If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чужденци отново продават имотите си у нас, като това са основно руснаци, става ясно от данните на БНБ. Нетният поток от инвестиции на чуждестранни лица в недвижими имоти е отрицателен в размер на 1.6 млн. евро, при отрицателен нетен поток от 9.9 млн. евро за януари – юли 2023.
То и на борсата е същото оценката на компанията е 1 трилион ама теоретично, ако повечето искат да продадат само най бързите ще получат цена близка до върховата оценка
Същото е и с имотите когато по голямата част са решили да излизат вече е късно
6000, защо не си пишеш само в имотната тема- тук смислени неща приказваш за разлика от темата за войната
Това е обезпокоително за БГ пазара - прадаваш и изнасяш капитала. Колкото повече такива като теб и колкото по-скъпо продадат и изтеглят кеша от БГ, толкова по-малко ще има за тези след теб.
То и на борсата е същото оценката на компанията е 1 трилион ама теоретично, ако повечето искат да продадат само най бързите ще получат цена близка до върховата оценка
Същото е и с имотите когато по голямата част са решили да излизат вече е късно
Може и да е много повече, аз примерно за около 3 години и половина , съм загубил приблизително 40 бона от нощувки само в Бургас. Ама, слабо ме интересува да ми ползват апарта външни хора...и съм сигурен, че го правят същото, поне 2млн. българи живеещи в страната и чужбина.
Не те разбирам. В твоя сегмент има много предлагане. Час обикаляне и бабите са ти казали на кой етаж е празен. Продават се в почти всеки панеляк и ЕПК. Друг е въпросът, че продаващите без брокер искат по-луди пари и обикновено са коптори.
На 5 мин. от метро в двата големи ЕПК срещу Силвър център в Люлин мма ПОНЕ 4 апартамента да ги продават. Сигурен съм, че са повече даже. Искат по 140 хил. за двустаен за ремонт обаче. Зад тях почват панелките и почти няма вход без апартамент за продажба.
Явно не си гладен и не ти дреме толкова за комисиона. И вярно, че на жени повече разказват бабите.
Под маломерка се има предвид гарсониера( хол и отделна кухня) боксониера( хол с кухненски бокс) и пак натъртвам на " народни цени" та да има вариант да излезе сметката. Аз ако взема на 140 000 евра за ремонт при наем 600-700 лева въобще не излиза сметката. Иначе за собствениците си прав- мнозинството са с цени над брокерските и не могат да си извадят няколко документа В момента съм в процес на покупка на гарсониера панеляк на 5-6 минути от метростанция Западен Парк тотал щета( за ремонт) нов панел 45 реални квадрата за 75000 евра.
Аз само за етажа на Кавръков се сещам да се е споменавало като продажба в темата, та както и да е- ако някой продава маломерен панеляка, епк- или ново близо до метро( под 10 минути пеша) на "народни цени" да пише, че не ми е от най приятните неща в живота да давам по 5000лв. комисионни на брокери
Не те разбирам. В твоя сегмент има много предлагане. Час обикаляне и бабите са ти казали на кой етаж е празен. Продават се в почти всеки панеляк и ЕПК. Друг е въпросът, че продаващите без брокер искат по-луди пари и обикновено са коптори.
На 5 мин. от метро в двата големи ЕПК срещу Силвър център в Люлин мма ПОНЕ 4 апартамента да ги продават. Сигурен съм, че са повече даже. Искат по 140 хил. за двустаен за ремонт обаче. Зад тях почват панелките и почти няма вход без апартамент за продажба.
Явно не си гладен и не ти дреме толкова за комисиона. И вярно, че на жени повече разказват бабите.
Коментар