IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кризата на имотния пазар в Германия се прехвърля и в банковия сектор

https://trud.bg/%D0%BA%D1%80%D0%B8%D...2%D0%BE%D1%80/

Коментар

• Чужденци отново продават имотите си у нас, като това са основно руснаци, става ясно от данните на БНБ. Нетният поток от инвестиции на чуждестранни лица в недвижими имоти е отрицателен в размер на 1.6 млн. евро, при отрицателен нетен поток от 9.9 млн. евро за януари – юли 2023.

https://www.standartnews.com/biznes/...oogle_vignette

ПРЕКИ ИНВЕСТИЦИИ (януари – октомври 2010 г.)

Постъпленията от инвестиции на чуждестранни лица в недвижими имоти са в размер на 204.4 млн. евро, при 483.3 млн. евро за януари – октомври 2009 г.

https://www.bnb.bg/bnbweb/groups/pub...fdi_pub_bg.pdf

ПРЕКИ ИНВЕСТИЦИИ (януари – юни 2011 г.)

Постъпленията от инвестиции на чуждестранни лица в недвижими имоти са в размер на 97.7 млн. евро, при 98.7 млн. евро за януари – юни 2010 г.

https://www.bnb.bg/bnbweb/groups/pub...fdi_pub_bg.pdf
      Last edited by unimog; 22.09.2024, 11:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ами сметнах си ги за себе си бе!
        Я сподели, да се посмеем.

Коментар

• Форумните мелеонери бръмчат само на котенца 18-25. Един вид като Лео ДиКаприо, разбираш ли.
          хохохохох

Last edited by X_Y; 22.09.2024, 17:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Как ги сметна тия 40 палки за 3,5 год бре?
            Е как един коч, 2 мъди, по 100 000 сперматозоида, по 365дни в годината - емнайси милиарда агнета
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• [QUOTE=mitko2848;n4211521]
              Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

6000, защо не си пишеш само в имотната тема- тук смислени неща приказваш за разлика от темата за войната
              Преди време и за имотите не ми верваше ще дойде време да установиш и че за войната съм прав

Всяко нещо с времето си

Коментар

• Три години и половина спрямо година и половина

Коментар

Ами сметнах си ги за себе си бе!

Коментар

• [QUOTE=6000;n4211516]
                    Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

То и на борсата е същото оценката на компанията е 1 трилион ама теоретично, ако повечето искат да продадат само най бързите ще получат цена близка до върховата оценка

Същото е и с имотите когато по голямата част са решили да излизат вече е късно
                    6000, защо не си пишеш само в имотната тема- тук смислени неща приказваш за разлика от темата за войната

Коментар

Е, па сметнай по три. Лошо му става на човека
                      Last edited by Bailor; 21.09.2024, 23:55.

Коментар

• [QUOTE=ejonny2376;n4211502]

Това е обезпокоително за БГ пазара - прадаваш и изнасяш капитала. Колкото повече такива като теб и колкото по-скъпо продадат и изтеглят кеша от БГ, толкова по-малко ще има за тези след теб.
                        То и на борсата е същото оценката на компанията е 1 трилион ама теоретично, ако повечето искат да продадат само най бързите ще получат цена близка до върховата оценка

Същото е и с имотите когато по голямата част са решили да излизат вече е късно

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Може и да е много повече, аз примерно за около 3 години и половина , съм загубил приблизително 40 бона от нощувки само в Бургас. Ама, слабо ме интересува да ми ползват апарта външни хора...и съм сигурен, че го правят същото, поне 2млн. българи живеещи в страната и чужбина.

Коментар

• [QUOTE=terziеv;n4211511]
                            Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Не те разбирам. В твоя сегмент има много предлагане. Час обикаляне и бабите са ти казали на кой етаж е празен. Продават се в почти всеки панеляк и ЕПК. Друг е въпросът, че продаващите без брокер искат по-луди пари и обикновено са коптори.

На 5 мин. от метро в двата големи ЕПК срещу Силвър център в Люлин мма ПОНЕ 4 апартамента да ги продават. Сигурен съм, че са повече даже. Искат по 140 хил. за двустаен за ремонт обаче. Зад тях почват панелките и почти няма вход без апартамент за продажба.

Явно не си гладен и не ти дреме толкова за комисиона. И вярно, че на жени повече разказват бабите.
                            Под маломерка се има предвид гарсониера( хол и отделна кухня) боксониера( хол с кухненски бокс) и пак натъртвам на " народни цени" та да има вариант да излезе сметката. Аз ако взема на 140 000 евра за ремонт при наем 600-700 лева въобще не излиза сметката. Иначе за собствениците си прав- мнозинството са с цени над брокерските и не могат да си извадят няколко документа В момента съм в процес на покупка на гарсониера панеляк на 5-6 минути от метростанция Западен Парк тотал щета( за ремонт) нов панел 45 реални квадрата за 75000 евра.

Коментар

• [QUOTE=mitko2848;n4211487]

Аз само за етажа на Кавръков се сещам да се е споменавало като продажба в темата, та както и да е- ако някой продава маломерен панеляка, епк- или ново близо до метро( под 10 минути пеша) на "народни цени" да пише, че не ми е от най приятните неща в живота да давам по 5000лв. комисионни на брокери
                              Не те разбирам. В твоя сегмент има много предлагане. Час обикаляне и бабите са ти казали на кой етаж е празен. Продават се в почти всеки панеляк и ЕПК. Друг е въпросът, че продаващите без брокер искат по-луди пари и обикновено са коптори.

На 5 мин. от метро в двата големи ЕПК срещу Силвър център в Люлин мма ПОНЕ 4 апартамента да ги продават. Сигурен съм, че са повече даже. Искат по 140 хил. за двустаен за ремонт обаче. Зад тях почват панелките и почти няма вход без апартамент за продажба.

Явно не си гладен и не ти дреме толкова за комисиона. И вярно, че на жени повече разказват бабите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Нали още не е падащ? Или съм пропуснал нещо?
                                как да не е??
                                всяга година пада и следващата съшо
                                ти май не четеш всички мнения в темата
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X