IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пич, ти знаеш ли на колко хора сме оправили проблеми...?!?

Отделно, Селена, всекидневно решава проблеми на много хора.

Аре, запри се!

Писнало ми е от всякакви безхаберници, които не могат да си оправят живота! ИзпЕркахте много народ тази година...

Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Я, какъв катарзис. Или пък е двоен аршин? Загрижила си се за бедните хора, които не са имали късмета да се родят в среда, която да ги изучи и образова, обаче когато стане дума, че имотите са прекалено недостъпни и то именно за младите работещи семейства - обръщаш палачинката и там е "да го д*хат бедните", нали така? Или пропускам нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      в контекста на постоянното повишение на доходите, за което политиците популисти лакърдисват нон-стоп и е в устата на всички брокери, продавачи на кредити и тн от гилдията с имотите.

как ще коментирате позицията на БНБ за проектобюджет 2025?
      За мен лично това винаги означава да ме цакат мен (вдигайки осигуровки), за да може да увеличават заплатите на държавните служители. Буквално политиците се грижат само за тях. Няма една нормална партия, която да защитава интересите на работещите в частния сектор, откъдето всъщност идват парите...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        в контекста на постоянното повишение на доходите, за което политиците популисти лакърдисват нон-стоп и е в устата на всички брокери, продавачи на кредити и тн от гилдията с имотите.

Някой е тръгнал да харчи, без да има в джЕбето... ?!?
        Позната история...

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ще ти кажа кое е правилното. Всичко на светло. Читавото отгоре на пирамидата. Боклукът долу за тор. Но не да го стрижат разни мошеници. За всеки си има място.

И още нещо. Това, че си имал късмет да се родиш в среда, която те е изучила и образовала е просто лотария. Имай милост и към по-ощетените.
          Я, какъв катарзис. Или пък е двоен аршин? Загрижила си се за бедните хора, които не са имали късмета да се родят в среда, която да ги изучи и образова, обаче когато стане дума, че имотите са прекалено недостъпни и то именно за младите работещи семейства - обръщаш палачинката и там е "да го д*хат бедните", нали така? Или пропускам нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

Няма смисъл, това е някъде след ул. Лозище, м. Подлозище или най-вероятно още по-далеч в калищак между ГБ и Суходол, където минаваме на офроуд. Гледал съм преди на Лозище парцели и има цигански катуни, животни, този или е залепен за тях или е след всички къщи насред полето. Преди години продаваха подобен парцел точно до циганската къща, ще е весело на купувача... От там до метростанцията е 20 Мин пеша през кален баир с черен път, слабо населено, не знам какви жилищни блокове бълнуват и хубава локация...все едно в полето до с. Обеля.

ей тука продаваха евтино преди 3-4 години точно до катуна отзад

https://maps.app.goo.gl/QcLKmbNdbq7n8GXQ6
            +1

Ако направят метро до Перник, това ще вдигне цените там и ще оживи допълнително Пернишките села.

Иначе смятам, че хората в София са с високи доходи, разполагат и харчат както никога до сега. Няма нищо общо с картината преди 35 г, 30 г и преди 20 г., когато положението беше лошо.

Коментар

• в контекста на постоянното повишение на доходите, за което политиците популисти лакърдисват нон-стоп и е в устата на всички брокери, продавачи на кредити и тн от гилдията с имотите.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Искаш ли че ме заинтригува да го чекна този парцел и да ти отговоря защо цената му е такава. Сериозно, без заяждане. Щото и да напуска Бг инвеститора това не е причина да продава на тази цена. Причината е друга и Бетър ти казва. Винаги има причина.
                Няма смисъл, това е някъде след ул. Лозище, м. Подлозище или най-вероятно още по-далеч в калищак между ГБ и Суходол, където минаваме на офроуд. Гледал съм преди на Лозище парцели и има цигански катуни, животни, този или е залепен за тях или е след всички къщи насред полето. Преди години продаваха подобен парцел точно до циганската къща, ще е весело на купувача... От там до метростанцията е 20 Мин пеша през кален баир с черен път, слабо населено, не знам какви жилищни блокове бълнуват и хубава локация...все едно в полето до с. Обеля.

ей тука продаваха евтино преди 3-4 години точно до катуна отзад

https://maps.app.goo.gl/QcLKmbNdbq7n8GXQ6
                Last edited by SlonN; 12.12.2024, 08:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                  догонина-до друга ще е с 40-70% надолу
                  Какви са тези селско-ромски изрази,какво означават?

Малко като оня циганин "Исках да гласувам,но нямах желание"

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Това мнение е за рамка окачено на входа на престижните училища дето учите. Имотът е пасив! Да го знаят по всичките земни кълбета кви дълбоки проникновения ражда гениалната мисъл на българския чакал от градската джунгла.
                    Тоя е див селянин на квартира...

Обаче, ако докара сланинка, ше го почерпим...

п.п. Как е попаднал тук - не знам...?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
                      "Здравейте, колеги.
                      Международен инвеститор търси бърза продажба за 41 на кв.м. (общо 350 000 €) без ДДС на три съседни терена, намиращи се в землището на кв. Горна Баня, на 975 м. от Метростанция “Горна Баня“. Причина за продажбава е, че напуска България.
                      Имотите в момента са със статут: Урегулиран Поземлен Имот /3 456 кв.м./ и два съседни Поземлени Имота /4 987 кв.м./ и според общия устройствен план на гр. София, могат да бъдат построени жилищни сгради и къщи.
                      Идентификатори: 68134.4325.1513;..........1514;..........4326.9258
                      Зоната е Жм1 за застрояване с жилища и къщи.
                      - Има водопровод, канал и ток в близост до имотите.
                      - В съседство има ново изградени къщи.
                      - КИНТ: 0.9
                      - Плътност на застрояване: 30%
                      - Озеленяване: 60%
                      - Височина до 10 м.
                      Благодаря Ви за отделеното време. На разположение съм за въпроси на тел. 0885ххххххх."

Колеги, нападайте!
                      Офертата е супер, но защо ли чуждите компании се изнасят от България и какво следва от това, не знам...?!
                      Искаш ли че ме заинтригува да го чекна този парцел и да ти отговоря защо цената му е такава. Сериозно, без заяждане. Щото и да напуска Бг инвеститора това не е причина да продава на тази цена. Причината е друга и Бетър ти казва. Винаги има причина.
                      Last edited by bulgarian lev; 12.12.2024, 00:50.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнение
                        Как са милЕонерите с кредити?Имам,купих ,2079 ,бля,бля​​​​ Имота е пасив,актив е друго уважаеми съфорумници,пардон малЕонери!
                        Това мнение е за рамка окачено на входа на престижните училища дето учите. Имотът е пасив! Да го знаят по всичките земни кълбета кви дълбоки проникновения ражда гениалната мисъл на българския чакал от градската джунгла.
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Шемет, май ти е трудно да цитираш...

п.п. И сланинка обичам...

Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнение
                          Лук,чесън,шипки и прасета! А ти? Кредити МалЕонер ли си ?

Коментар

• Трайо, тоя ботуш, знаеш ли къде се намира...?!?

Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Офертата е реална, ако искаш давам телефон.

Коментар

• Лук,чесън,шипки и прасета! А ти? Кредити МалЕонер ли си ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Не знам. Нека встъпи новия потискане през януари. Мътно ми е там.
                                Ше гледаме да видиме...

Коментар

Working...
                                X