Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
То вече е убито. Не забелязваш ли, че вече никой не говори за "инвестиция" с цел отдаване под наем.
П.С къде изчезна Песи? Да не е продал?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
То вече е убито. Не забелязваш ли, че вече никой не говори за "инвестиция" с цел отдаване под наем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
естествено там не сме включвали ипотекираните имоти , където живее собственик
но това не трябва да се разнищва много , защото убива апетите на стадото към "инвестиция"
П.С къде изчезна Песи? Да не е продал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
В България трябва да има 2 вида ДОД. 10% за доходи от легален източник, заплати, наеми и т.н. , и 30% за всички останали : подкупи, откупи, кражби, измами и т.н. Корупцията не можем да я преборим, поне да я обложим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Очертаваш се като пореден много наивен млад мъж. Държа на казаното от мен. А то се базира на много опит.
Един ден, когато почнеш да ревеш, защото яко са те прецакали по стар италиански обичай може и да се сетиш кой те е предупредил. Това е последен пост към теб. Нищо не си схванал. Характерно за млад човек.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Не вярвам на очите си.
Странно е точно Вие да говорите за арогантност, липса на уважение към околните и липса на връзка с реалността.. Да припомням ли изказванията Ви за посредствените италианки и бивши съфорумци като типове хора ?
Един ден, когато почнеш да ревеш, защото яко са те прецакали по стар италиански обичай може и да се сетиш кой те е предупредил. Това е последен пост към теб. Нищо не си схванал. Характерно за млад човек.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
34% са само малка част от 66%
над 85% са без наем , от тези в които не живее собственикLast edited by corner; 31.08.2024, 10:14.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Тея смешни тухладжии за какво само се напъват по форумите?!
а картината е такава каквато е за повечето - в този смисъл наистина се създава грешно впечатление от което печели цялата икономика
както е казано - "всяко зло е на добро"
Last edited by corner; 31.08.2024, 10:13.
- 1 like
Коментар
-
от детайлите се вижда че - 16% от имотите в които не живее собственик са с някакъв наем - подчертавам някакъв , защото е вероятно и много от тези имоти да са с отрицателна доходност , а не само 83%
казано иначе - от 10 имота , само 1 успява да получи наем, а съвкупната доходност от тези имоти е силно отрицателна !Last edited by corner; 31.08.2024, 10:12.
- 1 like
Коментар
-
Че те всички ДС та са така - цялото им имущество е на името на поставени лица. Миналата седмица гледам един бивш министър, пак с нова любовница. Да споменавам ли, че беше се барнала отгоре до долу със Шанел?
- 1 like
Коментар
-
Те трябва да докажат че съм в нарушение а не аз да доказвам че не съм. Ако смятат че имам недекларирани доходи , да го докажат. Естествено ако декларирания ми доход е 10 лева, нямам сметки с големи салда а съм купил кола за 300,000 има явно несъответствие и целия доход не покрива дори един разход, могат да ме пратят на някой разследващ орган, но ей така да твърдят че имам недекларирани доходи, как да стане ? В НАП работят счетоводители, не детективи. Това са обвинения които би трябвало да имат правни последици за тях. Днес гледах снимки в дир.бг за сараите на Доган. Синът му се изтъпанил отпред с Ролекс за 60,000 франка. Даже да е безработен , какво могат да му направят ? Дал му го е приятел на баща му. Доган 35 години живял в дворци на приятели, какво могат да му направят ?
ПП Оправих си пълния член, да не се тръшкат чувствителните бабки.
Коментар
Коментар