Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Даваш оценки без аргументи и без да ме познаваш.
Неквалифицираните за нещо индивиди имат илюзия за превъзходство, изразяващо се в надценяване на собствените познавателни способности.Та ти си дефиницията на ефекта. Сигурно 200-та човека са ти го казвали и пак не им запомни имената на тия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Айде, пак обърка ника.
Не помниш ли какво си писал бе ?
--------------------------------------------------------------------------------------
2023-08-08 20:48:00
Купих в Лондон в началото на тази година
По морето дето купувах сега цените са двойни и на всичкото отгоре няма читаво предлагане
2023-08-08 11:42:00
Та кой ги отрича тези неща???
Аз ако бях голям оптимист за пазара в София нямаше да купувам в Лондон
--------------------------------------------------------------------------------------
Знам че сега "купуваш" в Испания ма имаше и "Лондонски период". Все едно , няма значение дали е твой ник или не. Коментира че не трябвало да се издават паспорти на българи живееши в чужбина а самия той живее в чужбина.
Айде къш!
майко мила…..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
К'во ше правят в София ? Ше работят в ИТ ? Ми то свърши. По-скоро ше минат през София зашото летището е там.
За добро или лошо, светът и природата работят по този начин - ресурсите са ограничени и поддръжката на даден стандарт, пряко корелира с броя на населението. По-малко население = по-висок стандарт за останалите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
абе таквиз "робовладелци" не ни трябват. Плащат минимална заплата и обикалят света за евтини черноработници.
Всички фирми с чуждестранно участие (еле офшорки) трябва да се задължат да осигуряват на макс. осиг. праг.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ти първа почнаLast edited by BONI; 14.09.2024, 19:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Нали знаеш, за едни сватба, за други брадва.
Новината не е хубава за някои, но за други е.
Около 1700 хора, семейства, домакинства ще тръгнат към няколко града. Най-вече София.
Рентиерите ги очакват с широко отвоорени обятия:-)
Коментар
-
Запомни българи, румънци и поляци са най-яките международни шофьори. Това е гръбнакът на великите западни транспортни фирми. Арабите не стават, испанците не стават, немците и французите отдавна са над тази професия.
.
"Шофьори, шофьори, шофьори... аман. Ма кой ти е виновен че си шофьор, стани хирург"
Колко данъци плащат за България "великите шофьори". Независимо дали бачкат за европейски фирми, за български или със собствени камиони? Откъде накъде ще твърдиш, че аз "цоцам" от тях, пълна тъпащина.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Неквалифицираните за нещо индивиди имат илюзия за превъзходство, изразяващо се в надценяване на собствените познавателни способности.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеБалонът "България" лека полека изпуска въздух. Казах ви, иде отрезвяване.
https://www.segabg.com/hot/category-...950-sluzhiteli
Коментар
-
Неквалифицираните за нещо индивиди имат илюзия за превъзходство, изразяващо се в надценяване на собствените познавателни способности.
- 1 like
Коментар
-
Пълни тъпотии. Източноевропейците ВЪОБЩЕ не са големи данъкоплатци в "европата". Апа българските емигранти съвсем. Бягай обратно в първи курс, туй икономиката не е като "цоцането".
Вземи да речем сложен и мощен сектор какъвто е международният транспорт на стоки за цяла Европа. Законът на Макрон въобще не се интересуваше от съдбата на шофьорите в българските, румънските и полските фирми. Искаха да откраднат шофьорите и да ги привлекат в техните фирми, където обикновено ги изцеждат до смърт.
Запомни българи, румънци и поляци са най-яките международни шофьори. Това е гръбнакът на великите западни транспортни фирми. Арабите не стават, испанците не стават, немците и французите отдавна са над тази професия.
Когато шофьорът умре от физическо претоварване идвам аз. След средно около три години много сериозна работа средно около 100 - 200 000 € заминават Франко България за близките му. Много работи не знаеш. Спри да се излагаш. Всъщност … дреме ми това си е твое право. Известно време няма да си приказваме. Чао от мен.Last edited by Selena2024; 14.09.2024, 18:51.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Там е работата, че в групичката тук гради само Ратко и много малко още като него. Ти специално едва ли нещо “градиш”.
Жестоко погрешно ти е мисленето. На парче. Нищо не “градиш” то и затова всичко буксува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Защо си мислиш, че съкращенията ще подминат сф?
Далече им е Варна хеле пък други екзотични дестинации.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар