IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
    Добра нощ от Св. Константин и Елена. Вода 24 градуса. Плаж на 6 днес. Слънце. Времето ще се развали, но Октомври пак ще има слънчеви дни. Сезона за мен е от Април до Октомври. Свестни апарти във Варна по 200 еврака. Може да има и по-тънки, но с компромиси. Дано паднат цените че не се издържа на тези нива.
    От няколко дена е така, водата е ок - 22,5 градуса:
    https://bg.seatemperature.net/curren...varna-bulgaria
    Целият Септември беше дъждовен, ако нямаше дъжд, имаше огромни вълни и червен флаг. Оня ден до Азалия сърфисти извадиха един, но за съжаление почина.....
    Сезона е от Юни, Април и Май сме на климатици, вали почти всеки ден.
    200 еврака нз къде ги видя, но стая в 5* чисто нов хотел, е 218 лв със закуска, плаж, спа и всички екстри:
    Click image for larger version

Name:	aqua1.jpg
Views:	1
Size:	46.5 КБ
ID:	4213036

Last edited by better; 29.09.2024, 14:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от andrei_k Разгледай мнение
      Чакане му е майката https://www.standartnews.com/biznes/...at-574659.html
      Toзи експерт е брокераз със килийно образование.

Коментар

• Чакане му е майката https://www.standartnews.com/biznes/...at-574659.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Тая кака е много тъпа. Няма акъл щом търси да се навира пак в същата кочина.
          Кажи и да си търси апартамент в Испания... хем ще стои на топло, хем ще го купи по-евтино...
          Бг идио..те си мислят, че в Испания жилищата са евтини, понеже гледат картинки от марокански квартали, където не живеят нормални хора. И представа си нямат за цени и пазар, поддръжка, данъци и други особености.
          Last edited by Minaiivan; 29.09.2024, 12:59.

Коментар

Много хора правят подобна грешка. Една кака, много мой човек, докторка, сладурана, продала си апарта в Надежда без да ми каже и сподели, ни цена, ни нищо. Изклатили са я поне с 20К€ по-малко като цена. Сега търси в Борово, Гоцето, Брезите, Павлово....греда, нема достатъчно кинти, не и стигат, даже и с кредит пак не може да се оправи. Сега е под наем. Чудя се какво да я правя. Не мога да и помогна, а опитах.
            Тая кака е много тъпа. Няма акъл щом търси да се навира пак в същата кочина.
            Кажи и да си търси апартамент в Испания... хем ще стои на топло, хем ще го купи по-евтино...
            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Добра нощ от Св. Константин и Елена. Вода 24 градуса. Плаж на 6 днес. Слънце. Времето ще се развали, но Октомври пак ще има слънчеви дни. Сезона за мен е от Април до Октомври. Свестни апарти във Варна по 200 еврака. Може да има и по-тънки, но с компромиси. Дано паднат цените че не се издържа на тези нива.
              И то на север от Варна. Колкото и да лъжат някои криптохора, сезона трайно си улита на 5-6 месеца по морето. Вчера бях в горския ми дом, на 760м. надморска...30°С, 360° панорама гора...безценно..проблем, обаче става засушаването, който има кладенец, има съкровище...
              Last edited by Bailor; 29.09.2024, 11:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Тия тримата са за примери в учебниците на техникумите.
                Много хора правят подобна грешка. Една кака, много мой човек, докторка, сладурана, продала си апарта в Надежда без да ми каже и сподели, ни цена, ни нищо. Изклатили са я поне с 20К€ по-малко като цена. Сега търси в Борово, Гоцето, Брезите, Павлово....греда, нема достатъчно кинти, не и стигат, даже и с кредит пак не може да се оправи. Сега е под наем. Чудя се какво да я правя. Не мога да и помогна, а опитах.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Добра нощ от Св. Константин и Елена. Вода 24 градуса. Плаж на 6 днес. Слънце. Времето ще се развали, но Октомври пак ще има слънчеви дни. Сезона за мен е от Април до Октомври. Свестни апарти във Варна по 200 еврака. Може да има и по-тънки, но с компромиси. Дано паднат цените че не се издържа на тези нива.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Има и брокери, при които е 100% безплатно, стига да ги знаеш кои са и да се интересуваш.
                    IB е калпаво решение според мен, но не искам да правя (анти)реклама на никого.
                    Чак калпаво, малко преувеличено. На мен ми вършат работа, скалпърите са по безплатния обяд. Някои утвърдени имена не работят с български клиенти.
                    Last edited by tetris12; 29.09.2024, 00:24.

Коментар

• https://www.facebook.com/share/v/nLMiQS6ABA76R28k/

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

Какви кожи? В щатите е към 1$ за позиция, в Европа 3€ (акции/фондове като най-често използваните активи). Опции и фючърси са с по-ниски комисионни на контракт.
                        Има и брокери, при които е 100% безплатно, стига да ги знаеш кои са и да се интересуваш.
                        IB е калпаво решение според мен, но не искам да правя (анти)реклама на никого.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

За имотите има повече опции: Купува, заменя, отдава, (и като за тебе) търси да наеме. Всичко това може да мине без такси, комисиони или данъци.
                          А на борсата за всяка транзакция, независимо дали от печеливша или губеща позиция ви смъкват кожите брокерите на Уолстрийт. Хранете ги, и те са хора.
                          Какви кожи? В щатите е към 1$ за позиция, в Европа 3€ (акции/фондове като най-често използваните активи). Опции и фючърси са с по-ниски комисионни на контракт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

А ти какво продаде през това време? - Нищо. И защо - защото после повече не можеш да си купиш при непрекъснато увеличаващите се цени...

Тухладжиите сте осъдени да си стискате тухлите до гроб - ако продадете - губите инвестицията и повече не можете да купите на тези цени...
                            Сигурно няма нужда да продава, в един живее, другите носят доходност. YOC (yield on cost) ако ти говори нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Moже и 4 към 1 да е .Не съм сигурен.Никога не съм го ползвал
                              Максимума, който брокера може да ти отпусне е 50% (акции), като пак зависи каква е компанията, при такива с ниска капитализация или много волатилни микрокап-ове може изобщо да не ти даде заем.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Горките, стискат си постоянно поскъпващ актив... Тц тц
                                Който освен това е и непродаваем... Тц тц
                                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Working...
                                X