Първоначално изпратено от COVID-19
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
разбирам да бутаха панелките или да имахме раждаемост като в Нигерия, че да кажем дефицит и ще се бутаме на гъсто и ще плащаме дебело - да ама не.
наемите се опитват да догонват повишението на цените на НИ - до кога ще видим. Засега ни е широко около врата и в голяма част от хората има някакви пари.2079
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Ай на бас че повече от 1000лв няма да е патента за 2025г.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЧакалите, има ли бакшиши сред вас? Питам, щото както висите на пусия за имоти, така и бакшиши не мое вече да станете. Днес един ми се оплака, щото го питам що рипат да стачкуват. И той ми вика че на 4К им дигат патента. От 200 лева директно в орбитата на Сатурн. Викам си...еййй, и вашта не е лесна.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнениеЛеле, лева и ковида като ги слушам двамата как са се размечтали, а даже не осъзнават, че това, за което толкова мечтаят, би ги ударило именно тях в джоба... Момчета, вие май не осъзнавате валидния принцип в икономиката, че разходите на 1 са доход за друг. Какво става като на сума хора им се повишат разходите, не могат да си позволяват дом? Брокерът оттича в канала, а пък другия дето отдава - сам си го казва, че ще се бутат много хора в един апартамент, т.е. много от тези на пазара за наем ще остават празни. Вие като ги говорите тези неща наистина ли не се усещате как изглежда отстрани?
наемите се опитват да догонват повишението на цените на НИ - до кога ще видим. Засега ни е широко около врата и в голяма част от хората има някакви пари.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
Леле, лева и ковида като ги слушам двамата как са се размечтали, а даже не осъзнават, че това, за което толкова мечтаят, би ги ударило именно тях в джоба... Момчета, вие май не осъзнавате валидния принцип в икономиката, че разходите на 1 са доход за друг. Какво става като на сума хора им се повишат разходите, не могат да си позволяват дом? Брокерът оттича в канала, а пък другия дето отдава - сам си го казва, че ще се бутат много хора в един апартамент, т.е. много от тези на пазара за наем ще остават празни. Вие като ги говорите тези неща наистина ли не се усещате как изглежда отстрани?
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение, че 2000 бр. в Атера са ми достатъчни.
Иначе както ти казах си много дребна риба.Къде си тръгнал с това смешно количество.??
Орева орталъка за 6к лвИ дивидента който си взел и той е смешен
Да се ориентираш къде се намираш,в Атера рядко има инвеститори под 100кLast edited by danetha; 13.11.2024, 06:04.
Коментар
� -
Отдавна имам подозрения, че тук е пълно с бакшиши...
Току-що им сервира неприятна новина...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
. Тез с дараците дето и 2 бона не струват ще се откажат. Донякъде тез с екотакситата може да успеят да вървят напред.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Чакалите, има ли бакшиши сред вас? Питам, щото както висите на пусия за имоти, така и бакшиши не мое вече да станете. Днес един ми се оплака, щото го питам що рипат да стачкуват. И той ми вика че на 4К им дигат патента. От 200 лева директно в орбитата на Сатурн. Викам си...еййй, и вашта не е лесна.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Твърде язвителен си станал и то само спрямо мен!
Оттогава, откакто съм те попитал за тази акция, съм набил 100 бона в други активи. Ако съм искал да ставам инвеститор в ЗЗ , щях да ги набия всичките тези пари в такава. Преценил съм за момента, че 2000 бр. в Атера са ми достатъчни, за сметка на диверсификация в други инструменти.
Обидите ти и квалификациите, ще ги оставя, без уважение....тръгнал си по нанадолнището и методите на Кавръка, който щеше да ми пали къщата. Много си изпускаш нервите напоследък рогче кози...незнам дали се усещаш, че за всяка недоказана обида мога да ти заведа гражданско дело и да те осъдят. Бъди малко по-премерен в обидите и квалификациите, ако не желаеш да продадеш някоя нива, без нужда. Повече с теб не желая да влизам в диалог.
виж какви си ги писал вчера - отговорил съм ти в тон сходен с твоят.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
�
Коментар