Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Всеки трети мъж под 40-годишна възраст живее с майка си - Investor.bg
===2079===
Това вече важи и за синовете над 40. Тук в темата освен колето и неговия ментор, вероятно има още няколко "млади" чичаци, обитаващи деЦката.Last edited by bulgarian lev; 01.10.2024, 00:33.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Кавръков троли по невнимание, ама ти, брато, си про.
На годишна база номинално -8%, след отчитане на официалната инфлация -10,50%
Париж е клоака. То и в Египет можеш да гледаш "същественото".
Ще се повторя, но за активен човек, България в момента предлага много по-добро качество на живот. За активен И финансово грамотен пък да не говорим - при това първобитно данъчно облагане.
Единствената причина да се ходи в Европа е да цоцаш социал и да те лекуват от хронични заболявания. Имам роднини и от двете категории. У нас, да не дава Господ, може да попаднеш на форумния лекар. С две малки деца в Брюксел няма никакъв сми да работиш. Който работи за под средната заплата там е идиот ентусиаст.Last edited by bulgarian lev; 01.10.2024, 00:35.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Е нали и аз това казвам. Еехх, да можех и аз да се върна в деЦката на ъговата спалня с раклата до парното, еехххх.... живот мечта...
То, бива ол инклузив бива, ама от бивол курбан не бива.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Всеки трети мъж под 40-годишна възраст живее с майка си - Investor.bg
===2079===
Това вече важи и за синовете над 40. Тук в темата освен колето и неговия ментор, вероятно има още няколко "млади" чичаци, обитаващи деЦката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Брей, даже и канал регистрира в YouTube само да тролиш.... Похвално !
===2079===
Това вече важи и за синовете над 40. Тук в темата освен колето и неговия ментор, вероятно има още няколко "млади" чичаци, обитаващи деЦката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Чудесно си се уредил даже, единствената ти грижа е да коментираш нещата, които никога няма да имаш.
https://youtu.be/uKVcjkSQTzw( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Чудесно си се уредил даже, единствената ти грижа е да коментираш нещата, които никога няма да имаш.
https://youtu.be/uKVcjkSQTzwпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тая кака е много тъпа. Няма акъл щом търси да се навира пак в същата кочина.
Кажи и да си търси апартамент в Испания... хем ще стои на топло, хем ще го купи по-евтино...Last edited by Белла; 30.09.2024, 21:12.
Коментар
-
Естествено. Като не плащаш данъци, разходи, наеми, какво му е лошото?
https://youtu.be/uKVcjkSQTzw
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеБългарските младежи остават сред най-дълго живеещите с родителите си в ЕС - Investor.bg
===2079===
Логично. ДеЦките са най-добрите убежища на света. Нали Фрости?препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Естествено. Като не плащаш данъци, разходи, наеми, какво му е лошото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеБългарските младежи остават сред най-дълго живеещите с родителите си в ЕС - Investor.bg
===2079===
Логично. ДеЦките са най-добрите убежища на света. Нали Фрости?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Българските младежи остават сред най-дълго живеещите с родителите си в ЕС - Investor.bg
===2079===
Логично. ДеЦките са най-добрите убежища на света. Нали Фрости?
- 1 like
Коментар
-
Мисля, че визията е най-важното. Никой самоуважаващ се визионер не се движи със стадото.
или пред статодо или след стадототова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар