Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
То да беше само за телефонистите.... Що Астика се е разляла по детските и колко още тепърва ще се разлива
даже май и реклама съм гледал
сам в децката с ариана, докато я няма мамапрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Аз... Обаче не реших въпроса, ако и да беше нанесена в кадастъра. 2001ва е къщата. Има партиди за всичко. Съседите ми казаха да бутна на един конкретен човек, обаче по тоя път не тръгвам.
Сбърках и с нотариуса, защото изповядахме продажба на парцела все едно е празен.
Реално нямам никаква енергия да правя къщата, нито да я бутам.
пращай параметрите на лспрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеНякой да е купувал парцел с неузаконена постройка? Искам един парцел, но има къща за бутане нанесена в кадастъра и май в плана, но не е законна - трябва удостоверение за търпимост, съгласие на съседи и т.н.. На продавачите много не им се занимава да я узаконят и се чудя дали е много сложна процедурата директно да я бутна ако я купя така и ако са склонни да коментираме цената на базата на това? Но не съм се занимавал никога с такъв казус.
Сбърках и с нотариуса, защото изповядахме продажба на парцела все едно е празен.
Реално нямам никаква енергия да правя къщата, нито да я бутам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тук имаше един колега, забравил съм му името
той погреба всички телефонисти още 2015-та някъде
защото се появил чат бот или нещо такова
9 години по-късно телефонистите още купуват имоти а той сигурно пие биричка от пласмасова бутилка в децката
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеНякой да е купувал парцел с неузаконена постройка? Искам един парцел, но има къща за бутане нанесена в кадастъра и май в плана, но не е законна - трябва удостоверение за търпимост, съгласие на съседи и т.н.. На продавачите много не им се занимава да я узаконят и се чудя дали е много сложна процедурата директно да я бутна ако я купя така и ако са склонни да коментираме цената на базата на това? Но не съм се занимавал никога с такъв казус.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Някой да е купувал парцел с неузаконена постройка? Искам един парцел, но има къща за бутане нанесена в кадастъра и май в плана, но не е законна - трябва удостоверение за търпимост, съгласие на съседи и т.н.. На продавачите много не им се занимава да я узаконят и се чудя дали е много сложна процедурата директно да я бутна ако я купя така и ако са склонни да коментираме цената на базата на това? Но не съм се занимавал никога с такъв казус.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Хубаво де, нека така да е. Ще се направя, че не съм запознат. Давай направо фирмите (западни/български), където за специалисти (не мениджърски роли) плащат чисто по над 5к месечно. И да уточним, че не говорим за ай ти, може да има ай ти компании, но за позиции, които не са точно в ай ти отдел. Казвай им имената и да видим. Защото аз лично за себе си знам за доста западни фирми, където за специалисти трудно дават повече от 3000-3500 нето.
Апропо, в линкдин в действителност има обяви, но там няма как да видим обявени заплати. Но съм останал с впечатлението, че същите обяви присъстват и в джобса, така или иначе.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
А па я мислим дека 2024 мяза на връО от лето 2017-то
Ето да видиш сега по колко са:
https://www.xe.gr/en/property/result...nimum_level=L1Last edited by bota156; 16.10.2024, 12:34.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Накрая ще излезе, че си персонал в някой швабски хостел, пълен с рязани, или градинар на свободна практика. Много лъжете в тоя форум ве
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
От 1 месец чета от 5-6 американски анализатори за уникалните прилики 2007г и 2024г. Чака ни намаление на лихвите до 2% и КРАХ 2025. И ще е по лош от 2008г че тогава само спекулантите финансовия сектор, сега капут реалния. 2019 извадиха зайчето "ковид", сега да видим дали ще измислят ново успешно зайче за отлагане на неизбежното
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Всичко това финасирано с кредити, нов дълг и пр., т.е. с увеличаване на паричната маса. Фатално в дългосрочен план.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
.....................
Българската икономика се радва на добри дни, благодарение на бума на НИ, строителните дейности и свързаните с това отрасли и силното вътрешно потребление.
Едно е да произведеш електромобил и да го изнесеш към Китай. Или да произведеш ток и да го продадеш скъпо на съседите (както правехме,преди да съсипят енергетиката по нарежане на Козяк).
Друго е държавата да емитира нов дълг, за да го раздаде на чиновници за увеличение на пенсии, заплати и ДМС-та, а увеличената ликвидност в банките (тези пари се вливат в резервите на банките) да доведе до нови и нови ипотеки (мултипликатор по X).Last edited by ejonny2376; 16.10.2024, 11:35.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не само тях, за 1-2 години напредъкът е толкова сериозен, че не ми се мисли след 5 години...
Програмирането например е следване на много стриктни правила - всяка липсваща скоба или точка е фатална. Повечето днешни програмистчета нямат идея от същността материята,те пишат код по дадена задача. Дoстатъчно е да обясниш правилно заданието, после хамалогията не е никакъв проблем за AI. А повярвай ми, АI е супер добър в разбирането на това,което го питаш. Дори съм си правил експерименти със задачи от Националния Кръг на Олимпиадата по математика. Все още не е способен да дава пълни и правилни решения. Но дава много добри идеи. И разбира перфектно каква точно е задачата, извлича инфото от контекста - независимо как си записал уравнението примерно, как си дал означенията...Комбинацията от AI и опитния човек (който да даде задачата и да ръководи AI-то) ще бъде убийствена и ще направи напълно излишни всички в екипа, които само изпълняват ( а те са масата).
Българската икономика се радва на добри дни, благодарение на бума на НИ, строителните дейности и свързаните с това отрасли и силното вътрешно потребление.Last edited by mibova; 16.10.2024, 11:52.
Коментар
Коментар