IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://youtu.be/Ky7fcXibHq8?si=NXahzYaPknLUDUP5

Интересно със каква фланелка е бат ви Сашо.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

То вече е убито. Не забелязваш ли, че вече никой не говори за "инвестиция" с цел отдаване под наем.
      П.С къде изчезна Песи? Да не е продал?
      +
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Как сте, вълци от уолстрийт, убитикойнаджии и акционери))
        Само да ви кажа, че никакво намаление няма из европата, хеле пък по средиземноморието. Ако бълнувят някви дискаунти пак.
        Жонка братле, купи си бронежилетка да не те наръга в корема някой арабела из немско ))

Коментар

То вече е убито. Не забелязваш ли, че вече никой не говори за "инвестиция" с цел отдаване под наем.
          Не си прав. Оглеждам се да захлупя още една тухлена двустайка в Гео Милев:-))) До около 50-100метра от бъдещата МС Ситняково.

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

естествено там не сме включвали ипотекираните имоти , където живее собственик

но това не трябва да се разнищва много , защото убива апетите на стадото към "инвестиция"
            П.С къде изчезна Песи? Да не е продал?

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

В България трябва да има 2 вида ДОД. 10% за доходи от легален източник, заплати, наеми и т.н. , и 30% за всички останали : подкупи, откупи, кражби, измами и т.н. Корупцията не можем да я преборим, поне да я обложим.
              Няма държава, която да е преборила корупцията, не защото не може, ами не иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Очертаваш се като пореден много наивен млад мъж. Държа на казаното от мен. А то се базира на много опит.

Един ден, когато почнеш да ревеш, защото яко са те прецакали по стар италиански обичай може и да се сетиш кой те е предупредил. Това е последен пост към теб. Нищо не си схванал. Характерно за млад човек.
                Той още нищо не им е дал. Но ако лъзне апартчето в София, което каза че притежава трябва да внимава какво върши после. Не му го пожелавам, но да има акъл в главата си. Нито му знам положението, нито нищо. Но принципно добре го предупреждаваш.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Не вярвам на очите си.

Странно е точно Вие да говорите за арогантност, липса на уважение към околните и липса на връзка с реалността.. Да припомням ли изказванията Ви за посредствените италианки и бивши съфорумци като типове хора ?
                  Очертаваш се като пореден много наивен млад мъж. Държа на казаното от мен. А то се базира на много опит.

Един ден, когато почнеш да ревеш, защото яко са те прецакали по стар италиански обичай може и да се сетиш кой те е предупредил. Това е последен пост към теб. Нищо не си схванал. Характерно за млад човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

34% са само малка част от 66%
                    защо чакате наеми от имоти в които живеят собственици

над 85% са без наем , от тези в които не живее собственик
                    Last edited by corner; 31.08.2024, 10:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Тея смешни тухладжии за какво само се напъват по форумите?!
                      защото има и такива които се справят добре , но както се вижда са изключение - останалите се спотайват и търпят

а картината е такава каквато е за повечето - в този смисъл наистина се създава грешно впечатление от което печели цялата икономика

както е казано - "всяко зло е на добро"
                      Last edited by corner; 31.08.2024, 10:13.

Коментар

• [QUOTE=corner;[/QUOTE]

естествено там не сме включвали ипотекираните имоти , където живее собственик

но това не трябва да се разнищва много , защото убива апетите на стадото към "инвестиция"

Коментар

• от детайлите се вижда че - 16% от имотите в които не живее собственик са с някакъв наем - подчертавам някакъв , защото е вероятно и много от тези имоти да са с отрицателна доходност , а не само 83%

казано иначе - от 10 имота , само 1 успява да получи наем, а съвкупната доходност от тези имоти е силно отрицателна !
                          Last edited by corner; 31.08.2024, 10:12.

Коментар

• https://www.facebook.com/share/v/cVgQgNcHoHYu8qy2/

Човек от перона

Коментар

Че те всички ДС та са така - цялото им имущество е на името на поставени лица. Миналата седмица гледам един бивш министър, пак с нова любовница. Да споменавам ли, че беше се барнала отгоре до долу със Шанел?
                              В България трябва да има 2 вида ДОД. 10% за доходи от легален източник, заплати, наеми и т.н. , и 30% за всички останали : подкупи, откупи, кражби, измами и т.н. Корупцията не можем да я преборим, поне да я обложим.

Коментар

Те трябва да докажат че съм в нарушение а не аз да доказвам че не съм. Ако смятат че имам недекларирани доходи , да го докажат. Естествено ако декларирания ми доход е 10 лева, нямам сметки с големи салда а съм купил кола за 300,000 има явно несъответствие и целия доход не покрива дори един разход, могат да ме пратят на някой разследващ орган, но ей така да твърдят че имам недекларирани доходи, как да стане ? В НАП работят счетоводители, не детективи. Това са обвинения които би трябвало да имат правни последици за тях. Днес гледах снимки в дир.бг за сараите на Доган. Синът му се изтъпанил отпред с Ролекс за 60,000 франка. Даже да е безработен , какво могат да му направят ? Дал му го е приятел на баща му. Доган 35 години живял в дворци на приятели, какво могат да му направят ?

ПП Оправих си пълния член, да не се тръшкат чувствителните бабки.
                                Че те всички ДС та са така - цялото им имущество е на името на поставени лица. Миналата седмица гледам един бивш министър, пак с нова любовница. Да споменавам ли, че беше се барнала отгоре до долу със Шанел?

Коментар

Working...
                                X