Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Вярно. Огромна грешка е в тези смутни времена да се държат големи суми пари по сметки, особено в български банки. Оказва се, че на хартия парите уж се водят ваши, но в действителност въобще не е така.
Ти имаш лист хартия, където пише, че ги даваш доброволно, и че ако си ги поискаш, банката ще ти ги даде, но само ако ги има.Last edited by better; 25.08.2024, 12:18.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Най-добре е сам да си банка.
Ако знаеш, на колко места съм имал сметки, и как са ме блокирали за щяло и нещяло.
Ако не слушкате, ако не изпълнявате безпрекословно, и не се подчинявате на корумпираните, крадливи подлоги в политиката, не можете да си вземете парите обратно. Всеки тъп чиновник може да ви запорира сметките за щяло и нещяло. Просто ви изфабрикуват някакви фалшиви, измислени обвинения и край - цялото ви движимо/недвижимо имущество отива в техни ръце...
Напоследък примери такива видяхме много.
Имотите също не са сигурни, тъй като тях могат да ги запорират още по-лесно.
Ако имате повечко пари и богатства - най-сигурното място за съхранение е в биткойни, или в злато - далеч от ръцете на крадливи български банки/политически подлоги, далеч от ръцете на рекетьорски политически бухалки НАП, ДАНС ...
Сега много съжалявам, че през 2011-та, когато биткойна беше 30 долара, вместо да се препирам по форумите с ForexMaster-а, не го послушах да си купя 200-300 биткойна...
Но откъде мога да предположа, че за 10-15 години толкова ще се извратят нещата - онези, който трябваше да ни пазят(политици), станаха най-големите предатели, подлоги и душмани на народа; онези, които трябваше да ни пазят парите(банкстери), станаха най-големите крадци и рекетьори на народа...
По онова време кой би могъл да предположи, че единствената защита, и средство за противодействие срещу тези злодеи и предатели ще се окаже китайска, пирамидална понци-схема, която хаби ток и нищо не произвежда?!Last edited by Frosty; 25.08.2024, 12:13.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Бетерчо, с онлайн търговийка ли си се занимавал, преди да се качиш на конете?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ако знаеш, на колко места съм имал сметки, и как са ме блокирали за щяло и нещяло.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не бих искал да споделям тук точни цифри и условия по обясними причини. Има разни рейнджове в Интернет, които дават ориентир. Трябва и да те препоръчат. Ползите са - един вид застраховка (План Б) ако искаш един ден да живееш там. Както и много ексклузивни възможности да инвестираш тези пари в разни затворени проекти, до които само клиенти имат достъп. Там банкирането е много по-спцифично, не е просто сметка и някое изтупано момиченце да ти е личен банкер.
Най-добре е човек да има сметки в различни държави и валути и да имаш възможността при необходимост да се обадиш и в 3 през нощта и да има кой да реагира. Не мисли, че на хората с пари им е лесно, повечето от времето си го прекарват в грижи да не ги отвлекат, да не ги измамят...От една цифра нагоре ставаш таргет и нещата се усложняват страшно. Аз съм много далеч от това ниво, но в обкръжението ми има такива хора.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Аз знам рейнджовете и затова Ви питам. Не съм отварял сметка, вече казах че става дума за бащата на гаджето. За нерезиденти минимум депозит, ако имате супер референции, е 2 млн евро , обикновено е над 3 млн. Може да се прехвърли портфолио за управление, но това го правят резиденти по такс причини. Референциите могат да бъдат дадени обикновено само от определен кръг референти които работят на територията на Монако. За частни лица се искат и една камара документи , бекграунд чек който се прави от банката и процеса отнема мин 2 месеца. На мен ми е чудно примерно как сте удостоверили постоянен адрес ако сте под наем. На личните документи ли Ви е ?
Доколкото разбирам тия минимални срокове депозити и т.н. са валидни примерно ако отиде Бернар Арно или някой арабски шейх. Обикновени хора с 10-15 милиона, които трудно биха си позволили дори апартамент не могат да си мечтаят за специални условия. Затова попитах кой референт използвахте и какъв депозит са Ви искали. Няма нищо тайно в това. Нито Ви знам, не Ви питам за името на банката дори.Last edited by ejonny2376; 24.08.2024, 23:22.
Коментар
-
Не бих искал да споделям тук точни цифри и условия по обясними причини. Има разни рейнджове в Интернет, които дават ориентир. Трябва и да те препоръчат. Ползите са - един вид застраховка (План Б) ако искаш един ден да живееш там. Както и много ексклузивни възможности да инвестираш тези пари в разни затворени проекти, до които само клиенти имат достъп. Там банкирането е много по-спцифично, не е просто сметка и някое изтупано момиченце да ти е личен банкер.
Най-добре е човек да има сметки в различни държави и валути и да имаш възможността при необходимост да се обадиш и в 3 през нощта и да има кой да реагира. Не мисли, че на хората с пари им е лесно, повечето от времето си го прекарват в грижи да не ги отвлекат, да не ги измамят...От една цифра нагоре ставаш таргет и нещата се усложняват страшно. Аз съм много далеч от това ниво, но в обкръжението ми има такива хора.
Доколкото разбирам тия минимални срокове депозити и т.н. са валидни примерно ако отиде Бернар Арно или някой арабски шейх. Обикновени хора с 10-15 милиона, които трудно биха си позволили дори апартамент не могат да си мечтаят за специални условия. Затова попитах кой референт използвахте и какъв депозит са Ви искали. Няма нищо тайно в това. Нито Ви знам, не Ви питам за името на банката дори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Чудни хора имаш в обкръжението си, вардят се от отвличане в Германия!
Някои хора нямат имоти точно по тази причина, да не ги знаят къде са. Крият се постоянно къде ли не. С охрани, втори самоличности и пр.
Коментар
-
Не мисли, че на хората с пари им е лесно, повечето от времето си го прекарват в грижи да не ги отвлекат, да не ги измамят...От една цифра нагоре ставаш таргет и нещата се усложняват страшно. Аз съм много далеч от това ниво, но в обкръжението ми има такива хора.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Столица на най-голямото гето на Балканите.Голям праз като си тъп шоп
Сега ,ти като идваш от село Радомир,дручко си е да кажеш ,че си от столицата хахаха
Но и шопи няма вече в СФ,а мнозинството са новософиянци диви селяни с 8 клас и цигани бачкатори.
Другата ми рода е от далечина 40км. от София, за яд си е....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеСтана ясно, че не си от Столицата, благодаря.
Сега ,ти като идваш от село Радомир,дручко си е да кажеш ,че си от столицата хахаха
Но и шопи няма вече в СФ,а мнозинството са новософиянци диви селяни с 8 клас и цигани бачкатори.Last edited by danetha; 24.08.2024, 22:31.
Коментар
Коментар