If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съветът ми е да не се карате, правите го за глупости. Всички са изнервени и уважавам досра хора тук във форума. Предлагам аз да дойда и да платя сметките, след което си тръгвам, аз обичам да съм не на всяка цена приеман от всички. Каквото правя го правя заради себе си, щото съм убеден че така е редно.
Наздраве, не искам да се меся, в настроение съм, макар че съм пълен с проблеми и предизвикателства. Всички имаме, това не бива да разклаща един мъж. Толкова от мен. Надявам се не съм казал нещо не на място.
Съветът ми е да не се карате, правите го за глупости. Всички са изнервени и уважавам досра хора тук във форума. Предлагам аз да дойда и да платя сметките, след което си тръгвам, аз обичам да съм не на всяка цена приеман от всички. Каквото правя го правя заради себе си, щото съм убеден че така е редно.
Наздраве, не искам да се меся, в настроение съм, макар че съм пълен с проблеми и предизвикателства. Всички имаме, това не бива да разклаща един мъж. Толкова от мен. Надявам се не съм казал нещо не на място.
няма грижи
закачам се само с колегата
със сигурност прекалявам със закачките
но съм благ човек
всички знаят
щом е за пиенье
ще дойда
ако ще каниш хора
ти им плащаш сметките
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ти нямаш хигиена на поведение! Освен това си пълен неграмотник. А, банскалията отече в канала заедно с теб!
Нямам против да те видя в очи и те каня да платиш питиетата...
п.п. Надявам се да можеш да си ги позволиш...
п.п.п. Не е 'Либовна среща", ще поканя и друг съфорумец...
щом е за пиенье
ще дойда
ако ще каниш хора
ти им плащаш сметките
Ти нямаш хигиена на поведение! Освен това си пълен неграмотник. А, банскалията отече в канала заедно с теб!
Ковиде, преди да си ти ударили БАН кажи как виждаш пазарната цена на този имот? Имаш ли оферти за 3 стайни тухли до Южен парк?
Първоначално изпратено от ratten
нали говорихме нещо за хигиена на общуването
или ти пак не си разбрал
Коментар