If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
при земеделската земя очаквам първо да сложат данък на пустеещата, за да я 'раздвижат'
на следващ етап е вероятно да обложат всичко - факт.
мойте са слаби почви с кофти категория и не се притеснявам от голям данък, но е факт, че в много държави си се облага като стой та гледай.
ама докато стигнат до моите ниви с имотите в градовете ще е станало драматично - говоря за имот след основния.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Измамник си имаме в темата!!! Лев за 2,6- 280, още утре ще сезирам БНБ, за опит за мащабна измама от потребител на инвестора. Чл. 209 от НК. Сканирах мнението и ще подам сигнал до БНБ.
Предупредих и модерацията, че въпросното мнение, представлява престъпление срещу финансово-кредитната система на България!
Тоя всява слухове и паника срещу финансовата система, банките и валутния борд.
Те мамините само катаклизми им в главите. Чекат в мътна вода риба да ловят. Да, но знаем кой дебел толстолоб хващат обикновено.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Не ме интересува какъв е. Знам, че такива директно отлитат в джунглата. И на радев му писах, моя университет е джунглата.
Такива като трайо, свикнали 20 годинки на "топло столче" и ДМС, утре като изхвърчи, знаеш ли какво се случва...?!?
Бай Лор нищо лично ,но мислиш ли ,че ЕС ще остави всеки Ганьо с къща ,апартамент,земеделска земя и автомобил да е милионер? Отговорът е НЕ! Има Арийска раса Германия ,Австрия. ЕС има други мечти не като твойте и мойте. Лека вечер!
трайчо, който макар и държавен служител е доста по-обективен и реалист от доста представители на уж частния сектор тук.
Не ме интересува какъв е. Знам, че такива директно отлитат в джунглата. И на радев му писах, моя университет е джунглата.
Такива като трайо, свикнали 20 годинки на "топло столче" и ДМС, утре като изхвърчи, знаеш ли какво се случва...?!?
Тези ДМС, за които толкова реве, откъде идват...?!?
Бай Лор нищо лично ,но мислиш ли ,че ЕС ще остави всеки Ганьо с къща ,апартамент,земеделска земя и автомобил да е милионер? Отговорът е НЕ! Има Арийска раса Германия ,Австрия. ЕС има други мечти не като твойте и мойте. Лека вечер!
Коментар