IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Тук за съжаление си прав. Ето в момента примерно ми трябва един читав производител на сушена шипка който да може да ми осигури поне 1 тон шипка на месец. Ми няма. Ей го берти си трае като комунист от ДС на разпит.
    колко я плащаш

ПП преди месец един приятел си продаде 10 тона суха със сертификат за био. моята е в преход още година. днес набрах около тон и половина, но е мокра и я суша бавно. тон на месец може да се организира, но за следващата година, защото хората, които познавам и гледат шипка повечето си я продадоха директно от нивата тази година. Не знам колко ще даде моята, че суха година. Днес почнахме, но са перфектно качество. Тон на месец само от моята няма да мога да заделя, защото имам нужда от количества шипка за преработка.

2-3 тона суха може да ти отделя, при правилна цена.
    Last edited by bertram; 14.10.2024, 18:52.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

1500 и ни стотинка повече.
      В Разград, Силистра, Видин може да клъвнеш супер локейшън на тази цена. В топ оф дъ топа локейшън. . Ново строителство при това - сиреч от последните десет години.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

е то нема човек в темата дето да не те дразни. Да беше купил навремето когато ти казвах: КУПУВАЙ! Дай смислен отговор защо висиш в темата, при положение, че нямаш намерение да купуваш имот в БГ, а на всичкото отгоре и знаеш обявите наизуст?

...и все още не е късно 3500 е приемлива цена за апрт на читава локация, нали?
        ам чи къ?!

секи ден жони "инвестира" по няколко часа в този форум, сайтове за имоти, новини за имоти итн

при 600к евро годишна заплата той си е едър чуждестранен инвеститор!

Коментар

е то нема човек в темата дето да не те дразни. Да беше купил навремето когато ти казвах: КУПУВАЙ! Дай смислен отговор защо висиш в темата, при положение, че нямаш намерение да купуваш имот в БГ, а на всичкото отгоре и знаеш обявите наизуст?

1500 и ни стотинка повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376

..

Last edited by два_таралежа; 14.10.2024, 18:16.

Коментар

Една бира в София е вече 6-7 кинта почти навсякъде и е боклук (Хайнекен менте, старопрамен менте, загорка...). Предпочитам бира за 10-12 кинта в къщата музей на пивоваря с няколкостотин години традиции, не да ми я сипва някой мизерник в София. А боклуци ядат в Германия ама друг път. Въпрос на вкус - аз обичам шницели и джолани. Обичам и азиатска кухня. Едно заведения в София няма, където да не те цакат - едно! Азиатски качествен ресторант (Индийски, Тайландски - забрави). А за обслужването да не говорим - разни нагли лелки и студенти, които ми говорят с Шуменски акцент. И накрая цената - наполовина отколкото в Германия и Австрия, а качеството и количеството - на 1/20. Много ясно, че предпочитам да дам 50 Евро в Мюних отколкото 50 лева в кочината и да рискувам да хвана салмонелоза или Хепатит А.
              6~7 може да е на хепи, на по-хубави места е 10 кинта.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

има го това
                все им се иска повече да са им оставили
                Ти да си траеш, че ако кажа кой е тъста ти, ще им изпопадат ченетата...

Коментар

Шипка има около Априлци колкото искаш, понеже ливадите запустяха. Не знам обаче кой би се навил да ги бере и на каква надница. Колко им е изкупната цена на едро?
                  Нямам представа, бердже ги даваше на 4лв килото. Ама изглежда, че е само прекупвач, а не производител. Аз нямам проблем с цената, а с редовната доставка.

Коментар

Тук за съжаление си прав. Ето в момента примерно ми трябва един читав производител на сушена шипка който да може да ми осигури поне 1 тон шипка на месец. Ми няма. Ей го берти си трае като комунист от ДС на разпит.
                    Шипка има около Априлци колкото искаш, понеже ливадите запустяха. Не знам обаче кой би се навил да ги бере и на каква надница. Колко им е изкупната цена на едро?

Коментар

Ти кога беше за последно в Германия? Някъде 80-те, обмен в ГДР-то?
                      В БГ истинска храна няма, защото няма български производители, а малкото такива са измамници (както всичко живо в тази държавица).

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                        джонка в БЪЛГАРИЯ все още има къде да си купиш ИСТИНСКА ХРАНА, в германия от 30г поне НЯМА, няма и да има
                        Ти кога беше за последно в Германия? Някъде 80-те, обмен в ГДР-то?
                        В БГ истинска храна няма, защото няма български производители, а малкото такива са измамници (както всичко живо в тази държавица).

Коментар

• джонка в БЪЛГАРИЯ все още има къде да си купиш ИСТИНСКА ХРАНА, в германия от 30г поне НЯМА, няма и да има
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Джолана, джолана... Много ти е паднал бюджета, Жонка, поне една биричка да беше пил... упс 10 кинта... Да питам ли колко ще ти излезе нещо простичко и вкусно като печена пиперка с чесън и 50гр. абсолют с нея? Ами станимашки сармички, капама или баклава? Или поне една супа? В сравнение с нас в Германия, Австрия и Белгия ядат боклуци. Поне да се беше разходил до Италия и Гърция да понаучиш нещо.
                            Една бира в София е вече 6-7 кинта почти навсякъде и е боклук (Хайнекен менте, старопрамен менте, загорка...). Предпочитам бира за 10-12 кинта в къщата музей на пивоваря с няколкостотин години традиции, не да ми я сипва някой мизерник в София. А боклуци ядат в Германия ама друг път. Въпрос на вкус - аз обичам шницели и джолани. Обичам и азиатска кухня. Едно заведения в София няма, където да не те цакат - едно! Азиатски качествен ресторант (Индийски, Тайландски - забрави). А за обслужването да не говорим - разни нагли лелки и студенти, които ми говорят с Шуменски акцент. И накрая цената - наполовина отколкото в Германия и Австрия, а качеството и количеството - на 1/20. Много ясно, че предпочитам да дам 50 Евро в Мюних отколкото 50 лева в кочината и да рискувам да хвана салмонелоза или Хепатит А.

Last edited by X_Y; 14.10.2024, 17:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

бетерчо, ти имаш ли работници
                              Имам

Коментар

+100
                                Ето това се опитвам да обясня на брокеразите. Колкото и пари да има човек, в БГ няма къде да ги харчи, защото всичко е боклук - от имот през ресторант до услуги от всякакъв вид. Дори природата на БГ е както съм казвал - средна работа. Поне половината европейски държави имат подобни планини, подобно море..А някои от тях много повече. Обясни го обаче това на Ганьо. Никакъв шанс да те разбере. Той сравнява цената на полуфабриката в Хепи с цената на джолана в Хофбройхаус в Мюних - ох какъв стандарт е да ядеш притоплен в микровълнова 200 грама буламач за 15 лева вместо 800 грама джолан за 21 Евро...Колко сме били по-богати в бг и колко по-добър бил стандартът. Така мислят тези хора, просто защото не са виждали нищо друго освен кочината и не са излизали от нея..
                                Джолана, джолана... Много ти е паднал бюджета, Жонка, поне една биричка да беше пил... упс 10 кинта... Да питам ли колко ще ти излезе нещо простичко и вкусно като печена пиперка с чесън и 50гр. абсолют с нея? Ами станимашки сармички, капама или баклава? Или поне една супа? В сравнение с нас в Германия, Австрия и Белгия ядат боклуци. Поне да се беше разходил до Италия и Гърция да понаучиш нещо.

Коментар

Working...
                                X