен план, така че не виждам какво толкова се радваш на "собственост".
    Георги, мисля, че има нещо което ти тежи или пречи да помниш. Един ден казваш: "1500 и нито стотинка повече" + знаейки всички обяви наизуст, което ще рече, че ти се иска да купиш имот в най-бедната държава. Друг ден казваш: Живот в собствен имот - АБСУРД"

Нещо ти тежи Георги. Излей си душата тук, ще ти олекне. Предполагам, че Хасан-Мюмюн не те здравноосигурил, а намесата на специалист-психиатър е финансово непосилна за теб. Хайде Георги излей си мъката, аз ще те разбера...

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Георги, често ли сънуваш БГ? Предполагам, не ти е лесен гастарбайтерския живот и ти тежи липсата на приятели, културен живот и спокойствието на живот в собствен имот. Прав ли съм?
      Идеята за БГ обикновено е свързана с някакви ядове - някой те измамил,нещо откраднато...Нямам положителни емоции, свързани с там.Преди имах, сега вече не. Иначе животът не е лесен на никого. Приятелите и културният живот са малко, но са ми достатъчно. Живот в собствен имот - АБСУРД - не бих си го причинил, жилището е чисто и просто досаден разход, който е много по-нисък и планируем, когато си под наем. Специално в бедна и разсипана държава като БГ имотите са дефакто без стойност в дългосрочен план, така че не виждам какво толкова се радваш на "собственост".
      Last edited by ejonny2376; 16.10.2024, 22:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=b88rj4&f1=1

692

При това на законна къща в комлекс, не на незаконен кофтор, подлежащ на премахване!
        Георги, често ли сънуваш БГ? Предполагам, не ти е лесен гастарбайтерския живот и ти тежи липсата на приятели, културен живот и спокойствието на живот в собствен имот. Прав ли съм?

Коментар

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=b88rj4&f1=1

692

При това на законна къща в комлекс, не на незаконен кофтор, подлежащ на премахване!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Не му давам обяснения, много е прост горкия, занимава се с Тех анализ на моя акция, която не пада две години. Оттам му идва злобата на несретника да ми атакува имотите, а неговите инвестиции са стотинки
            за тех анализ е чувал само от клиентите си на гарата

Коментар

2079

Коментар

• https://www.imot.bg/b88l7l
                2209

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

ти па баш на тоя галфон ли ще даваш обяснения
                  Не му давам обяснения, много е прост горкия, занимава се с Тех анализ на моя акция, която не пада две години. Оттам му идва злобата на несретника да ми атакува имотите, а неговите инвестиции са стотинки

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Мъжете така се подлъгваме по провинциалните имоти. Южният склон на Витоша ли?
                    евго ти май ги продаваш
                    друг преди теб се е подлъгал да ги купува

Коментар

• 2008-ма година няма как да не съм я преживял, къщата ми е закупена през 2002г.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Добър ден.Повечето "имотаджии",2008 не са я преживели,много от тях тогава не са знаели какво е пари даже по него време,като Николайчо,по-известен и като българския Бъфет..Други са били селяни животновъди като радка и радомирския и повече са общували с животни отколко с хора,камо ли финансово образовани такива и не знаят,че масрафа на края не го плаща банката .Плаща го Ганъо.
                        Така е, животновъд съм. Гледам една кастрирана котка в двора ми в Редута с две къщи за 600 000€.
                        Апарта ми в Слатина е за 130 000€, апарта ми в Бургас за 80 000€, магазина в Овча Купел- 20 000€. Вилата в Конярската на ниво 10 000€. Общо как е перонци?

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Познати. Под пазарна дори само за парцела. Чудя се какво да си правя парите + тъпата идея да живея в къща. Обаче с тоя ремонт за канализация в момента е ужаст дори да стигнеш, освен с джипка. Климатът е ужасен на южния склон.
                          Мъжете така се подлъгваме по провинциалните имоти. Южният склон на Витоша ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Я си намери в таз графика дека е германията и дека е БЪЛГАРИЯ

Тука добър сервис удари на Електроджони и всичките му пробити тези!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Аз 2017 купих за 22,5к€ 86кв в АТИНА. баш на връо беше ама на ЕВТИНИЯТА.

Ето да видиш сега по колко са:
                              https://www.xe.gr/en/property/result...nimum_level=L1
                              Ето, виждаш ли? Продал си НИ, за да купиш к'во? Пак НИ. В НИ е истината....

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

А за какво го купи този парцел?
                                Познати. Под пазарна дори само за парцела. Чудя се какво да си правя парите + тъпата идея да живея в къща. Обаче с тоя ремонт за канализация в момента е ужаст дори да стигнеш, освен с джипка. Климатът е ужасен на южния склон.

Коментар

Working...
                                X