IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Абе малко на философия отиваме ... ако няма никой в гората и падне дърво ше има ли звук ?

Системата слага всеки на някакво място независмо дали е комунизъм или друга. Тоя консул дето не може една снимка да направи , да не си е намерил сам мястото? По администрацията има една камара "наши" хора и някой не наши вкарани пак от системата че все пак трябва да се върши работа. Ти сам ли си намери мястото ? Ма баш това с което се занимаваш ли искаше да се занимаваш ? Щото аз по принцип си търсех място на принц ма системата ме сложи да бачкам и днес.
    Е, то събота вечер, ако не разтегнем локумите и да философстваме, кога?

Иначе за останалото, в администрацията наистина, особено на сладките позиции %-та уредени хора наистина е доста висок. Но и средата е доста токсична. Има хора, които умеят да са продуктивни в такива условия, но аз лично не успявам. Затова сменям, докато не попадна там където ми харесва.

Не всеки обича да прави такива маневри обаче. Други пък обстоятелствата ги притискат.

Но това да бачкаш нещо, където си супер лесно заменяем е огромен стрес.

Коментар

"Липсата на аргументи и квалификациите които използваш, ясно те позиционират. " Айде легай че ше изгориш от злоба.

Селенката само пред ден-два се опитваше да те изчетка, ма ти си див катил и не можа да се удъриш да не и скочиш и на нея. Легай вече че ше се пръснеш.
      Гаста, кога ще купиш имот - никога. Марш в квартирата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Недей да скромничиш. Ти си от новите строители на съвременна България. С двата крака на земята.
        наздраве. именяк ли има в семейството.

на ботчо също му се пише на сметката
        и един ден, като оправи терасата ще трябва да се направи на домакин
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

сегатчо, разбирам, че тези, дето сте навън, но не си връщате паспортите, защото имате интерес
          откопавате страната, но не ми е приятно когато се говори на "ма"
          и ботчо ме дразни, като говори така, но той поне не е толкова претенциозен
          И мен не ми харесва Ботльо като говори на “ма”.

Коментар

няма такова нещо
            опитвам се да създавам условия за най-близките си
            когато мога, правя дребни жестове и към непознати
            толкова от мен
            Недей да скромничиш. Ти си от новите строители на съвременна България. С двата крака на земята.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

От една страна това също не е лош вариант. Ако територията ни предоставя Х ресурси (вкл. финансови) за 3 млн души...теоретично по-силните ще асимилират по-слабите, други ще заминат в чужбина и в края на мача, резултатът пак ще 3 млн.

За добро или лошо, светът и природата работят по този начин - ресурсите са ограничени и поддръжката на даден стандарт, пряко корелира с броя на населението. По-малко население = по-висок стандарт за останалите.

Дали. При повече население цените са по-ниски на всичко и има кой да плаща пенсии.

Коментар

ratten идва от RATT нали?
                https://www.youtube.com/watch?v=0SR-U7i15UQ
                За какво си го сложил тоя плъх на автара ?
                неа, цялото ми име е плъх плъхчов rat ratten
                но тук заради официалнаta комуникация съм си сложил само фамилията
                препоръка е

Коментар

браво, мой човек си значи.
                  ratten идва от RATT нали?
                  https://www.youtube.com/watch?v=0SR-U7i15UQ
                  За какво си го сложил тоя плъх на автара ?

Коментар

Ами нема рай. Ше търпиш! Не можеш да не отчетеш че на теб не съм ти говорил на "ма". На другите как говоря си е моя работа. То и ти с това сегатЧо не си много найс но имаш право да си пишеш каквото си искаш. За откопаването, много хора я откопават България. Това лято половината от времето го прекарах по някакви баири да откопавам и закопавам , че и с метлички метох шото цела България е пълна с трапезни патриоти , ма като се запали гората или мине реката през селото идват добровоклци от Австралия ...
                    браво, мой човек си значи.
                    Last edited by ratten; 14.09.2024, 20:47.
                    препоръка е

Коментар

сегатчо, разбирам, че тези, дето сте навън, но не си връщате паспортите, защото имате интерес
                      Ами нема рай. Ше търпиш! Не можеш да не отчетеш че на теб не съм ти говорил на "ма". На другите как говоря си е моя работа. То и ти с това сегатЧо не си много найс но имаш право да си пишеш каквото си искаш. За откопаването, много хора я откопават България. Това лято половината от времето го прекарах по някакви баири да откопавам и закопавам , че и с метлички метох шото цела България е пълна с трапезни патриоти , ма като се запали гората или мине реката през селото идват добровоклци от Австралия ...

Коментар

Злобчо сън не го лови от успехите на България откакто я е напуснал. Не са случайни лъжите, че българското образование не се признава по света, че зъболекарските кабинети са необорудвани, че банковото кредитиране е допотопно, че не можеш нищо да провериш онлайн, че документите за самоличност не отговарят на европейските изисквания.

пп Обаче дълбоко в себе си осъзнава истината. Затуй стиска бг паспорта, надява се да го спаси на старини
                        Last edited by BONI; 14.09.2024, 20:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

+++

За удебеленото, ще останат, ако са природни ресурси и плодородна земя.

Иначе системата вече не е комунистическа и трудно ще намери място на който и да е. Най-добре е човек сам да си намери.
                          Абе малко на философия отиваме ... ако няма никой в гората и падне дърво ше има ли звук ?

Системата слага всеки на някакво място независмо дали е комунизъм или друга. Тоя консул дето не може една снимка да направи , да не си е намерил сам мястото? По администрацията има една камара "наши" хора и някой не наши вкарани пак от системата че все пак трябва да се върши работа. Ти сам ли си намери мястото ? Ма баш това с което се занимаваш ли искаше да се занимаваш ? Щото аз по принцип си търсех място на принц ма системата ме сложи да бачкам и днес.

Коментар

Ми аз бих казал че "вие" сте тези които с тъпотията си продължавате да закопавате България. Кога бачкаш ма ?
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Там е работата, че в групичката тук гради само Ратко и много малко още като него. Ти специално едва ли нещо “градиш”.

Жестоко погрешно ти е мисленето. На парче. Нищо не “градиш” то и затова всичко буксува.
                              няма такова нещо
                              опитвам се да създавам условия за най-близките си
                              когато мога, правя дребни жестове и към непознати
                              толкова от мен
                              препоръка е

Коментар

Няма такава утопия където всички са качествени. Навсякъде има 10% качествени , 60-80 % средна ръка и 10-30% идиоти дето трябва да се грижиш за тях за да не създават проблеми. Казвал съм и друг път че системата трябва да намери място на всеки за да има възможност да добавя а не да изважда защото ако се остави само на тия 10% да добавят няма да насмогнат. По твоята логика ако изчезнат всички хора от страната, ресурсите ше останат и ше е изобилие.
                                +++

За удебеленото, ще останат, ако са природни ресурси и плодородна земя.

Иначе системата вече не е комунистическа и трудно ще намери място на който и да е. Най-добре е човек сам да си намери.

Коментар

Working...
                                X