IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

обезпечение в злато или други активи, тогава да, няма да са пирамида. .
    Джонка нал си финансист, я ми кажи с колко злато е обезпечен лева (Българският лев)?

Коментар

Когато зад тях строят регулатори, централни банки и правителства, със съответното обезпечение в злато или други активи, тогава да, няма да са пирамида. В сегашния им вид са си чиста пирамида, тъй като курсът им зависи от скачането на нови и нови участници с малки суми на високо ниво. В момента огромен процент от койните се притежават от топ 5% от портфейлите, като тази маса изобщо не се търгува. Самият протокол, колкото и да е читав, сам по себе си няма никаква стойност. Докато не бъде въведено като официално платежно средство със съответните регулации, това струва кръгла нула.
      Бърни Мадоф е измамил хората с 50 млрд фиатни пари и 50 години тея с регулациите не са го хванали.
      По дефолт Биткойн е пари без разрешение. Зад парите не трябва да стоят правителства. Това разбира се не го казва, някъФ анонимник от форум, казва го нобелов лауреат по икономика и то през далечната 1974 год, гледай :

https://www.youtube.com/watch?v=9-uo-KfnkhI&t=118s
      Last edited by better; 25.08.2024, 22:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

В тея борси и аз съм имал,така ,че не ми обяснявай кое и как връщат.
        И от десетки други хакнати борси нищо не са върнали на никой.
        Тук не говорим за злато и металотърсачи,а за крипто и за влогове.
        До 100к евро са ти гарантирани.
        В криптото и една стотинка не ти е гарантирана !
        Явно не схващаш думата гарантиране
        Ами значи проблемът е в теб.
        Щом си се доверил, значи си поел риск.
        П.С думата "гарантиране" я схващам много добре, защото съм потърпевш.

Коментар

Крипто валутите са бъдещето,но не в сегашния им вид.И не са пирамида,защото са гарантирани от математиката и криптографията.
          Самия бтк протокол никога не е хакван,а хакват борси,хора и т.н. При криптото ти самия си банката,но това както ползи,носи и рискове,особедно за по технически неграмотните хора.
          Когато зад тях строят регулатори, централни банки и правителства, със съответното обезпечение в злато или други активи, тогава да, няма да са пирамида. В сегашния им вид са си чиста пирамида, тъй като курсът им зависи от скачането на нови и нови участници с малки суми на високо ниво. В момента огромен процент от койните се притежават от топ 5% от портфейлите, като тази маса изобщо не се търгува. Самият протокол, колкото и да е читав, сам по себе си няма никаква стойност. Докато не бъде въведено като официално платежно средство със съответните регулации, това струва кръгла нула.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Аз съм нямал. Никога не сложих там и лев, независимо от добрите лихви. В Капитал четях поне 3 години преди срива какво и как се случва в КТБ. Сигнални лампички имаше.
            Всяка пирамида има нужда от надувачи на балона.
            Last edited by X_Y; 25.08.2024, 22:17.

Коментар

И аз съм от оцелелите.А в този форум едва ли има човек да я нямал пари в КТБ,така,че не си само ти.
              А в криптото кое ти е гарантирано и от кого?
              Към кой фонд се обръщаш да ти ги възстанови ?
              Моля, моля. Има и умни хора, които с пуканки в ръка гледаха спектакъла. Полакомихте се от лихвите, без да се усетите, че няма икономическа логика за тях и после рев и инфаркти. Никога няма да разберете тези изхабени нерви с колко са Ви скъсили живота.
              Last edited by X_Y; 25.08.2024, 21:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Гарантирани от кого?! - От шепа крадливи измамници, политически, подлоги и предатели... същите, които обраха банката...
                Аз като оцелял от обира на КТБ, знам лично от първо лице колко са гарантирани, особено в бг..
                Една година седяхме с блокирани сметки, никой нямаше намерение да изплаща нищо, нямаше и правителство, което да поеме отговорност...
                През тази 1 година седим, чакаме неизвестното, и трупахме загуби... Каква е гаранцията, че при следващ такъв случай изгорелите вложители няма да си чакат 7-8 или повече години парите?
                Втори път не искам да преживявам такава гадост.

В бг "гаранцията" на парите ти е само на хартия, а на практика никой не ви казва, че погасяването може да започне след 5-6 години и да продължи примерно 20-30 години, тоест накря с гарантираните пари ще можеш да си купиш 1 вестник...
                Точно така. А и се изплащат в Бг лева, тоест 196 хил лева. Но! Ако рухне и курса на борда а те майсторите така ще ви накъдрят грамотно че и да получите 196 хил лева това може да са много по-малко от 100 хил евро. Не мислят хич тълпата как може да ги окъпят с ладка вода.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

И аз съм от оцелелите.А в този форум едва ли има човек да я нямал пари в КТБ,така,че не си само ти.
                  Аз съм нямал. Никога не сложих там и лев, независимо от добрите лихви. В Капитал четях поне 3 години преди срива какво и как се случва в КТБ. Сигнални лампички имаше.

Коментар

Сигурен съм, че с конете точно така ще стане един ден.
                    Ще изчезнат определено количество коне (независимо дали чрез измама, технически проблем или дещо друго), след което ще има срив при доверието и цената му мигновенно ще бъде 0.00001. Това ще е еднократено събитие, което трайно ще нулира всичко. Това е една пирамида, която се крепи на нови и нови "инвеститори", които наливат пари в нещо, което няма никаква стойност.
                    Добре им го казваш Жонка, щото са коне с капаци без капка мисъл. Кой праи пари от нищото, тарикатите...отдето дошло там и ще отиде един ден. Как иначе ще изтрием нули от шумата която се напечата.

Коментар

Док,като почнат да падат с години ,друга песен ще запееш
                      То ще са ревове,то ще е чудо
                      И докато дойде време да почнат да се качват пак, ще си стар дядо.Е ,за какво са ти тогава ?Да ти ги вземат на безценица БГ циганите или Мохамед от Европа като налазат и нас.
                      Остават за тези след мен. На мен ми дреме на хубавеца. Ползвам или вземам наем докато мога. Ще паднат, никога няма да останат евтини задълго. Аз съм си свършил работата. Да се разправят с Мохамед децата ми, внуците ми. Лошото е ако и няма за какво да се разправят. Аз кинти си изкарвам и сега и имам за харчене поне за 15 години ако днес спра да работя.

Коментар

Това е една пирамида, която се крепи на нови и нови "инвеститори", които наливат пари в нещо, което няма никаква стойност.
                        Крипто валутите са бъдещето,но не в сегашния им вид.И не са пирамида,защото са гарантирани от математиката и криптографията.
                        Самия бтк протокол никога не е хакван,а хакват борси,хора и т.н. При криптото ти самия си банката,но това както ползи,носи и рискове,особедно за по технически неграмотните хора.
                        Last edited by danetha; 25.08.2024, 20:50.

Коментар

Е ,как хем ти връщат парите ,хем било само на хартия?
                          А в коня кое ти е гарантирано?
                          На кой ще се оплачеш ако те хакнат,пребият и ти ги вземат,загубиш ги и т.н. Към кой фонд ще се обърнеш да ти ги възстанови ?
                          Сигурен съм, че с конете точно така ще стане един ден.
                          Ще изчезнат определено количество коне (независимо дали чрез измама, технически проблем или дещо друго), след което ще има срив при доверието и цената му мигновенно ще бъде 0.00001. Това ще е еднократено събитие, което трайно ще нулира всичко. Това е една пирамида, която се крепи на нови и нови "инвеститори", които наливат пари в нещо, което няма никаква стойност.

Коментар

И докато дойде време да почнат да се качват пак, ще си стар дядо.Е ,за какво са ти тогава ?Да ти ги вземат на безценица БГ циганите или Мохамед от Европа като налазат и нас.
                            Ще ще ще ще ще. И така години наред.
                            В старата тема, сега в тая ще та ще.
                            Хората продадоха, купиха, построиха, изплатиха, женят се, деца раждат, порастват, они си знаят, ще и ще. Не ви ли писна бре.

Last edited by Minaiivan; 25.08.2024, 19:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                              Хич не ми дреме дали ще са нагоре или надолу цените на имотите

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                                .
                                Аз като оцелял от обира на КТБ, знам лично от първо лице колко са гарантирани, особено в бг..
                                .
                                Last edited by danetha; 25.08.2024, 19:10.

Коментар

Working...
                                X