If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ам' по-добре ли е да те назначат наряд - да даваш нощни дежурства и да буташ в тема във форум с предварително разпределени роли, да не си пречите един друг!?
По Коледа и Нова година как сте се разпределили - ти, таралежа, кърлежа, бабката, дедкото.......
Премийни има ли за работа в офиц. празници? двойна ставка... ?
Да ти кажа ли кой да питаш? Гъст е с Инвестора, модераторите и премийните са му ясни.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Джулката го понижавам, не мое да е професор, нема такъв даже и от преписвачите плагиати, ще му казвам Асистентчето...явно е още "по-начетен" от на Радев студентките.
Ама, поне да определи, кой кой е, а не така да хвърля тъчове във въздуха!!!
Ще е интересно да дешифрираш всички, които си споменал, аз кой съм? Не се определям...
Джулката го понижавам, не мое да е професор, нема такъв даже и от преписвачите плагиати, ще му казвам Асистентчето...явно е още "по-начетен" от на Радев студентките.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ам' по-добре ли е да те назначат наряд - да даваш нощни дежурства и да буташ в тема във форум с предварително разпределени роли, да не си пречите един друг!?
По Коледа и Нова година как сте се разпределили - ти, таралежа, кърлежа, бабката, дедкото.......
Ще е интересно да дешифрираш всички, които си споменал, аз кой съм? Не се определям...бабка, дядо разни безмислици дай конкретика...
Е, то тука пълно с такива...
Гледат ги само на снимки и картинки, най-много да е шофер на някой или е с 20 годишен варел, който вече няма достъп до центъра на София, скоро и в други градове...
Джулкааа, Джулка...за кво изобщо си се хванал професор по икономика да ставаш?, късно ли е вече за промяна? Май да.
Коментар