IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Мдам. Да си дойдем на думата. Апартаментите са враг на репродукцията

Кишата, групата, лошите меркантилни жени и … апартаментите
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

потенциални наематели - сега ипотекари
      някои може да отпаднат, а други да си избутат кредита до финала

въпросът е какво правят инвеститорите, които чакат тълпи наематели?

ПП знам, че вярваш на глупостите ми, защото иначе щеше да си в отбора на ратко с баберки да ти капят наеми.
      още една твоя жертва
      колко ли още седят зад клавиатурите всяка вечер
      и чакат да дойде мау
      препоръка е

Коментар

нищо смешно няма в този хайп
        да - бичия пазар се удължи максимално, но това не значи, че ще върви безкрай
        тези глупости с 2079-та не знам има ли кой да им се връзва.

аз имам точна и ясна стратегия и в даден момент ще напиша кое как съм направил
        засега съм пас по отношение на софийски имоти и за купуване и за продаване.
        просто пазарът го движи тълпата, а тя спиране няма - ще изчакам да се разсеят облаците и ще действам.
        Ти можеш да си позволиш да чекаш облаците, но има хора за които имотите са "Дългото сбогуване".

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
          Не ти се отдава да разсъждаваш види се. На твое място бих се махнал от темата. Тук стана съвсем за смях.
          нищо смешно няма в този хайп
          да - бичия пазар се удължи максимално, но това не значи, че ще върви безкрай
          тези глупости с 2079-та не знам има ли кой да им се връзва.

аз имам точна и ясна стратегия и в даден момент ще напиша кое как съм направил
          засега съм пас по отношение на софийски имоти и за купуване и за продаване.
          просто пазарът го движи тълпата, а тя спиране няма - ще изчакам да се разсеят облаците и ще действам.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

С тази мания по апартаментите подлудихте хората да се лакомят и да не могат да живеят спокойно и да имат репродукция.

Това го има и в чужбина. И там се лакомят за апартаменти и изплащат по 30 г.
            Мдам. Да си дойдем на думата. Апартаментите са враг на репродукцията

Кишата, групата, лошите меркантилни жени и … апартаментите

Коментар

ПП знам, че вярваш на глупостите ми, защото иначе щеше да си в отбора на ратко с баберки да ти капят наеми.
              Не ти се отдава да разсъждаваш види се. На твое място бих се махнал от темата. Тук стана съвсем за смях.

Коментар

С тази мания по апартаментите подлудихте хората да се лакомят и да не могат да живеят спокойно и да имат репродукция.

когато се фиксира човек (в случая в тухлите) спира да гледа обективно на нещата.

строи се, продава се, иху аху - едни хора правят пари, а други ще плащат данъци на сума празни жилища

ама иначе всичко е уин-уин.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Къде беше мяуто при ковида че не го чух? А през войната даже имаше спекулативни повишения от паника с цените на железото и разни там строителни материали. Строителите виеха на умрело че не знаят къде ще им удари себестойността. Мяу и ниски цени аз не видях. Задържане може и да е имало някъде, но не се усети.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Глупости? Амааа... нали демографията беше фактор? Откъде се взеха пък сега тези маси с ипотека за първи дом? Вече не знам на кои твои глупости да вярвам???

Коментар

това са глупости

потвърждението е масата нови ипотеки - на хора, за които е първи дом.

ще се съсредоточат (евентуално), когато има ръст на необслужани заеми и много хора са принудени да продадат къде доброволно къде не ... в един момент вероятно и това ще се случи

по този път са минали западните общества

аа ууу имотите свършват, я вземете тия хубави кредити, после криза, безработица, продажби и така няколко пъти докато имотите се концентрират ... тук е рано все още за такава концентрация

първо трябва да минат няколко кризи, за да се понижи % на собственици
                      Глупости? Амааа... нали демографията беше фактор? Откъде се взеха пък сега тези маси с ипотека за първи дом? Вече не знам на кои твои глупости да вярвам???

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Само дето такива, които имат по 2-3-4-5 имота не са от тези, у които се съсредоточават и ще бъдат "изядени" от големите риби. Това надявам се го осъзнаваш? Т.е. това важи за всички от пишещите във форума. Аз лично познавам хора, които изкупуват цели сгради, разработват и си плащат за софтуери за управление на много имоти под наем и т.н. А вие се имате за някакви мастити инвеститори, чак е смешно. На твое място това щеше да ме плаши, а не да се кефя...
                        Мислил съм го. Тук си прав. Ние с по няколко имота ще се разделим с тях все някога, ако не ние, то наследниците ни. Аз това имам предвид под съсредоточаване на имотите в малко ръце. Това няма да стане утре с магическа пръчка, но ще стане.

Коментар

Имотите се съсредоточават във все по-малко собственици. И не са само брокери.
                          Само дето такива, които имат по 2-3-4-5 имота не са от тези, у които се съсредоточават и ще бъдат "изядени" от големите риби. Това надявам се го осъзнаваш? Т.е. това важи за всички от пишещите във форума. Аз лично познавам хора, които изкупуват цели сгради, разработват и си плащат за софтуери за управление на много имоти под наем и т.н. А вие се имате за някакви мастити инвеститори, чак е смешно. На твое място това щеше да ме плаши, а не да се кефя...

Коментар

това са глупости

ще се съсредоточат (евентуално), когато има ръст на необслужани заеми и много хора са принудени да продадат къде доброволно къде не ...
                            И такъв етап ще има. Но не знам колко ще паднат цените. Най-много на имоти които нито ти, нито аз бих купил и в момента дори с 50% надолу.
                            Ми съсредоточават се. Колко сгради има вече - отдава си ги само едно юридическо лице/ фирма.
                            В София има хора които отдават по сто имота. На кого са те? Мои и твои ли?
                            Last edited by bulgarian lev; 13.12.2024, 14:35.

Коментар

Берджо не е виновен, че Кавръков не поема риск и го беше страх.

Щеше да е изплатил един евтин апарт, ако го беше купил в началото на 2016. Имаше двустайни ЕПК, за ремонт, в Люлин, 65 кв.м. за около 30 000 евро.

Бертрам позна, че ще дойде мяу, то дойде през 2020 г. (Ковид) и през 2022 г. (войната). И ни беше казал да купим от евтиното злато през 2018 г.

Къде беше мяуто при ковида че не го чух? А през войната даже имаше спекулативни повишения от паника с цените на железото и разни там строителни материали. Строителите виеха на умрело че не знаят къде ще им удари себестойността. Мяу и ниски цени аз не видях. Задържане може и да е имало някъде, но не се усети.
                              Last edited by bulgarian lev; 13.12.2024, 14:34.

Коментар

Имотите се съсредоточават във все по-малко собственици. И не са само брокери.
                                това са глупости

ще се съсредоточат (евентуално), когато има ръст на необслужани заеми и много хора са принудени да продадат къде доброволно къде не ... в един момент вероятно и това ще се случи

по този път са минали западните общества

аа ууу имотите свършват, я вземете тия хубави кредити, после криза, безработица, продажби и така няколко пъти докато имотите се концентрират ... тук е рано все още за такава концентрация

първо трябва да минат няколко кризи, за да се понижи % на собственици
                                Last edited by bertram; 13.12.2024, 14:35.

Коментар

Working...
                                X