If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лоши хора има навсякъде. Ако смяташ, че България е населена ПРЕДИМНО с лоши хора то това е твоята гледна точка. Моята е друга, България е РАЙ и хората са ДОБРИ. Помисли дали проблема не е в теб! За да не се впишеш и да забегнеш извън България може да има много причини и част от тях или всички да произлизат и да са в теб.
Успехи!
Точно така БЪЛГАРИЯ Е РАЙ. Има малка бройка джендерасти и НЕБЪЛГАРИ които се опитват да я осерат, че и даже успешно ама ще си я ИЗЧИСТИМ от тях.
Тая тема е малко като в кварталната кръчма.Пият по 2 питиета и почват да фантазират кой колко имота имал,пък мебелите им от 1955г ,къщите с ламаринени покриви и Ганъо с няколко потребителски кредита
И един няма без хомот(ипотека) на главата.
Момче младо, толкова ви се радвам и ви желая да напуснете привидния стоицизъм който изповядвате. Животът е безкомпромисен, даже безжалостен. Купувайте ако можете щото утре може да не може да си позволите нищо.
Зареден съм, лягам че окъснях. Бетерчо, понеже водиш статистика, момко. Вчера бях във Видима, сега съм на къщата си във Фиша.
Започнах с рок и поп музика и зъвърших с класическа музика - увертюрата и арията на Фигаро от Севилския бръснар, Прилепът на Щраус, Караян - великия и неповторим диригент - чух тежкия и класиката на класиката Реквием на Моцарт. Морето е тихо, лек ветрец, усещането е несравнимо. Зареждащо! Попълващо!
Цени ли? На имотите? Кви цени, Тук се плаща че си дошъл и че ще се събудиш! Това е стратегията на притежаването на каквото и да е! Научете го с лека помощ от мен - мастъра! , ако пък решите, бъзикайте се, за ваша сметка е. Имате право на грешки бая от сега нататък. Но ще ги поправяте скъпо.
Да доуточним.Никакви НА нямаш ! Никой не е видвл такъв и нищо не притежаваш !
Имоти имаш само на маса и се появяват в съзнанието ти след консумация на алкохол.
Господин еджони. Искахте конкретика, получихте я. Разбирам защо не Ви харесва, но проблема е при Вас. Можете да оспорите доводите ми но не можете да ме обидите персонално. Обидите са тип оценка и работят само когато оценяващия има необходимия авторитет за да бъдат взети под внимание. Аз също нямам изграден авторитет и затова не се опитвам да Ви обидя а се опитвам да използвам факти и логика които да потвърдят тезите ми. Къде са Вашите факти ?
Вие предлагате решения за демографски проблеми, които римляните са опитали преди 2000 години и не са работили. Защо мислите че ще проработят сега ? Според Айнщайн това е дефиниция за лудост. Надявам се Айнщайн да е изградил някакъв авторитет и да се вслушате.
Вашия проблем не е че давате глупави предложения а че не знаете че вече са имплементирани и не са дали резултат. Преди да се опитвате да решите проблем трябва да се образовате и след това да търсите решения.
Да прав сте, това не е дебат. Чак ми става неудобно в някои моменти и не знам защо си губя времето с Вас.
Момче младо, толкова ви се радвам и ви желая да напуснете привидния стоицизъм който изповядвате. Животът е безкомпромисен, даже безжалостен. Купувайте ако можете щото утре може да не може да си позволите нищо.
Зареден съм, лягам че окъснях. Бетерчо, понеже водиш статистика, момко. Вчера бях във Видима, сега съм на къщата си във Фиша.
Започнах с рок и поп музика и зъвърших с класическа музика - увертюрата и арията на Фигаро от Севилския бръснар, Прилепът на Щраус, Караян - великия и неповторим диригент - чух тежкия и класиката на класиката Реквием на Моцарт. Морето е тихо, лек ветрец, усещането е несравнимо. Зареждащо! Попълващо!
Цени ли? На имотите? Кви цени, Тук се плаща че си дошъл и че ще се събудиш! Това е стратегията на притежаването на каквото и да е! Научете го с лека помощ от мен - мастъра! , ако пък решите, бъзикайте се, за ваша сметка е. Имате право на грешки бая от сега нататък. Но ще ги поправяте скъпо.
Коментар