Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеДок, предлагам да вземем 7 (седем) апарта до Бурса. Сега ги строят. За нас ще са тънкана до ключ. И после ше ги рентим на перонците.
За редовни ще правим отстъпки...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
По-надолу ме пита, па после забрави да говори...
п.п. И дронове пускат гърците да ги следят, какво и как отдават...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ботич, вървят ли наемите от апартите, нищо не казваш. Как ги отдаваш?
п.п. И дронове пускат гърците да ги следят, какво и как отдават...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Я кажи че ми е интересно каква глупост ще изръсишОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
За други градовв нв знам, но има сериозни ограничения. В Атина нямаш право вече да отдаваш краткосрочно собствен имот с платформите. Целта е да има жилища за дългосрочни наеми. Глобата е първоначално 40К€.
Гърците се усетиха, че губят страшно много от развития туризъм и започнаха як контрол.
За големите градове е ясно, но започнаха изцяло всичко да следят.
Ииии, познай къде отиват цените на наемите...Last edited by COVID-19; 24.11.2024, 19:27.
Коментар
-
Няма как да сравниш Черно море с Егейско или Йониско море. Нямат нищо общо. И в Гърция започна да става като в България. Просто се пренасели през летния сезон. За услуга, да по-добра и в пъти по-качествена, но и цените са доста по-различни. А гърците си знаят как да щавят. Всичко се следи и в Air BnB, и Booking, и следват едни хубави данъци.
Та, сухоземен шенген е за по-бързо пътуване, но кефа си има цена...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
знам, че са ги подгонили, но това няма да направи тапи по границите
Коментар
-
Не ако искат, а ще ги платят! Не знам дали си запознат, но дори имота ти запорира държавата (говоря за Гърция).
Не споря, къде е по-добре. На Халкидики съм когато си поискам.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
как това ще ме прати на шабла вместо на халкидики
при положение,че гръцки туризъм колкото искаш, а българите ако искат ще си плащат данъците.
Не споря, къде е по-добре. На Халкидики съм когато си поискам.
Коментар
-
Натегнаха им доста обръчите с данъци...
Кое не ти е ясно...?!?
при положение,че гръцки туризъм колкото искаш, а българите ако искат ще си плащат данъците.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
То е ясно как ще се отразят- или нашите си подобряват услугата като съотношение цена- качество или остават гладни. Потока към Гърция ще се увеличи осезаемо.Мутренски туризъм( заграждане с телени мрежи на плажа, надписване на сметки, нелюбезно отношение и т. н.) могат да виреят ако страните около теб завършват на стан, но когато имаш за съседи Гърция и Турция с развит туризъм, добро отношение и по- хубаво море или почваш да правиш нещата като хората или загиваш.
Та, сухоземен шенген е за по-бързо пътуване, но кефа си има цена...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеКак според вас ще се отрази сухопътния Шенген на туризма по българското черноморие - в случай, че стане от 2025-та да се пътува без граничен котрол. Уикенд къси почивки и тн. Не е да няма хиляди вили и апартаменти изкупени в Северна Гърция от българи, които с охота ги пускат под наем.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Я кажи че ми е интересно каква глупост ще изръсиш
Кое не ти е ясно...?!?
Коментар
Коментар