IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Както казва един съфорумец - "Първо в Германия, послееее"....

Заради съкращения и заплати: Стачка на десетки хиляди работници в Германия

Заводи преустановиха работа за няколко часа

https://btvnovinite.bg/svetut/zaradi...germanija.html
    Само с войните и емиграцията ще ви кажа. Ние сме малка страна. И вече има имоти които се строят и инвестират от хора които ще ги продават на свои богати сънародници. Засега са малко. Първите сетили са ще са най-печеливши.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ще пострада пазара на наеми в ниския сегмент. Купувачите на жилища не са масово в този сегмент. Ще пострада пазара и цените в малките населени места. Тоест сегментация, тоест ластика се оптяга, ножицата се разтваря, имотите не поскъпват навсякъде и всички, нито с еднакви темпове. Тоест банските на плувците като се метнат в басейна и падат зад глезените им. Плуват без гащи. Но кои, Трайо? Кои? Знаеш ли кое поддържа имотите скъпи? Мислиш ли че шофери, калинки и касиерки в Лидъл? Да, в малките градове заминават. За София и няколко големи града ще почакате. А те други купувачи вече има, така че напразно чекате.
      Ти скъса шортите на Трайо....

Първо му намигна с колелцето на столчето... - не те разбра, ама си призна.

Сега с банските - тоталка отива...

Ми той трЕба да търси басейн без гости, щото гащите са падналЕ. А къде отидоха метлата и парцала...?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Кой ти каза, че не плащаш данъци или пък не посочваш произход?
        Всичко е на чейна, и остава там вовеки.
        Ми некой бандит с милионите казва от коини ги имам и точка. Ще бъде и той на чейна. Без регулации се перат пари, моето момче. Като приберат софрата ще избършете пода вие дребните шаранчета.
        Не мисли че ме е яд, грешка би било. Казвам ви да да ви заостря вниманието. Както искаш, така го разбирай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
          Не знам дали ви прави впечатление, но всеки ден почнаха да подгряват аудиторията с подобни новини?

https://fakti.bg/bulgaria/932028-dob...ri-ot-balgaria
          Както казва един съфорумец - "Първо в Германия, послееее"....

Заради съкращения и заплати: Стачка на десетки хиляди работници в Германия

Заводи преустановиха работа за няколко часа

https://btvnovinite.bg/svetut/zaradi...germanija.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
            Не знам дали ви прави впечатление, но всеки ден почнаха да подгряват аудиторията с подобни новини?

Ще пострада пазара на наеми в ниския сегмент. Купувачите на жилища не са масово в този сегмент. Ще пострада пазара и цените в малките населени места. Тоест сегментация, тоест ластика се оптяга, ножицата се разтваря, имотите не поскъпват навсякъде и всички, нито с еднакви темпове. Тоест банските на плувците като се метнат в басейна и падат зад глезените им. Плуват без гащи. Но кои, Трайо? Кои? Знаеш ли кое поддържа имотите скъпи? Мислиш ли че шофери, калинки и касиерки в Лидъл? Да, в малките градове заминават. За София и няколко големи града ще почакате. А те други купувачи вече има, така че напразно чекате.

Коментар

Такова подстригване ще подстригват овцете с коините един ден, че ми е мъка, рано е още. Но и от интимните области ще лети вълна. ...ще те остави някой да прибираш и да не плащаш данъци. Ми и да не посочваш произход на средства. Ми и да купуваш реални активи с тези пари. Нека още овце влязат в кошарата, ресета ще е както трябва.
              Кой ти каза, че не плащаш данъци или пък не посочваш произход?
              Всичко е на чейна, и остава там вовеки.

Коментар

• Демек, ще ставаш оператор на метла и парцал...

Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Коментар

• Не знам дали ви прави впечатление, но всеки ден почнаха да подгряват аудиторията с подобни новини?

Коментар

Такова подстригване ще подстригват овцете с коините един ден, че ми е мъка, рано е още. Но и от интимните области ще лети вълна. ...ще те остави някой да прибираш и да не плащаш данъци. Ми и да не посочваш произход на средства. Ми и да купуваш реални активи с тези пари. Нека още овце влязат в кошарата, ресета ще е както трябва.
                    Малиии, к'ви пуловери ше стават от тоя меринос...

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Съвет към всички, които четат темата - за да не могат разни хиени като никалайчо да ви вземат спестяванията,
                      просто не държте парите си, и авоарите си в български банки.
                      Вкарвайте всичко в злато и в биткойнс.
                      Така ще сте защитени - ако стане нещо, дори измамниците от НАП няма да могат да ви ги вземат или запорират....

Коментар

Съвет към всички, които четат темата - за да не могат разни хиени като никалайчо да ви вземат спестяванията,
                        Така ще сте защитени - ако стане нещо, дори измамниците от НАП няма да могат да ви ги вземат или запорират....
                        Всеки път като го прочета това биткойнс и ми умират две мозъчни клетки. До края на седмицата няма да има нито една останала.

Малко си закъснял със златото и биткойн - вече сме във фазата на продаване. И как така мислиш, че злато и биткойни ще скачат а имотите ще падат?
                        Защото на биткойна времето му е макс края на лятото за този цикъл и после потъва пак.
                        Сега е момента за ДЦК-та според мен - особено тези които очаквате кризи.

Коментар

Хората нЕмат кинти за ракия, ти за злато и биткойн говориш......

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Внимавай, Трайчо може да е НАПаджия
                            И като е НАПаджия какво ще направи ?
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Внимавай, Трайчо може да е НАПаджия

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
                                Казакс от ЕЦБ: Трябва да намалим лихвите още, проблемът с инфлацията е почти решен

https://www.investor.bg/a/539-banki-...-pochti-reshen

Очакват ни още години рев в темата

Не се косете, под наем не е лошо, само не си стойте в детските (това нанася непоправими щети на психиката).
                                Ама чакай сега, в ЕЦБ като увеличаваха лихвите, да не би да се отрази това в България? Според теб проблемът с инфлацията тук решен ли е? Използвайте ги малко тия глави де, не само като ботове.

Коментар

Working...
                                X