Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
потенциални наематели - сега ипотекари
някои може да отпаднат, а други да си избутат кредита до финала
въпросът е какво правят инвеститорите, които чакат тълпи наематели?
ПП знам, че вярваш на глупостите ми, защото иначе щеше да си в отбора на ратко с баберки да ти капят наеми.
колко ли още седят зад клавиатурите всяка вечер
и чакат да дойде маупрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
нищо смешно няма в този хайп
да - бичия пазар се удължи максимално, но това не значи, че ще върви безкрай
тези глупости с 2079-та не знам има ли кой да им се връзва.
аз имам точна и ясна стратегия и в даден момент ще напиша кое как съм направил
засега съм пас по отношение на софийски имоти и за купуване и за продаване.
просто пазарът го движи тълпата, а тя спиране няма - ще изчакам да се разсеят облаците и ще действам.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеНе ти се отдава да разсъждаваш види се. На твое място бих се махнал от темата. Тук стана съвсем за смях.
да - бичия пазар се удължи максимално, но това не значи, че ще върви безкрай
тези глупости с 2079-та не знам има ли кой да им се връзва.
аз имам точна и ясна стратегия и в даден момент ще напиша кое как съм направил
засега съм пас по отношение на софийски имоти и за купуване и за продаване.
просто пазарът го движи тълпата, а тя спиране няма - ще изчакам да се разсеят облаците и ще действам.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
С тази мания по апартаментите подлудихте хората да се лакомят и да не могат да живеят спокойно и да имат репродукция.
Това го има и в чужбина. И там се лакомят за апартаменти и изплащат по 30 г.
Кишата, групата, лошите меркантилни жени и … апартаментите
Коментар
-
потенциални наематели - сега ипотекари
ПП знам, че вярваш на глупостите ми, защото иначе щеше да си в отбора на ратко с баберки да ти капят наеми.
- 1 like
Коментар
-
С тази мания по апартаментите подлудихте хората да се лакомят и да не могат да живеят спокойно и да имат репродукция.
строи се, продава се, иху аху - едни хора правят пари, а други ще плащат данъци на сума празни жилища
ама иначе всичко е уин-уин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Къде беше мяуто при ковида че не го чух? А през войната даже имаше спекулативни повишения от паника с цените на железото и разни там строителни материали. Строителите виеха на умрело че не знаят къде ще им удари себестойността. Мяу и ниски цени аз не видях. Задържане може и да е имало някъде, но не се усети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Глупости? Амааа... нали демографията беше фактор? Откъде се взеха пък сега тези маси с ипотека за първи дом? Вече не знам на кои твои глупости да вярвам???
- 1 like
Коментар
-
това са глупости
потвърждението е масата нови ипотеки - на хора, за които е първи дом.
ще се съсредоточат (евентуално), когато има ръст на необслужани заеми и много хора са принудени да продадат къде доброволно къде не ... в един момент вероятно и това ще се случи
по този път са минали западните общества
аа ууу имотите свършват, я вземете тия хубави кредити, после криза, безработица, продажби и така няколко пъти докато имотите се концентрират ... тук е рано все още за такава концентрация
първо трябва да минат няколко кризи, за да се понижи % на собственици
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Само дето такива, които имат по 2-3-4-5 имота не са от тези, у които се съсредоточават и ще бъдат "изядени" от големите риби. Това надявам се го осъзнаваш? Т.е. това важи за всички от пишещите във форума. Аз лично познавам хора, които изкупуват цели сгради, разработват и си плащат за софтуери за управление на много имоти под наем и т.н. А вие се имате за някакви мастити инвеститори, чак е смешно. На твое място това щеше да ме плаши, а не да се кефя...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Имотите се съсредоточават във все по-малко собственици. И не са само брокери.
Коментар
-
това са глупости
ще се съсредоточат (евентуално), когато има ръст на необслужани заеми и много хора са принудени да продадат къде доброволно къде не ...
Ми съсредоточават се. Колко сгради има вече - отдава си ги само едно юридическо лице/ фирма.
В София има хора които отдават по сто имота. На кого са те? Мои и твои ли?Last edited by bulgarian lev; 13.12.2024, 14:35.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Берджо не е виновен, че Кавръков не поема риск и го беше страх.
Щеше да е изплатил един евтин апарт, ако го беше купил в началото на 2016. Имаше двустайни ЕПК, за ремонт, в Люлин, 65 кв.м. за около 30 000 евро.
Бертрам позна, че ще дойде мяу, то дойде през 2020 г. (Ковид) и през 2022 г. (войната). И ни беше казал да купим от евтиното злато през 2018 г.
Last edited by bulgarian lev; 13.12.2024, 14:34.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Имотите се съсредоточават във все по-малко собственици. И не са само брокери.
ще се съсредоточат (евентуално), когато има ръст на необслужани заеми и много хора са принудени да продадат къде доброволно къде не ... в един момент вероятно и това ще се случи
по този път са минали западните общества
аа ууу имотите свършват, я вземете тия хубави кредити, после криза, безработица, продажби и така няколко пъти докато имотите се концентрират ... тук е рано все още за такава концентрация
първо трябва да минат няколко кризи, за да се понижи % на собственициLast edited by bertram; 13.12.2024, 14:35.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар