If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Из българската дълбока провинция също няма млади жени. Но мъжете си стоят там и не предприемат нищо. Има един момент, че най-рано се женят най-простите и най-неучилите.
Мани, че като чувам от втора моя вече близка позната как са живели у мама на мъжа си и лошо ми става. А това че се майтапиме тук си е масова практика. Сериозно! И ме втрещява.
На един мъж му е заложено да слуша мама, генетика, комплекс, в живата природа на бозайниците е така. Но ако не погледне към другата жена в живота му подобаващо и края или направо липсата на всякакво начало е закономерен резултат.
Кой те излъга? Това отмина. Ай стига с туй ниско самочувствие вече. Земи да попътуваш из европата ама не по лъскавите места. Влез по задните улички и пак ще приказваме.
гледам да съм обективен
сума народ идва заминава - говоря за чужденци, не за българи от чужбина( пред и около пенсия)
ПП най-големите изхвърляния са баш от българи гурбетчии, които са пестили яко години наред, а тук като дойдат думкат като ромче с 100лв на цяло на панаир - това не са немски, английски, холандски и тн пенсионери, а нашенци - от такъва всичко може да се очаква.
при баш чужденците пенсионери на тихи и готини бг кътчета романтиката приключва след първото викане на спешна помощ (далеч от голям град)... после пускат по международните канали за продан
тези с кинта предпочитат южна европа, но не България
Кой те излъга? Това отмина. Ай стига с туй ниско самочувствие вече. Земи да попътуваш из европата ама не по лъскавите места. Влез по задните улички и пак ще приказваме.
Коментар