Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не момко! На 26то до 1 во число плащам. Защото съм влязъл на 25ти Март. И такъв ми е договора. Тук е всичко прозрачно и нема шън мън. Какво да счупя, чаша ли? Или стол? Ти добре ли си? У вас мама не чупи ли понякога без да иска. Или тати? Те чашите са си мои, споко
......... наемател !
- 1 like
Коментар
-
Това е много далеч от представите им, няма да го асимилират. Те мечтаят за имоти по 50-60К€.
Да не им казвам къщи около Созопол сега когато минаката седмица ходих с каката и даже ти споделих, пък и в Балчик, които отдавна се продадоха на 400-480К€. Няколко са, на прибрежната алея с поглед към залива чак до Кранево, демек Юг.
Безмислено е...
От реалност до възприемане и осъзнаване на някои не им стига цял живот...
Камо ли да минат на следващо ниво...
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Не си трови нервите с помощник-асистента...
нЕма сми...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Емммм, по долу им постнах к'во става в "Марково Бевърли хилс" ....
Да не им казвам къщи около Созопол сега когато миналата седмица ходих с каката и даже ти споделих, пък и в Балчик, които отдавна се продадоха на 400-480К€. Няколко са, на прибрежната алея с поглед към залива чак до Кранево, демек Юг.Last edited by bulgarian lev; 17.12.2024, 22:08.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не момко! На 26то до 1 во число плащам. Защото съм влязъл на 25ти Март. И такъв ми е договора. Тук е всичко прозрачно и нема шън мън. Какво да счупя, чаша ли? Или стол? Ти добре ли си? У вас мама не чупи ли понякога без да иска. Или тати? Те чашите са си мои, споко
нЕма сми...
Коментар
-
Е, така де, "AMG- проекти"...
На рисунки и картинки, снимки, и с варела на морето на палатка...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Охх, ама и твоята не е лесна.... да гониш 1-во число с наема... да пазиш да не счупиш нещо чуждо... не си е работа!
Еле ако си изтеглил късата клечка и си дежурен на 01.01 в темата - съвсем !Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Аз намерих грък хазаин, от години е във Филибето и човека отдава три апартчета из града. Говори добре вече български и моето е две стаи - хол бокс, спалня, но голяма, със спалня легло и още едно. 580 лв се договорихме, искаше 600 лв, но профи домоуправителя е 17 лв, така че му казах давай с него да е 600 чисто и си стиснахме ръцете. Но да ти кажа, наемите в моя район са по 600 до 800 лева, че и повече за някои жилища. Смирненски е предпочитана ареа за наем. Аз мога да си намеря и за 1000 лв щото изкарвам доста кинти вече но не ми трябва. Чудя се дали да не потърся да захлупя, но искам определени микрорайони и с гараж, а това усложнява търсенето, а и цените са соленички.
Коментар
-
Аз намерих грък хазаин, от години е във Филибето и човека отдава три апартчета из града. Говори добре вече български и моето е две стаи - хол бокс, спалня, но голяма, със спалня легло и още едно. 580 лв се договорихме, искаше 600 лв, но профи домоуправителя е 17 лв, така че му казах давай с него да е 600 чисто и си стиснахме ръцете. Но да ти кажа, наемите в моя район са по 600 до 800 лева, че и повече за някои жилища. Смирненски е предпочитана ареа за наем. Аз мога да си намеря и за 1000 лв щото изкарвам доста кинти вече но не ми трябва. Чудя се дали да не потърся да захлупя, но искам определени микрорайони и с гараж, а това усложнява търсенето, а и цените са соленички.
Еле ако си изтеглил късата клечка и си дежурен на 01.01 в темата - съвсем !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ти колко наем плащаш във филибето?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеУчените конкретизират, не хвърлят къчове в космоса
Коментар
-
Па те и под наем не мое да припарят там, кви ти Коледни намаления!
На рисунки и картинки, снимки, и с варела на морето на палатка...
Коментар
-
Да ти кажа ли кой да питаш? Гъст е с Инвестора, модераторите и премийните са му ясни.
Коментар
Коментар