Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Не се притеснявай. Едва ли ще са навити да се занимават с виртуални имоти. Плевника в Априлци също няма да им привлече вниманието.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
завалията не се сеща, че братовчедите могат да са наследници само ако са измрели мама, тате, баби и дядовци, чичовци и лели.Last edited by ejonny2376; 07.10.2024, 13:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
завалията не се сеща, че братовчедите могат да са наследници само ако са измрели мама, тате, баби и дядовци, чичовци и лели.Колко мъка има по този свят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Не се притеснявай. Едва ли ще са навити да се занимават с виртуални имоти. Плевника в Априлци също няма да им привлече вниманието.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не съм, но разни прошляци братовчеди от второ до девето коляно са ме взели на мушка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не съм, но разни прошляци братовчеди от второ до девето коляно са ме взели на мушка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
много американски филми си гледал
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това е много странно
освен ако не си отгледал наследник като колето и фрости
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Много зависи как ще си възпиташ децата, освен това има завещания, тръстове..... ако има акъл човек може да остави generational wealth с точно определени неща за които могат да се харчат парите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Аве, ти защо си се нарекъл Фрости?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Повишението на цените на имотите е довела до трагични висоти злобата на перона. Клетви за смърт на собственици на имоти!!!!!!!! Какво падение! Вместо да се потрудят, тези вещаят смърт!!! Те не знаят ли, че първо тях може да ги стигне? В ролята на Бог ли се изживяват тези хора?
- 1 like
Коментар
-
Повишението на цените на имотите е довела до трагични висоти злобата на перона. Клетви за смърт на собственици на имоти!!!!!!!! Какво падение! Вместо да се потрудят, тези вещаят смърт!!! Те не знаят ли, че първо тях може да ги стигне? В ролята на Бог ли се изживяват тези хора?
Защо животът е толкова несправедлив с тухладжиите?Малцина доживяват 70-80 години(с имитацията на здравеопазване в бг даже по-малко)
Че той ипотекаря до 60 години изплаща кредит на банката, след има няма 15 години - у гроба... Ама как може такава несправедливост?! Само 10-15 мизерни годинки бленувания имот е лично негов, после имотчето отива в други ръце, а ипотекарят на оня свят пак е с празни ръце...
Last edited by X_Y; 06.10.2024, 22:16.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Повишението на цените на имотите е довела до трагични висоти злобата на перона. Клетви за смърт на собственици на имоти!!!!!!!! Какво падение! Вместо да се потрудят, тези вещаят смърт!!!Last edited by X_Y; 06.10.2024, 22:05.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар