If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Летоска на Джулая така доде едно зъболекарче, рокерче с мотор и рускиня отзад. Викам заповядайте, но сме 12 човека, имате палатка, моля, двора е ваш - разпъвайте си я. Рускинята танцува цела вечер и беше и кеф много. Накрая към обяд на другия ден заспаха на разтегателния диван пред камината долу. Намериха си място.
Ветерчо не мое да стъпи и на двора. Там таксата е 200 лв. за палатка ( трЕбе си носи и разпъва и сгъва)/ на нощ.
Нали знаеш, че продавам скъпо...
Летоска на Джулая така доде едно зъболекарче, рокерче с мотор и рускиня отзад. Викам заповядайте, но сме 12 човека, имате палатка, моля, двора е ваш - разпъвайте си я. Рускинята танцува цела вечер и беше и кеф много. Накрая към обяд на другия ден заспаха на разтегателния диван пред камината долу. Намериха си място.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
В нея съм и кредитор. На перонците, мога да им кажа следното: имот купен преди 1 година, сега заминава на 3 или 4 пъти по-висока цена...
Та колко подскочи коня...?!
Чакалете нямат поглед. Разбирам ги, следят некви обяви, четат избирателно публикации за балони, не притежават ликвидни и поскъпващи с темп на софийските имоти, възможно е да имат нещо от мама и дедо, вероятно поевтиняващи имоти или съвсем без цена, защото няма пазар за тях. И давай - вой до небесата.
За успокоение следят коня. За жълто не им стиска...къде да го крият, а и паре трябват.
Ф/Прости с бандата от варненската ромейска махала ще ги преслуша на секундата.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Отново ще ти цитирам Костолани: "Малкото, което знам за икономиката и финансите, съм научил не в университетите или от специализираната литература, а в джунглата. Определено съм платил повече пари за обучение, отколкото щеше да ми струва в Харвард. ".
Коментар