Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
чак като остана с две хиляди лева ли го осъзна?
Коментар
-
днес коментирахме пазара с един играч, който се занимава с покупко-продажба на имоти за чужда и собствена сметка от 20+г. много обигран и пресметлив човек. коментарът му беше " цените отидоха прекалено високо, но банките раздават пари яко - и докато е така действаме"...
това според мен е най-точното описание на моментното състояние на пазарът на НИ в България.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Освен това наскоро осъзнах, че тия борси са като хазарт - малко или много всички участници по борсите сме хазартно зависими,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това е естественият кръговрат в природата - чакаме ви да умрете за да ви вземем безплатно имотите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Това което ще вземеш, нямаш нито капацитета сам да го поддържаш нито парите да дадеш на хора да го свършат.
Пък и повечето родители изобщо не ги мислят тези неща - имотите няма да си ги вземат в гроба.
Забелязвам обаче една обща черта във всички токсични "понижители" - лоши отношения с родителите, липса на възпитание и от там ниска култура и липса на елементарни качества като уважение. Аз бих се отказал от всичко което може да наследя за да са живи родителите ми още 1-2 години или месеца например. Макар че е лесно да се откажеш когато няма да получиш кой знае какво. А злобарите чакат някой да умре че да получили имот - ама вие и да го получите не знаете какво да го правите, както писах и да го ремонтирате не можете - освен да го продадете и да мине всичко през тоалетната чиния друго не може да направите.
Имоти какво да ги правя - имам си една децка и тя ми стига. Освен това наскоро осъзнах, че тия борси са като хазарт - малко или много всички участници по борсите сме хазартно зависими, а тухлите са прекалено скучна инвестиция - никой не обича скучен живот.
Следователно тухлите са подходящи за пенсии като вас.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Както и твоите деца те чакат да умреш, за да ти вземат имотчетата. Хубавото е че твоите деца също не се намират никога жени, съответно не си предават сбърканите днк на други нещастни души.
Това е естественият кръговрат в природата - чакаме ви да умрете за да ви вземем безплатно имотите.
Пък и повечето родители изобщо не ги мислят тези неща - имотите няма да си ги вземат в гроба.
Забелязвам обаче една обща черта във всички токсични "понижители" - лоши отношения с родителите, липса на възпитание и от там ниска култура и липса на елементарни качества като уважение. Аз бих се отказал от всичко което може да наследя за да са живи родителите ми още 1-2 години или месеца например. Макар че е лесно да се откажеш когато няма да получиш кой знае какво. А злобарите чакат някой да умре че да получили имот - ама вие и да го получите не знаете какво да го правите, както писах и да го ремонтирате не можете - освен да го продадете и да мине всичко през тоалетната чиния друго не може да направите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Прости чака техните да умрат, така че не виждам защо се вълнува толкова от темата. Хубавото на такива е че не се намират никога жени, съответно не си предават сбърканите днк на други нещастни души.
Това е естественият кръговрат в природата - чакаме ви да умрете за да ви вземем безплатно имотите.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Прости, ама недей да се охарчваш. Направо се примоли да качиш на някой хладилника и да ти остави кашона.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Балатум - можеш да го намериш без пари на някое сметище
Гардероб - 20-50 лева в olx
Стар чугунен радиатор - може да си го купиш за 10-15 лева от някой вехтошар
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
брокеразии
фащайте сапа
коня отива на милион след изборите в саш
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнениеЯвно не си строил дори и една къщичка за птици през живота си, да цитирам Гриша Ганчев.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=ba1zzf&f1=3
Балатум - можеш да го намериш без пари на някое сметище
Гардероб - 20-50 лева в olx
Стар чугунен радиатор - може да си го купиш за 10-15 лева от някой вехтошарLast edited by Frosty; 30.10.2024, 13:46.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И една непрозрачна завеса за банята. Ако кака си взема душ, тати да може да седне на тоалетната чиния и да си чете вестника.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
E, може разбира се, но ще се наложи сам да действа с баданарката и да лепи тапетите.
Двуетажно детско легло Jacek | Мебели Виденов 826 лв + Фототапет с животни - Джунгла - тапет с животни от джунглата | Фото Тапети 720 лв + ЛАТЕКС СУПЕР БЯЛ 1L DEKORATOR 7 лв + лепило за тапети + баданаркаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
E, може разбира се, но ще се наложи сам да действа с баданарката и да лепи тапетите.
Двуетажно детско легло Jacek | Мебели Виденов 826 лв + Фототапет с животни - Джунгла - тапет с животни от джунглата | Фото Тапети 720 лв + ЛАТЕКС СУПЕР БЯЛ 1L DEKORATOR 7 лв + лепило за тапети + баданаркапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар