Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Счети, стига се пЕни, бре!
И с кредити се занимавам...
п.п. удари една пърцуца да ти олекне...
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Брокерче с празна глава и килийно образование,БНБ води стистика.А дали си чувал че лихвата зависи от риска.Виждал съм потребителски и на 50%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Към тези 4,5% като сложиш такса за разглеждане, такса за обработка, месечна такса за обслужване, и още няколко други таксички,
процените стават минимално 7, максимално 8-9
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеСчети, БНБ не раздава потребителски кредити...
Last edited by nradev1111; 03.12.2024, 22:35.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Наздраве и на теб докторе!
Наистина последно включване от мен за вечерта.
Прави ли ти впечатление, че по това време няма модерация във форума? А до преди няколко месеца досега да са изтрили всичко и да са ударили някой БАН!
Ето, съкращенията са в ход вече... Да не стане така, че и болницата да съкрати разходите за помощен персонал и ти да бършеш повръщаното от пациентите...
Лека вечер!
Утре ще ни изтрият. Или в 22 часа. Не ми пука.
Последното няма как да се случи, уверявам те. Ако те познавах или беше срещу мен щях да ти обясня и начертая защо няма да се случи. Но щом имаш подобни притеснения имай си ги...може и да бърша, но срещу втора брутна заплата. Ти сам каза, срамна работа няма.
Лека вечер!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
трайчо до колкото знам е експерт при това на добро ниво (май беше по външните финансирания ако не греша)
....
лека ви вчер.
Че, ако е там "експерт" то си е само усвояване...
п.п. Странно, как имаш вътрешно инфо...?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Наздраве! И на теб, и на жената. Но помисли! Само аз съм на смяна, няма от какво да се тревожиш. Но в задълженията ти влиза и идеално поддържане на чистотата в помещението. Тва е леко неприятно, но се свиква.
Наистина последно включване от мен за вечерта.
Прави ли ти впечатление, че по това време няма модерация във форума? А до преди няколко месеца досега да са изтрили всичко и да са ударили някой БАН!
Ето, съкращенията са в ход вече... Да не стане така, че болницата да съкрати разходите за помощен персонал и да съвместяващ 2 длъжности, но с една заплата?
Лека вечер!
Last edited by Traicho_80; 03.12.2024, 21:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
трайчо до колкото знам е експерт при това на добро ниво (май беше по външните финансирания ако не греша)
извинявай док, но ти си лекар на заплата - не в държавна болница верно, но все пак болницата е на някой а ти си експерт
та в този ред на мисли с трайчо сте колеги та го уважавай малко .
пак сте обърнали темата на вайбър чат.
пълна боза
няма да си давам зор да чета назад
лека ви вчер.Защо чак сега ми каза, та калинка го нарекох. Почитания и на Трайо. Щом е финансист значи поназнайва и от имоти. Но търси сам, и да купи, и да продаде, а така няма да намери.
Last edited by bulgarian lev; 03.12.2024, 21:53.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Направо ме уби (като повечето ти пациенти) и сега отивам да си допивам винцето до гъзъ на жената.
Не мога да се меря със самотници, като вас.
Айде лека и нищо лично.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ма аз забравих ли да му кажа? На място ше го разбере.
Не мога да се меря със самотници, като вас.
Айде лека и нищо лично.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Че си калиннка знаем. Но си и простовата калинка. Нямаш шанс там. Махай се докато е време.
извинявай док, но ти си лекар на заплата - не в държавна болница верно, но все пак болницата е на някой а ти си експерт
та в този ред на мисли с трайчо сте колеги та го уважавай малко .
пак сте обърнали темата на вайбър чат.
пълна боза
няма да си давам зор да чета назад
лека ви вчер.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Ти го утЕпа...
ТрЕбе да чупи комисион...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Т.е ако ти си на смяна, надника ще е по-голям, нали така? Знаех си...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ми аз имам, мога и да развържа, не съм пролетарче с умения на средностатистическа секретарка като теб - една от хилядите калинки.Виж, момци се търсят повече за санитари, помисли, няма да сбъркаш. Даже мога да те вредя в морга да ги обличаш. По 100 кинта на парче си прибираш. Днес може да си тръгнеш със 7 стотака при късмет. Не апарт ще ми дадеш, ами и друг ще намериш.
- 1 like
Коментар
-
Ми аз имам, мога и да развържа, не съм пролетарче с умения на средностатистическа секретарка като теб - една от хилядите калинки.Виж, момци се търсят повече за санитари, помисли, няма да сбъркаш. Даже мога да те вредя в морга да ги обличаш. По 100 кинта на парче си прибираш. Днес може да си тръгнеш със 7 стотака при късмет. Не апарт ще ми дадеш, ами и друг ще намериш.
ТрЕбе да чупи комисион...
Коментар
Коментар