If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей, това ме развесели. Това да се случи със сигурност трябва да развържеш някой имот. Куче, нямаш бюджет.
Ми аз имам, мога и да развържа, не съм пролетарче с умения на средностатистическа секретарка като теб - една от хилядите калинки. Виж, момци се търсят повече за санитари, помисли, няма да сбъркаш. Даже мога да те вредя в морга да ги обличаш. По 100 кинта на парче си прибираш. Днес може да си тръгнеш със 7 стотака при късмет. Не апарт ще ми дадеш, ами и друг ще намериш.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Бавно ти тече мисълта... очеИзвадно е...
Аргументи няма, освен наклони в сексуална посока, но както ти е посочено по-долу, ти за столчето ще лижеш доста задници.
Кажи сега, къде е коптора в изток и колко наследника сте?
Баси, много си изгладнял за комисион. Кучето не ти ли подхвърля някой надник?
Бавно ти тече мисълта... очеИзвадно е...
Аргументи няма, освен наклони в сексуална посока, но както ти е посочено по-долу, ти за столчето ще лижеш доста задници.
Кажи сега, къде е коптора в изток и колко наследника сте?
Ти с хомо интервенции ли искаш да минеш? Ей, тва калинките сте много открехнати, с даването и близането на дупета сте на "ти". Да, верно, така се пази службата от други калинки.
Спокойно, Трайо, за да захлупя стар но на хубаво място апартамент в Изток винаги ще намеря кеш. Лошото е че май нямаш, или сте 5 наследника и до сделка едва ли ше се стигне.
Куче, нямам хомо наклонности, но съм толерантен и нямам нищо против хомоси, като теб и твоя любим.
С какво ще ми платиш, нали нямаш вече кеш? С дупе ли?
Ти с хомо интервенции ли искаш да минеш? Ей, тва калинките сте много открехнати, с даването и близането на дупета сте на "ти". Да, верно, така се пази службата от други калинки.
Спокойно, Трайо, за да захлупя стар но на хубаво място апартамент в Изток винаги ще намеря кеш. Лошото е че май нямаш, или сте 5 наследника и до сделка едва ли ше се стигне.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Що се отказа от продажбата на наследствения в Изток? Предложих ти да го захлупя. И то ще ти платя добре. Ще ти стигнат за четиристайка в Казичене. Там е читаво.
С какво ще ми платиш, нали нямаш вече кеш? С дупе ли?
Глей сега, от 2 седмици ме гониш за съвети и те отрезах.
Предполагам се засегна, нищо лично.
После те хванах, че си наследник и се чудиш как да продадеш коптора на Гагарин.
Ако искаш да го видим и ако евентуално е добра локацията, може и да ти се предложи добра цена...
Нищо лично, но сте ми леееко досадни.
Не се сърди, но не ми е най-любимо да прелиствам между страниците за да прочета пост различен от такъв написан от вас, гълъбчета.
Превърнахте форума във ваш личен лексикон.
Коментар