Първоначално изпратено от unimog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ти нали търсеше 4-стаен. Да речем минмум 150 кв. чисти. С паркомясто и всичко - пак към 500к ще дойдат минимум.
Иначе са такива цените, да.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Много му е странен дизайна на интериора - все едно е правен на парче. Иначе ми харесва разпределението - просторни стаи и огромен хол.
П.С. Тея имоти не са за хора на заплатка…къде ме слагаш мене там
Коментар
-
Много му е странен дизайна на интериора - все едно е правен на парче. Иначе ми харесва разпределението - просторни стаи и огромен хол.
- 1 like
Коментар
-
Ето нещо като за теб:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=b0tbr9&f1=1
Когато исках да купувам на тази локация, оферти нямаше. Сега ще им дам 1мио ама друг път.
Впрочем това е най-доброто на пазара в момента (единствено етажът е нисичък).
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
За сеч на гората трябва законът да предвижда лишаване от свобода, както при шофиране пиян. Категорично!
Нищо не ти е разказала твоята информаторка от Видима. Подобни абсурди са навсякъде в БГ. 90% от населението са пълни идиоти навсякъде. Как на човек да му е кеф да живее в подбна държава?Last edited by ejonny2376; 23.08.2024, 18:25.
Коментар
-
Всичко в БГ е построено от бай Тошо, сегашните некадърници не могат даже да го боядисат. За сушата - като си бил в Априлци сигурно си видял камионите, натоварени с трупи на 100+ годишни дървета. Кметът обаче щял да строи лифт, да могат няколко кръчмари и кебапчии да печелят..
Боклук е останал да населява България, 24 каратов боклук.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Жонка, много обичаш да генерализираш. Ако така говориш и в немско, че нищо не става от БГ, после да не се чудиш що те подритват.
Захлупи един апартамент тука, ко ще и с кредит да е, да има къде да чистиш черните мисли, натрупани от Швабско.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=b0tbr9&f1=1
Когато исках да купувам на тази локация, оферти нямаше. Сега ще им дам 1мио ама друг път.
Впрочем това е най-доброто на пазара в момента (единствено етажът е нисичък).Last edited by ejonny2376; 23.08.2024, 17:32.
Коментар
-
Не, не можеш да си позволиш.
Някаква конкретика, която да опровергава мнението ми? Или само така, да си приказваме. Щото в БГ е лесничко да заобикаляме закона, лесничко е да съсипваме всичко, направено от предишните поколения. Природата, държавата, бъдещето - ебал съм ги. Важно е да открадна някой лев и да го набия в апартаменти.
Едно агне не можете да отгледате в БГ вече.Внасяте от майна си райна, после му слагате син печат уж че е българско.
"Айдушка държава" викаше дядо, бог да го прости.
Захлупи един апартамент тука, ко ще и с кредит да е, да има къде да чистиш черните мисли, натрупани от Швабско.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ако мога да си позволя да ти дам един съвет
продавай си там агнешките опашки и не се притеснявай излишно за българия
Някаква конкретика, която да опровергава мнението ми? Или само така, да си приказваме. Щото в БГ е лесничко да заобикаляме закона, лесничко е да съсипваме всичко, направено от предишните поколения. Природата, държавата, бъдещето - ебал съм ги. Важно е да открадна някой лев и да го набия в апартаменти.
Едно агне не можете да отгледате в БГ вече.Внасяте от майна си райна, после му слагате син печат уж че е българско.
"Айдушка държава" викаше дядо, бог да го прости.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеПътници бутат влак в Пловдив
Влакът не тръгва? Пътниците сами поемат инициативата
Необичайна случка разтърси пътниците на влака по маршрута Пловдив - Димитровград, когато се наложи сами да бутат локомотива. Инцидентът се разиграл на гара "Изток" в Южната промишлена зона на Пловдив. За куриозното събитие разказва писателката Дани Дел Нико, която споделя впечатленията си в социалната мрежа Фейсбук.
„Девет минути закъснение
Бутахме влака! Такова нещо не бях виждала през всичките си години на пътуване с влакове,“ започва разказа си Дел Нико. Тя описва как, при излизане от Пловдив, близо до депото, машинистът обявил:
„Дотук бяхме.... Кондукторката се приближила притеснена и предложила помощ, но проблемът се оказал по-сериозен. След неуспешен опит да се премести влакът по инерция назад, писателката на шега предложила: „Освен да бутаме влака!“
Идеята не останала само шега – машинистът помолил мъжете от пътниците за помощ и с общи усилия те успели да преместят влака назад с около двадесетина метра. Това било достатъчно, за да се включи пантографът отново и влакът потеглил, предизвиквайки вълна от радост и облекчение сред пътниците.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Пътници бутат влак в Пловдив
Влакът не тръгва? Пътниците сами поемат инициативата
Необичайна случка разтърси пътниците на влака по маршрута Пловдив - Димитровград, когато се наложи сами да бутат локомотива. Инцидентът се разиграл на гара "Изток" в Южната промишлена зона на Пловдив. За куриозното събитие разказва писателката Дани Дел Нико, която споделя впечатленията си в социалната мрежа Фейсбук.
„Девет минути закъснение
Бутахме влака! Такова нещо не бях виждала през всичките си години на пътуване с влакове,“ започва разказа си Дел Нико. Тя описва как, при излизане от Пловдив, близо до депото, машинистът обявил:
„Дотук бяхме.... Кондукторката се приближила притеснена и предложила помощ, но проблемът се оказал по-сериозен. След неуспешен опит да се премести влакът по инерция назад, писателката на шега предложила: „Освен да бутаме влака!“
Идеята не останала само шега – машинистът помолил мъжете от пътниците за помощ и с общи усилия те успели да преместят влака назад с около двадесетина метра. Това било достатъчно, за да се включи пантографът отново и влакът потеглил, предизвиквайки вълна от радост и облекчение сред пътниците.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар