Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Не вярвам на очите си.
Странно е точно Вие да говорите за арогантност, липса на уважение към околните и липса на връзка с реалността.. Да припомням ли изказванията Ви за посредствените италианки и бивши съфорумци като типове хора ?
Един ден, когато почнеш да ревеш, защото яко са те прецакали по стар италиански обичай може и да се сетиш кой те е предупредил. Това е последен пост към теб. Нищо не си схванал. Характерно за млад човек.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
34% са само малка част от 66%
над 85% са без наем , от тези в които не живее собственикLast edited by corner; 31.08.2024, 10:14.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Тея смешни тухладжии за какво само се напъват по форумите?!
а картината е такава каквато е за повечето - в този смисъл наистина се създава грешно впечатление от което печели цялата икономика
както е казано - "всяко зло е на добро"
Last edited by corner; 31.08.2024, 10:13.
- 1 like
Коментар
-
от детайлите се вижда че - 16% от имотите в които не живее собственик са с някакъв наем - подчертавам някакъв , защото е вероятно и много от тези имоти да са с отрицателна доходност , а не само 83%
казано иначе - от 10 имота , само 1 успява да получи наем, а съвкупната доходност от тези имоти е силно отрицателна !Last edited by corner; 31.08.2024, 10:12.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Че те всички ДС та са така - цялото им имущество е на името на поставени лица. Миналата седмица гледам един бивш министър, пак с нова любовница. Да споменавам ли, че беше се барнала отгоре до долу със Шанел?
- 1 like
Коментар
-
Те трябва да докажат че съм в нарушение а не аз да доказвам че не съм. Ако смятат че имам недекларирани доходи , да го докажат. Естествено ако декларирания ми доход е 10 лева, нямам сметки с големи салда а съм купил кола за 300,000 има явно несъответствие и целия доход не покрива дори един разход, могат да ме пратят на някой разследващ орган, но ей така да твърдят че имам недекларирани доходи, как да стане ? В НАП работят счетоводители, не детективи. Това са обвинения които би трябвало да имат правни последици за тях. Днес гледах снимки в дир.бг за сараите на Доган. Синът му се изтъпанил отпред с Ролекс за 60,000 франка. Даже да е безработен , какво могат да му направят ? Дал му го е приятел на баща му. Доган 35 години живял в дворци на приятели, какво могат да му направят ?
ПП Оправих си пълния член, да не се тръшкат чувствителните бабки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеМного болка, големи страдания! То е чудо това вече! Безконтролни хора безимотни, с претенции. Страшно е. Всички полуидиоти искат да купуват в Столицата. Сричат,мьекат столичани искат да стават!!!
Ква Столица, те и у Белоградчик не биха купили.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Преди години дядо ми намерил няколко османски сребърни монети, 1 юбилейна петолевка, а баба ми златна пара ("костадинка", вероятно номизма или солид). И ги прахосали и дали за малко пари.
Колко находчиво са намирали начини, за да оцеляват и днес самият ти - да ни говориш за тия - УМНИ ХОРА, НА КОИТО СИ БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРЕН ЗА ТОВА, ЧЕ ТЕ ИМА!
- 1 like
Коментар
-
Не само, че могат да проверяват разходите ти, ами могат и да си измислят разходите ти.
Както казах и преди, в комунистическото бг измекярите от НАП четат законите както дявола чете Евангелието.
Измислили са си някаква глупост наречена средно-месечни приети разходи на лице от домакинството(или нещо подобно)...
Примерно ти си решил 5 години да пестиш от закуски с някаква цел...
В края на петата година вече ти се е натрупала хубава сумичка от спестеното...
За нещастие точно тогава ти правят проверка, и нападжиите ти казват - покажи документи всички приходи и разходи 5 години назад. Ти естествено нямаш документи за разходите, и им казваш, че си харчил малко, и че си спестявал, а измекярите от НАП ти казват - при твоите доходи и при средно-месечно приетите от нас разходи на лице от домакинството няма как да си спестил тази сума - това са твои нелегални/недекларирани доходи.
Сега ще ти напишем акт и ще си платиш данъци и осигуровки за 5 години назад...
И такива гаври има.
ПП Оправих си пълния член, да не се тръшкат чувствителните бабки.Last edited by rverb; 30.08.2024, 23:44.
- 2 Харесвания
Коментар
-
НАП имат дефинирани правомощия. Могат да проверяват приходите ми и дали съм си платил данъците за тях. Има ли изисквания да декларирам разходите си та да ми ги проверяват ? Ако декларирам разходи за да си намаля приходите могат да ги приемат или не , но да ми разследват разходите мисля че се минават персонални граници.
Както казах и преди, в комунистическото бг измекярите от НАП четат законите както дявола чете Евангелието.
Измислили са си някаква глупост наречена средно-месечни приети разходи на лице от домакинството(или нещо подобно)...
Примерно ти си решил 5 години да пестиш от закуски с някаква цел...
В края на петата година вече ти се е натрупала хубава сумичка от спестеното...
За нещастие точно тогава ти правят проверка, и нападжиите ти казват - покажи документи всички приходи и разходи 5 години назад. Ти естествено нямаш документи за разходите, и им казваш, че си харчил малко, и че си спестявал, а измекярите от НАП ти казват - при твоите доходи и при средно-месечно приетите от нас разходи на лице от домакинството няма как да си спестил тази сума - това са твои нелегални/недекларирани доходи.
Сега ще ти напишем акт и ще си платиш данъци и осигуровки за 5 години назад...
И такива гаври има.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
34% от тухло- "инвеститорите" в бг са с отрицателна доходност от имотите си !
Итс нат-а-джоук...
Тея смешни тухладжии за какво само се напъват по форумите?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Тухло-инвеститорите!... и правят опашки всяка година по 31.03, за да си платят данъците в общината!
Коментар
Коментар