IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COVID-19
    Лева и Ковида много отдавна знаят какво правят.
    Дори, снощи, когато Док сподели това инфо ми дойде блестяща идея.
    Ще купим един имот на 1000 €/ метъра, готов направен и го пускаме на бакшиши...

Петимата бакшиша в гарсониерата една кола ли ще въртят. Така и ще минат тънко с 4К лева патент. Денонощно се менкат.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

разбирам да бутаха панелките или да имахме раждаемост като в Нигерия, че да кажем дефицит и ще се бутаме на гъсто и ще плащаме дебело - да ама не.

наемите се опитват да догонват повишението на цените на НИ - до кога ще видим. Засега ни е широко около врата и в голяма част от хората има някакви пари.
      2079

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Ай на бас че повече от 1000лв няма да е патента за 2025г.
        А, сигурно ще им го оставят, то на четворка са отекли всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
          Чакалите, има ли бакшиши сред вас? Питам, щото както висите на пусия за имоти, така и бакшиши не мое вече да станете. Днес един ми се оплака, щото го питам що рипат да стачкуват. И той ми вика че на 4К им дигат патента. От 200 лева директно в орбитата на Сатурн. Викам си...еййй, и вашта не е лесна.
          Ай на бас че повече от 1000лв няма да е патента за 2025г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
            Леле, лева и ковида като ги слушам двамата как са се размечтали, а даже не осъзнават, че това, за което толкова мечтаят, би ги ударило именно тях в джоба... Момчета, вие май не осъзнавате валидния принцип в икономиката, че разходите на 1 са доход за друг. Какво става като на сума хора им се повишат разходите, не могат да си позволяват дом? Брокерът оттича в канала, а пък другия дето отдава - сам си го казва, че ще се бутат много хора в един апартамент, т.е. много от тези на пазара за наем ще остават празни. Вие като ги говорите тези неща наистина ли не се усещате как изглежда отстрани?
            разбирам да бутаха панелките или да имахме раждаемост като в Нигерия, че да кажем дефицит и ще се бутаме на гъсто и ще плащаме дебело - да ама не.

наемите се опитват да догонват повишението на цените на НИ - до кога ще видим. Засега ни е широко около врата и в голяма част от хората има някакви пари.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Леле, лева и ковида като ги слушам двамата как са се размечтали, а даже не осъзнават, че това, за което толкова мечтаят, би ги ударило именно тях в джоба... Момчета, вие май не осъзнавате валидния принцип в икономиката, че разходите на 1 са доход за друг. Какво става като на сума хора им се повишат разходите, не могат да си позволяват дом? Брокерът оттича в канала, а пък другия дето отдава - сам си го казва, че ще се бутат много хора в един апартамент, т.е. много от тези на пазара за наем ще остават празни. Вие като ги говорите тези неща наистина ли не се усещате как изглежда отстрани?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                , че 2000 бр. в Атера са ми достатъчни.
                Поста на Берти беше ТОП и казва всичко.Добре е да се вслушаш в него.
                Иначе както ти казах си много дребна риба.Къде си тръгнал с това смешно количество.??
                Орева орталъка за 6к лв И дивидента който си взел и той е смешен
                Да се ориентираш къде се намираш,в Атера рядко има инвеститори под 100к
                Last edited by danetha; 13.11.2024, 06:04.

Коментар

Това, в боксониера...
                  Все пак трябва да изкарват наема, патента...
                  Ще се въртят на смени.
                  Мавка, тва ти ли си бе мушморок!

Коментар

Това, в боксониера...
                    Все пак трябва да изкарват наема, патента...
                    Е па да. В двустайка или тристайка по 5-има, съответно седмина.

Коментар

Точно това щях да напиша, че минимума 1 200 BGN на персона. Колкото повече, толкова по-добре...
                      Ми трима необвързани бакшиша е поносимо. А може с времето и да се обвържат взаимно.

Коментар

Оооо, там ще ги уредим...
                        Дебело...
                        Ми по 500€ за общата дневна и кухня и по 200€ за спалня. Минимума е това.

Коментар

Отдавна имам подозрения, че тук е пълно с бакшиши...
                          Току-що им сервира неприятна новина...
                          Не знам. Но с патентче от рода, наемче или ипотечка за имотче става свръхдебело. Очаквам споделени наеми скоро. По двойки, може и несемейни.

Коментар

Ми тез дето са се нашили с коли и лизинги към компаниите с които въртят геврека са направо в кереча. . Тез с дараците дето и 2 бона не струват ще се откажат. Донякъде тез с екотакситата може да успеят да вървят напред.

Коментар

• Чакалите, има ли бакшиши сред вас? Питам, щото както висите на пусия за имоти, така и бакшиши не мое вече да станете. Днес един ми се оплака, щото го питам що рипат да стачкуват. И той ми вика че на 4К им дигат патента. От 200 лева директно в орбитата на Сатурн. Викам си...еййй, и вашта не е лесна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Твърде язвителен си станал и то само спрямо мен!
                                Оттогава, откакто съм те попитал за тази акция, съм набил 100 бона в други активи. Ако съм искал да ставам инвеститор в ЗЗ , щях да ги набия всичките тези пари в такава. Преценил съм за момента, че 2000 бр. в Атера са ми достатъчни, за сметка на диверсификация в други инструменти.
                                Обидите ти и квалификациите, ще ги оставя, без уважение....тръгнал си по нанадолнището и методите на Кавръка, който щеше да ми пали къщата. Много си изпускаш нервите напоследък рогче кози...незнам дали се усещаш, че за всяка недоказана обида мога да ти заведа гражданско дело и да те осъдят. Бъди малко по-премерен в обидите и квалификациите, ако не желаеш да продадеш някоя нива, без нужда. Повече с теб не желая да влизам в диалог.
                                явно днес не си прекалил
                                виж какви си ги писал вчера - отговорил съм ти в тон сходен с твоят.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

X