If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като стана въпрос за " портфолио" 99% от брокерите нямат такова. Иска да те води на обяви от имот.бг, които ти сам можеш да си видиш в сайта И за какво да му плащаш комисионна в този случай? Другото е, че ако ти отидеш с брокер на обява пусната от друг брокер, а аз отида на същата обява без брокер- аз автоматично ставам предпочитания купувач защото брокера продавач освен от продавача взима комисионна и от мен, а при теб като си дошъл с брокер не взима втора комисионна
Само не бъди наивен, съвет от мен. Части лица по обяви за продажби доста често не са никакви частни лица, а колега, колежка на главната действащ брокер. Само това ще ти кажа. Как се комуникира с продавач запазвам за себе си.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ииии, като си видял, мислиш че в тоя умрел форум с 90% определяш пазарната цена... ?!?
Няма какво да определям аз. Много добре знам как вървят в този регион, неслучайно го дадох за пример. Обаче ми се струва, че ти нещо си се филмирал.
Апропо, ако искаш да продаваш УПИ за фотоволтаици, то трябва предназначението да смени и за да го продадеш скъпо трябва да продаваш самия проект, а не просто земята. Надявам се да си наясно с тези неща, но за сега не си личи.
Апарта на Прага не бил негов, хахаха, оня в княжевската вилна зона също ще се окаже, че не е негов, после що има сметка арменеца да рути софийски имоти, хахаха ще лъсне в АП, като гол охлюв
Той само каза че не е на бул. Прага, но е в района - баня Мадара. На ул. Тунджа са добри апартите. Той си знае къде е.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Апарта на Прага не бил негов, хахаха, оня в княжевската вилна зона също ще се окаже, че не е негов, после що има сметка арменеца да рути софийски имоти, хахаха ще лъсне в АП, като гол охлюв
Той не продава доколкото знам в тези региони. И уверявам всички че познава материята с парцелите до болка, специфики има много там, скоро приключи една сделка с много казуси, това е дори по-сложно за работа отколкото жилищните имоти. И уверявам също аудиторията че при неговите клиенти няма недоволни, защото ако има казуси в сделка той не ги бута, а ги възпира.
Работата трябва да се върши професионално. Това е закон и за мен. Не виждам защо се драчите тука.
Не говорим за ЗЗ, а за УПИ, ако изобщо ти говори нещо...
Ама тука сте едни "специалисти" ..., мАни, бЕгай, пАй се...
Особено арменеца, той е "най-големия разбирач"....
Тати носи, мама влачи, булката счетоводства и тЕ така...
то програмирането ако беше като лъженето на балъци ..ехе.. широк живот
Не те ли притеснява нивото на язовир Копринка, като си зем. производител в този район?
Какво да го притеснява като от Копринка няма как да дойде вода до него, още повече че се пълни от Тунджа, по-лесно ще отклонят Тунджа в Бяла Река отколкото да върнат вода от Копринка.
Него го интересува да има сняг между вр.Ботев(Калофер) и вр. Вежен(Клисура)
Но да, положението със водата там не е много добро, много пада и нивото на подпочвени води последните години и това води до биенето на още повече сонди. Лошо се управляват водните ресурси и времето става все по-сухо.
Коментар