IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Не се фукай много че за ETF аз те светнах ,а ти се стискаш да почерпишА на БФБ рано или късно ще се наакаш.И тия Соди АД дет ти дават дивидент по 200-300лв на година не ги споменвай че се излагаш
    Е, как от на няколко пъти по 1000, 800 и 700, изведнъж станаха по 200-300? Много малко пъти са били по толкова. А, и вече ти обещах да те почерпя, но не защото толкова си ме светвал, просто ще се радвам да се видим. Само за ANAU, дори за допълване, не се прави на мой ментор

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
      Не се фукай много че за ETF аз те светнах ,а ти се стискаш да почерпишА на БФБ рано или късно ще се наакаш.И тия Соди АД дет ти дават дивидент по 200-300лв на година не ги споменвай че се излагаш
      На БФБ е отскоро и със смешни суми.Преди това е взимал някви единични бройки от различни акции.В Атера влезе благодарение на мои анализи и вместо сега да благодари и почерпи,плюе.И му казах да излиза от там,той не вярва и вика 5лв.
      5лв ама си седи леко над 3 преди да стане подводница.Тогава пак ще съм виновен

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
        Айде дефлационния прУфесУр да ми разясни, какъв хазарт играх и колко загубих от SXR8, ANAU и IWDA????

ПП Не чете с разбиране тъпият прУфесУр, аз писах за печалба за ден, не за седмица или година. И без да включвам БФБ. Много прост народ има из пероните....

Коментар

• Мезѝ, "инвеститоре", мезѝ!

Не си ти, като не мезиш!

Без мръвка агресираш.......

Коментар

• Айде дефлационния прУфесУр да ми разясни, какъв хазарт играх и колко загубих от SXR8, ANAU и IWDA????

ПП Не чете с разбиране тъпият прУфесУр, аз писах за печалба за ден, не за седмица или година. И без да включвам БФБ. Много прост народ има из пероните....
            Last edited by Bailor; 11.11.2024, 21:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Това само доказва, че ти си "инвеститор" колкото всеки произволен хазартен играч! Докато хората, които с това се занимават и отделят време да проучват компаниите, в които си влагат парите - при тях няма нищо случайно (за разлика от тебе) и там дивидентите и печалбите са в пъти... ПЪТИ * 300 !!

Там няма такава детска еуфория в стил "синьо лято" от случайно изкЯрени 300 гущера там всичко е съвсем логично и закономерно ... и лишено от емоции!
              Смешник Дефлация, Содите съм ги купил на цена 5000% под от цената на дивидентите, които съм прибрал от тях! Коя компания не съм проучил бе каиш? Дали Атерата или Софармата са ми на загуби. Фармата съм я купувал на 3, BSE също на 3, стана 15, удвоих си акциите, сега са на 8. Губя при Монбат от 8, Рио го купих на 55. ETF- ите всички са нагоре, за какъв хазарт ми внушаваш бе дефлационен прУфесУре??????!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

браво, бетерчо
                ти кешира ли нещо

аз мислех да сложа неко лев и да изкарам за кръчма викенда,
                но някак ме домързя
                Да, вече тръгнах да кеширам, трябва да се подноявава автопарка....

Коментар

• Изтървахме коняяяя (пак):
                  Click image for larger version

Name:	bb22.jpg
Views:	1
Size:	40.2 КБ
ID:	4224279

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                    Това само доказва, че ти си "инвеститор" колкото всеки произволен хазартен играч! Докато хората, които с това се занимават и отделят време да проучват компаниите, в които си влагат парите - при тях няма нищо случайно (за разлика от тебе) и там дивидентите и печалбите са в пъти... ПЪТИ * 300 !!
                    Там няма такава детска еуфория в стил "синьо лято" там всичко е съвсем логично и закономерно ... и лишено от емоции!
                    +1000
                    Точно е това е.При опитните и печеливши инвеститори НЯМА,или почти няма,емоции.
                    Докато новобранеца играещ тото 2 се познава по адреналиновия шок който получава даже и от най-дребни печалби
                    Last edited by danetha; 11.11.2024, 21:25.

Коментар

Аз се радвам, като дете на всеки доход, за който не съм си мръднал и малкото пръстче. Лятото взех най-големия дивидент от СОДИ- 1040лв. Прекарах лято в Бургас и Истанбул, като в безгрижния детски сериал " Синьо лято".

Там няма такава детска еуфория в стил "синьо лято" от случайно изкЯрени 300 гущера там всичко е съвсем логично и закономерно ... и лишено от емоции!

И сигурно ще ги опукаш за 300 толумби в Истанбул и нищо няма да остане от тях!
                      Last edited by Julius_BG; 11.11.2024, 21:25.

Коментар

Гаражът в София на цената на апартамент. Умопомрачителни цени

https://www.standartnews.com/biznes/...ni-579269.html

Ай честито на чакалите!!!
                        Продавай гаража и купувай двустаен без кредит.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Ако беше така дали щеше да се радваш като малко дете на 300$ ?
                          Аз се радвам, като дете на всеки доход, за който не съм си мръднал и малкото пръстче. Лятото взех най-големия дивидент от СОДИ- 1040лв. Прекарах лято в Бургас и Истанбул, като в безгрижния детски сериал " Синьо лято".

Коментар

Само да ти кажа, че съм държавен служител на висок пост и само две ДМС-а биха ми оправили 3месечни вноски. Отделно, как забрави, че получавам и доходи от наем, както и доходи от преподаване по география и като Сенсей по джу джицу. .
                            Ако беше така дали щеше да се радваш като малко дете на 300$ ?

Коментар

• Гаражът в София на цената на апартамент. Умопомрачителни цени

https://www.standartnews.com/biznes/...ni-579269.html

Ай честито на чакалите!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

на байло 80% от имотите му са съсобственост с брат му - банките точно такива обезпечения как им се радват...
                                пак ти казам - паричен поток (нетно положителен) - това за банките е важно особено за големи кредити.
                                даже за потребителските е предимство заплатата ти да се превежда в съответната банка (пак по линия на паричните потоци).
                                Много сте ме мислили тази вечер! Евала! Само да ти кажа, че съм държавен служител на висок пост и само две ДМС-а биха ми оправили 3месечни вноски. Отделно, как забрави, че получавам и доходи от наем, както и доходи от преподаване по география и като Сенсей по джу джицу. На перона, явно е препълнено с идиоти, докато си редя дипломите като пъзел и си отбелязвам с номерче, коя, какъв месечен доход ми носи....хаха за дивидентите от Соди и БФБ, съвсем забравих, както и от IBKR.
                                Last edited by Bailor; 11.11.2024, 19:36.

Коментар

Working...
                                X