If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Още не сме, има тук-таме по някое комунистическо изчадие - я завряно в кучи гъз, я пръждосано на хиляди километри. В библията пише, че 40 години трябва да се очиства народа, види му се края през...
Дай ми факти, какво си допринесъл за държавата ти лично!
Дядо ти не е ли бил партиен секретар? Имам копия от досиетата на абсолютно всички секретари до 1980, дадени са на бащата от ген. лейтенант Мишо Мишев. Преди 75 година са работели заедно в комитета по труда.
Лесно се разпознават още от 1-во мнение с новия си ник след като предния е бил баннат.
И не им се връзваме /поне аз/ - влизаме само колкото да ги боднем с карфичката по дупето и да ги оставим да се пържат в собствената си жлъч.
= = =
п.п.
Ето "Минчо & Иванчо" например това му е поне четвърти ник! По едно време пишеше паралелно два ника и имаше риск да почнем сам със себе си да спори! Ама модераторите го спасиха!
Двата Кърлежа са ясни - то не бяха Седларовци, Кума Лисовци/Кумчо вълчовци...
МишУенцето не е брокер, ама им бута танкера, така че малко влиза в графата 'полезни идиоти...
Бай-Лор той е ясен - подскача и фърля залпове срещу всеки, който има 'нещастието' да разбули фактите. И цитира само брокери или собственици на агенции (друго не цитира) - много характерен белег !
разкрит съм
цър-цър и бягам бате към дупката
юлка, бъзнах те наскоро в друга тема за алфа мужиците
да знаеш, че само се закачам
Дефлацията съвсем ти е взела акъла.
Бай дъ уей на колко процента сме сега, гледам много евтино всичко, цените падат, падат. Продължавай да подготвяш бъдещи квартиранти, всички наемодатели ти благодарим
4-5 К лева са нищо заплата в сравнение с цените, сам той Жонката го казва, но 3К€ са много за квадратен метър жилищна площ. Пълни с противоречия личности са тук. И началник гарата не им показва правилния перон.
Началник гарата си прибра мистрията и нивелира и отиде да бере шипки. Кой купил, купил, кой не да е.
Темата се е превърнала в нещо отвратително от брокерите, които нон-стоп се подиграват на останалите участници. Вместо модераторите само да им трият мненията, да вземат направо да ги банват. По цял ден от години насам се слуша едно и също - "те били хванали господ за шлифера, превъртели са играта, другите могат да духат супата и да чакат на някаква въображаема гара". Просто за всички нормални участници в дискусиите става непоносимо и си бият чукалата. Никовете са няколко и са лесно разпознаваеми, на час пишат по няколко мнения, което за хора в работоспособна възраст говори само 1 - те са с определена цел в тази тема. Изводите всеки сам може да си ги прави.
Ее, ама ние си ги знаем кои са!
Лесно се разпознават още от 1-во мнение с новия си ник след като предния е бил баннат.
И не им се връзваме /поне аз/ - влизаме само колкото да ги боднем с карфичката по дупето и да ги оставим да се пържат в собствената си жлъч.
= = =
п.п.
Ето "Минчо & Иванчо" например това му е поне четвърти ник! По едно време пишеше паралелно два ника и имаше риск да почнем сам със себе си да спори! Ама модераторите го спасиха!
Двата Кърлежа са ясни - то не бяха Седларовци, Кума Лисовци/Кумчо вълчовци...
МишУенцето не е брокер, ама им бута танкера, така че малко влиза в графата 'полезни идиоти...
Бай-Лор той е ясен - подскача и фърля залпове срещу всеки, който има 'нещастието' да разбули фактите. И цитира само брокери или собственици на агенции (друго не цитира) - много характерен белег !
Темата спокойно може да се заключи след следните изводи
- имотите не поевтиняха със 70 процента както се твърдеше от 2019 та, а поскъпнаха с близо 100
- ецб не вдигна лихвите , от там и банките в бг не вдигнаха лихвите по кредитите
- наемите се вдигнаха на места с 50 процента
-Путин не бомбардира Варна, кавръка не направи революция с цел одържавяване и раздаване на апартаменти на малоимотни и безимотни, не настъпи глад чума едра шарка коклюш, и нечувана безработица няма
-дъртите ергени все още са такива и никой не си е намерил жена ( по скоро имотите ще се сринат отколкото някой от тях са прави с..с.
Закривай темата
Бай Миньо, кажи си адреса. На коя улица се намира задимената ви кантора за имоти ?
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар