Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
И аз така мисля. Наемите ще качват. Нищо, има и споделен наем.Last edited by X_Y; 03.11.2024, 10:38.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev
В момента кебапчии като Фрости само ще си съсипят живота и стандарта ако купят, даже и на половин цени. Казал съм им, да се оглеждат за достъпни наеми, могат да си го позволят.
След НГ следва Ъпдейт и на наемите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
коментирам текущата пазарна ситуация
не се смея. нищо смешно няма.
В сряда имах сделка в Шумен да я завърша. Загледах поредния соларен парк, изграждащ се до пътя, на земеделска земя.
Та въпроса ми към вас със Scotty и ония другия убавец е:
Правите ли разлика между ПИ с предназначение за производство и НИВА, на която ще сменят предназначенито.
Плодородната земя е за производство на продукция,.!!!Last edited by X_Y; 03.11.2024, 10:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Арменец, нали знаеш, кой ще се смее последен...
Па, ти си проучвай, няма лошо.
Scotty, също да си проучва,..
Бърза работа нямам...
не се смея. нищо смешно няма.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Арменец, нали знаеш, кой ще се смее последен...
Бърза работа нямам...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
между част от нивите ми минава трасе свързващо два парка (1000дка и 200+дка) та си правих прочване кое как. Даже и с перфе документи 20декара са нищо за големите риби..200 по може,но и там им малее Отделно,че купуват тихичко на 2-3к лв и после сменят предназначението (за тях ядове няма)..50+е на квадрат само за производство, но и те не са будали - търсят земя и сменят статути..пак им идва в пъти по-изгодно. ако няма тогава се цакат.
Бърза работа нямам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Няма какво да определям аз. Много добре знам как вървят в този регион, неслучайно го дадох за пример. Обаче ми се струва, че ти нещо си се филмирал.
Апропо, ако искаш да продаваш УПИ за фотоволтаици, то трябва предназначението да смени и за да го продадеш скъпо трябва да продаваш самия проект, а не просто земята. Надявам се да си наясно с тези неща, но за сега не си личи.Last edited by bertram; 02.11.2024, 22:29.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Като стана въпрос за " портфолио" 99% от брокерите нямат такова. Иска да те води на обяви от имот.бг, които ти сам можеш да си видиш в сайта
И за какво да му плащаш комисионна в този случай? Другото е, че ако ти отидеш с брокер на обява пусната от друг брокер, а аз отида на същата обява без брокер- аз автоматично ставам предпочитания купувач защото брокера продавач освен от продавача взима комисионна и от мен, а при теб като си дошъл с брокер не взима втора комисионна
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Той само каза че не е на бул. Прага, но е в района - баня Мадара. На ул. Тунджа са добри апартите. Той си знае къде е.
Коментар
-
Ииии, като си видял, мислиш че в тоя умрел форум с 90% определяш пазарната цена... ?!?
Апропо, ако искаш да продаваш УПИ за фотоволтаици, то трябва предназначението да смени и за да го продадеш скъпо трябва да продаваш самия проект, а не просто земята. Надявам се да си наясно с тези неща, но за сега не си личи.Last edited by X_Y; 03.11.2024, 10:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеАпарта на Прага не бил негов, хахаха, оня в княжевската вилна зона също ще се окаже, че не е негов, после що има сметка арменеца да рути софийски имоти, хахаха ще лъсне в АП, като гол охлювОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Това, верно ли ....?!
шипките са ми хоби и страст, а твърдения за схеми с евросубсидии са 100% лъжа.
нито един проект по програма нямам. всичко съм си купил/правил сам
и ще дойде някой търчи-лъжи да ми обеснява кое от къде ми е. типично по български
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Апарта на Прага не бил негов, хахаха, оня в княжевската вилна зона също ще се окаже, че не е негов, после що има сметка арменеца да рути софийски имоти, хахаха ще лъсне в АП, като гол охлювLast edited by Bailor; 02.11.2024, 21:48.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар