Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by pwise; 17.10.2024, 14:53.
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение...Навремето се е действало и враговете са заличавани.под маската на "народни врагове"!
Ако и сега се заличава всеки, който е спрял на чуждо паркомясто... (някои се опитват вече де)!
Ама темата е брокерите и техните напъни - тая дискусия не ѝ е тук мястото!
Извода е само един:
ИМОТЕТО НЕ Е ОК ЗА ИНВЕСТИЦИЯ - ТОВА Е ИЗВОДА!
ИМА МНОГО ПО-ДОБРИ ИНВЕСТИЦИИ!
p.s. НО ЗА ГЛУПАВ ЧОВЕК - ИМОТЕТО Е ОК!
КАТО НЕ ЗНАЕ ПО-ДОБРИ НАЧИНИ ЗА ВЛАГАНЕ НА ПАРИТЕ СИ...Last edited by Julius_BG; 17.10.2024, 14:51.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376
Ти ще видиш едно ВиК.
Почвай да разчистваш терена докато е време!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
твоите хора водеха деда ми николапетковист
виж там в досиетата
бяха набутали братчеда в кеч-а
и като се опитали да го измъкнат от там, им казали
о не, не, тук пише, че дедо му е бил николапетковист, така се отнасяме с внуците им
нтп, викаш и пропсеритет докарвали дс-тата
просперитет ама само за себа си
Така се гради държава мой човек. Не както сега. Ще си преизбирате Боко и Пеевски още 20-30 години. Навремето се е действало и враговете са заличавани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Дай ми факти, какво си допринесъл за държавата ти лично!
Дядо ти не е ли бил партиен секретар? Имам копия от досиетата на абсолютно всички секретари до 1980, дадени са на бащата от ген. лейтенант Мишо Мишев. Преди 75 година са работели заедно в комитета по труда.
виж там в досиетата
бяха набутали братчеда в кеч-а
и като се опитали да го измъкнат от там, им казали
о не, не, тук пише, че дедо му е бил николапетковист, така се отнасяме с внуците им
нтп, викаш и пропсеритет докарвали дс-тата
просперитет ама само за себа си
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеа бони си мислеше, че сме се отървали
[ATTACH=CONFIG]n4216872[/ATTACH]
2029-та
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
разкрит съм
цър-цър и бягам бате към дупката
юлка, бъзнах те наскоро в друга тема за алфа мужиците
да знаеш, че само се закачам
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеа бони си мислеше, че сме се отървали
[ATTACH=CONFIG]n4216872[/ATTACH]
Дядо ти не е ли бил партиен секретар? Имам копия от досиетата на абсолютно всички секретари до 1980, дадени са на бащата от ген. лейтенант Мишо Мишев. Преди 75 година са работели заедно в комитета по труда.Last edited by ejonny2376; 17.10.2024, 13:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ее, ама ние си ги знаем кои са!
Лесно се разпознават още от 1-во мнение с новия си ник след като предния е бил баннат.
И не им се връзваме /поне аз/ - влизаме само колкото да ги боднем с карфичката по дупето и да ги оставим да се пържат в собствената си жлъч.
= = =
п.п.
Ето "Минчо & Иванчо" например това му е поне четвърти ник! По едно време пишеше паралелно два ника и имаше риск да почнем сам със себе си да спори!Ама модераторите го спасиха!
Двата Кърлежа са ясни - то не бяха Седларовци, Кума Лисовци/Кумчо вълчовци...
МишУенцето не е брокер, ама им бута танкера, така че малко влиза в графата 'полезни идиоти...
Бай-Лор той е ясен - подскача и фърля залпове срещу всеки, който има 'нещастието' да разбули фактите.
И цитира само брокери или собственици на агенции (друго не цитира) - много характерен белег !
цър-цър и бягам бате към дупката
юлка, бъзнах те наскоро в друга тема за алфа мужиците
да знаеш, че само се закачам
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
4-5 К лева са нищо заплата в сравнение с цените, сам той Жонката го казва, но 3К€ са много за квадратен метър жилищна площ. Пълни с противоречия личности са тук. И началник гарата не им показва правилния перон.
- 1 like
Коментар
Коментар