IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добре се посмях и днес.
    Излезе една нова обява в запазените ми търсениа.
    Веднага налазиха и агенциите.
    Собственика е сложил цена 209500Е
    Агенциите с 20000Е отгоре
    Ет 4 без асансьор и без тераса. Не бих го купил дори и при 30-40% отстъпка.
    Продава 2-СТАЕН в град София, Гео Милев - 67 кв.м / 209500 EUR :: imot.bg Обява

Продава 2-СТАЕН в град София, Гео Милев - 68 кв.м / 229500 EUR :: imot.bg Обява

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Чувал ли си за понятието “косвена данъчна тежест” и “цена на живота”? Наеми, храна, транспорт, режийни, отопление?
      А Вие чувала ли сте че човек като няма понятие от нещо е по-добре да не коментира защото става за смях ? Започнахте от 60% данъци , стигнахте до косвени данъци, COL. Какво е следващото ? Отпуските или обедните почивки ? Въобще не ме интересува каква е цената на живота. Просто Ви попитах как стигнахте до 60% данъци във Франция и Италия и почнахте с глупостите.
      Last edited by rverb; 03.09.2024, 09:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Госпожица ли е ? Е,това обяснява много неща
        Надай се, Кондоринчето на мама

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Значи нямате идея от "сметките" , но хвърляте цифри за 60% данъчна тежест ?
          Чувал ли си за понятието “косвена данъчна тежест” и “цена на живота”? Наеми, храна, транспорт, режийни, отопление?
          Last edited by Selena2024; 03.09.2024, 09:28.

Коментар

Мисля , че и тя и господин еджони и господин байлор са госпожици. Много неудовлетворено звучат.
            Мисли, мисли Ние вече внуци чакаме

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Мисля , че и тя и господин еджони и господин байлор са госпожици. Много неудовлетворено звучат.

Коментар

Просто засичам наличие на поток от немци, гърци, италианци и французи. На зададен въпрос защо са дошли в Испания получавам еднотипен отговор - скъп живот и много голяма данъчна тежест.

Ако не бе така нямаше да го има съответният поток. Сметките ги оставям на тебе.
                Значи нямате идея от "сметките" , но хвърляте цифри за 60% данъчна тежест ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Разбрах, че имаш интерес към Калабрия. Отиди в покрайнините на Волуяк - там има по-добри имоти. Малко са по-скъпички, обаче, но по-добри. Измазани.
                  Нямам интерес нито към Калабрия, нито към Италия, нито към България. Дадох като пример няколко области в Италия и Франция на БОНВИВАН1, че и в другите страни има празни имоти и се чудят как да се отърват от тях защото според него в България имало най-много имоти на човек от населението, но били по селата. В Италия и Франция също има много празни жилища в районите без работа и хем там има търсене от пенсионери чужденци. Въпреки това имат по-малко жилища на човек от населението от България.
                  Last edited by rverb; 03.09.2024, 09:40.

Коментар

Само не ми казвайте че сте данъчен консултант. Аз плащам данъци в Швейцария и не съм запознат с Италия и Франция, но ей така от обща култура мога да Ви кажа че данъка във Франция е с няколко процента по-нисък от този в Испания а в Италия максималният е 45% или нещо такова. Какво слагате за да го добутате до 60%, социални ? В Испания няма ли осигуровки ? За Италия знам че в първите няколко години след като започнете работа се дължат данъци само на 30% от дохода, има и фиксиран план , има и 13% план ако не сте живяли 2 години в държавата, отделно че примерно в Сардиния е и по-нисък. Не съм запознат в детайли, но има много опции и в двете страни, отделно че се крие доход. Да не говорим че фирмите малко над 20%. Ако сте консултант не е нормално да хвърляте така произволни цифри от 60% и подобни
                    Просто засичам наличие на поток от немци, гърци, италианци и французи. На зададен въпрос защо са дошли в Испания получавам еднотипен отговор - скъп живот и много голяма данъчна тежест.

Ако не бе така нямаше да го има съответният поток. Сметките ги оставям на тебе.

Сега понеже виждам, че мислиш като счетоводител пояснявам като за счетоводител: гледай съвкупността от данъци, осигуровки, здравни вноски, наеми, застраховки и цени на жилища, горива, храни и сигурно ще ти се проясни.

Ще ти открадна още една тайна има неща, които хората на запад не могат да си позволят, а хората в България могат. Защо?
                    Last edited by Selena2024; 03.09.2024, 09:16.

Коментар

Масово бягат италианци и французи от около 60% данъчна тежест в собствените им държави препълнени с излишна мързелива и непродуктивна емиграция, която цица социал.
                      Само не ми казвайте че сте данъчен консултант. Аз плащам данъци в Швейцария и не съм запознат с Италия и Франция, но ей така от обща култура мога да Ви кажа че данъка във Франция е с няколко процента по-нисък от този в Испания а в Италия максималният е 45% или нещо такова. Какво слагате за да го добутате до 60%, социални ? В Испания няма ли осигуровки ? За Италия знам че в първите няколко години след като започнете работа се дължат данъци само на 30% от дохода, има и фиксиран план , има и 13% план ако не сте живяли 2 години в държавата, отделно че примерно в Сардиния е и по-нисък. Не съм запознат в детайли, но има много опции и в двете страни, отделно че се крие доход. Да не говорим че фирмите малко над 20%. Ако сте консултант не е нормално да хвърляте така произволни цифри от 60% и подобни

Коментар

нито от Вас, нито от госпожица Селена

Коментар

Не съм Ви приятелче. Защо някой трябва да ми дава право ? С какви заблуди живеете ? Давам на "жената" малко от нейното лекарство. Щом тя може да го прави, няма какво да се сърди. Вие също. Тези оценки до голяма степен са валидни и за Вас и допускам че затова подскачате. Не всеки е, както казвате, "толкова зле". Няколко човека сте само.

ПП. Какво значи "напред с копитата" ? Какви копита. Вие какво сте, кон ?
                          Разбрах, че имаш интерес към Калабрия. Отиди в покрайнините на Волуяк - там има по-добри имоти. Малко са по-скъпички, обаче, но по-добри. Измазани.

Коментар

Ми не знам какви глупости си писал и са те трили, ама те твоите глупости са еднотипни лични обиди. Мен не ме интересува нито колко тежиш, нито кой номер гащи носиш. Хеле пък дали си “самотен”.

Пак нищо не си разбрал и от поста. Масово бягат италианци и французи от около 60% данъчна тежест в собствените им държави препълнени с излишна мързелива и непродуктивна емиграция, която цица социал.

За покупка на имот по столиците им обикновеният обитател трудно даже си представя. Ако наистина продаваш софийски апартамент, за да отидеш някъде по европериферията си е рисково решение. Но ти акъл не искаш.

Хайде сега като в детската градина. При ниски данъци ли е по-добре да се живее и да се притежава имот или при високи?

Спести сега квалификациите за възраст, тегло, “самотност” и прочее глупости ад хоминем на опонента.

Мисли и си опичай акъла, момко.
                            Да, не искам акъл. Поне не от Вас. Не знам аз какво съм рабрал или неразбрал , но Вие си измисляте някакви теми и ми ги вменявате ? Какво съм казал за данъци на италианци или французи та си измислихте тази тема ?

Концентрирайте се в опичане на собствения си акъл. Няма време!

Коментар

• Прочее оставяйки настрана “италианките” тези дни се върти по медии и мрежи истеричен обяснителен режим на един гръцки политик по повод статистика, че бг ги е минала по средни месечни доходи. Мъка. И те горките толкова си бяха повярвали и така си бяха навирили носовете.
                              Междувременно им по изкупихте цялото Беломорие

Мъка, мъка.

Ей го тука

https://www.segabg.com/hot/category-...ki-bulgarskite

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Приятелче, пак тръгна напред с копитата!
                                Кое ти дава правото да говориш така на жената? Кой си ти и с каква квалификация си, за да даваш подобни оценки? Щом всички са толкова зле, а ти си най-добрият - какво дириш в този форум?
                                Не съм Ви приятелче. Защо някой трябва да ми дава право ? С какви заблуди живеете ? Давам на "жената" малко от нейното лекарство. Щом тя може да го прави, няма какво да се сърди. Вие също. Тези оценки до голяма степен са валидни и за Вас и допускам че затова подскачате. Не всеки е, както казвате, "толкова зле". Няколко човека сте само.

ПП. Какво значи "напред с копитата" ? Какви копита. Вие какво сте, кон ?

Коментар

Working...
                                X