IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

а ти ли го редактира/изтри?
    Да. Изтрих лъжата. Може пак да се е появила, не съм гледал.
    Поради липса на огледи, изглежда брокеразите имат доста свободно време.
    Last edited by better; 22.02.2025, 21:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от ockobocko Разгледай мнение
      Здравейте хора, днес се разходих във Овча Купел 2, може би целият квартал и Овча Купел 1, района около кучешка градина.

В Овча Купел 2 си харесах 2 сгради на ул. Николай Копиткин и на ул. Феникс.
      В Овча Купел 1: района около Кучешка Градина и се харесах сгради на ул. Кукуряк, ул. 663-та, ул. 661-ва ул. 761-ва.

Общо взето и двата района са близко до метро, магазини, училища, градини и са на тихи улички.

В Овча Купел 1 изброените улици, много ми харесаха. там доста се строи в момента и са само хубави, красиви блокове. Докато Овча Купел 2, тия масови панелни блокове, малко ме депресираха като гледка. И като цяло си изглеждаше някак си по-разбито всичко и занимарено. Иначе, вярно си има много междублоково порстранство и видях много детски площадки из между панелните блокове.
      От друга страна, докато се разхождах из посочените улици на Овча Купел 1, се натъкнах на 2-ва индивида от ромски произход и това точно докато говорих с един човек, който жевее от 2 години там и ми обясняваше, че до сега не е виждал роми там.

Единствено ме спира да купя в Овча Купел 1, това че масово всеки го плюе онлайн, заради близоста със ромският квартал.
      колега, нещо много ни занимаваш вниманието с тая овча купел
      обикаляш като ексхибиционист градинките
      взимай ако ще взимаш и да се свършва с тая мъка
      Last edited by ratten; 22.02.2025, 20:04.
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ако някой ми беше влизал в профила ми, щеше да излезе, че е редактирано мнението (както твоето е излязло сега).
        Аз пиша от няколко год, и никога не съм казвал, че съм продавал имот. Как така изведнъж показват мнение, че съм продал?
        Ако е било писано преди 2 год, как никой не го е видял тогава та досега, а се "появява", чак като обявих, че предлагам 1 Биткон (или 0.1 беше забравих)?

Аз пак да питам брокеразитИ, как така едно бедно селско момче живяло на село, може да наследи жилище в град Варна, което да продаде?
        Брокеразите толкоз изпаднали, че даже лъжи не могат съчинят.
        а ти ли го редактира/изтри?
        препоръка е

Коментар

• Здравейте хора, днес се разходих във Овча Купел 2, може би целият квартал и Овча Купел 1, района около кучешка градина.

В Овча Купел 2 си харесах 2 сгради на ул. Николай Копиткин и на ул. Феникс.
          В Овча Купел 1: района около Кучешка Градина и се харесах сгради на ул. Кукуряк, ул. 663-та, ул. 661-ва ул. 761-ва.

Общо взето и двата района са близко до метро, магазини, училища, градини и са на тихи улички.

В Овча Купел 1 изброените улици, много ми харесаха. там доста се строи в момента и са само хубави, красиви блокове. Докато Овча Купел 2, тия масови панелни блокове, малко ме депресираха като гледка. И като цяло си изглеждаше някак си по-разбито всичко и занимарено. Иначе, вярно си има много междублоково порстранство и видях много детски площадки из между панелните блокове.
          От друга страна, докато се разхождах из посочените улици на Овча Купел 1, се натъкнах на 2-ва индивида от ромски произход и това точно докато говорих с един човек, който жевее от 2 години там и ми обясняваше, че до сега не е виждал роми там.

Единствено ме спира да купя в Овча Купел 1, това че масово всеки го плюе онлайн, заради близоста със ромският квартал.
          Last edited by ockobocko; 22.02.2025, 19:55.

Коментар

няма такова нещо
            просто някой му влезе в профила
            и написа неистини
            или модераторите му редактираха мнението
            може и самите брокери на ни да са били
            малко объркано се получи
            и аз не го разбрах
            но съм сигурен, че е инсинуация
            Ако някой ми беше влизал в профила ми, щеше да излезе, че е редактирано мнението (както твоето е излязло сега).
            Аз пиша от няколко год, и никога не съм казвал, че съм продавал имот. Как така изведнъж показват мнение, че съм продал?
            Ако е било писано преди 2 год, как никой не го е видял тогава та досега, а се "появява", чак като обявих, че предлагам 1 Биткон (или 0.1 беше забравих)?

Аз пак да питам брокеразитИ, как така едно бедно селско момче живяло на село, може да наследи жилище в град Варна, което да продаде?
            Брокеразите толкоз изпаднали, че даже лъжи не могат съчинят.
            Last edited by better; 22.02.2025, 18:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Живея в Дружба и 10евро/м2/год ми е цялата такса.

Може в "Азур" да е така както казваш. Те пък имат стотици апартаменти. По 6 000 лв/год средно...
              Не съм го питал точно къде е, но комплексите с яки таксички на Дружба никнат като гъби.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Къде в Бългатрия има петролни платформи?
                Кой говори за България?

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Броеразката мафия го нареди, от завист и злоба

Абе къде изчезна Жонката? Той поне имаше развито въображение и дар слово. БетЕрчо е като лошо китайско копие
                  За Жонката не знам, но се зачетох в никито по фейса. Леле мале

Коментар

няма такова нещо
                    и написа неистини
                    малко объркано се получи
                    и аз не го разбрах
                    Броеразката мафия го нареди, от завист и злоба

Абе къде изчезна Жонката? Той поне имаше развито въображение и дар слово. БетЕрчо е като лошо китайско копие

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Тоя е единствения, който съм блокирал, след като излъга, че не бил продал имот, а после си редактира мнение от преди две години. За съжаление, пак ми излизат лъжите му, като го цитират...
                      няма такова нещо
                      и написа неистини
                      малко объркано се получи
                      и аз не го разбрах
                      Last edited by ratten; 22.02.2025, 14:02.
                      препоръка е

Коментар

Дружба. 1е, на месец нали? На година става 12 евра + фонд ремонти+непредвидени ремонти, особенно, когато има много екстри, които дефектират често, а подмяната/ремонта е скъп.
                        Живея в Дружба и 10евро/м2/год ми е цялата такса.

Може в "Азур" да е така както казваш. Те пък имат стотици апартаменти. По 6 000 лв/год средно...

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

А това че моряк изкарва по 50к на месец как ти се струва?

С два клика се проверява (това е бруто, за капитан в САЩ):
                          https://www.payscale.com/research/US...Captain/Salary

Много бедно въображение, а какви фантазьори имаше в темата навремето....
                          Тоя е единствения, който съм блокирал, след като излъга, че не бил продал имот, а после си редактира мнение от преди две години. За съжаление, пак ми излизат лъжите му, като го цитират...

Коментар

Понеже съм го блокнал, ще отговоря чрез теб. Доста моряци са на танкери, а там заплащането е доста над това, което може да си представи. Разбира се и рискът е мн по-голям, и не всеки е навит. Отделно си там като в "затвор".
                            Отделно легалните доходи са едно, "допълнителните" са нещо съвсем друго, разбира се там рискът е още по-голям.
                            Имам познати и на петролни платформи, а за там няма да казвам за какви цифри става на въпрос.
                            Имам един колега доктор, той е бил по платформите в океана, после идва да работи с мен в Залива във Военна болница. Той си е от ВМА София и чрез мисии е ходил. Но не съм го питал в подробности колко е заработвал, не е било хич малко, но в никакъв случай не е било 50-60К месечно. А за моряк пък да е под доктора съвсем не върви. Теа моряци с 50К са били в трафика на бело и даже са се похвалили явно.
                            Last edited by bulgarian lev; 22.02.2025, 12:39.
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Оооо изкарват и повече:-)
                              Нали не живееш в заблуда, че само заплатата е основният доход. Всички търгуват законни, полузаконни и незаконни неща.
                              Задържани кораби и екипажи да искаш.
                              Българският кораб „Верила“, плаващ под малтийски флаг, бе задържан в пристанище Лимерик в Ирландия на 19 декември. При проверката са открити над 300 кг висококачествен кокаин, а според българските власти те са 500 кг.
                              То така и милион на курс може да изкара някой. Пак по-добре от оня лекар, дето краде раково болните.
                              Last edited by terziеv; 22.02.2025, 12:32.

Коментар

Понеже съм го блокнал, ще отговоря чрез теб. Доста моряци са на танкери, а там заплащането е доста над това, което може да си представи. Разбира се и рискът е мн по-голям, и не всеки е навит. Отделно си там като в "затвор".
                                Отделно легалните доходи са едно, "допълнителните" са нещо съвсем друго, разбира се там рискът е още по-голям.
                                Имам познати и на петролни платформи, а за там няма да казвам за какви цифри става на въпрос.
                                Къде в Бългатрия има петролни платформи?

Коментар

Working...
                                X