Първоначално изпратено от vikhunter
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Нали не мислиш, че някой е толкова глупав да се хвали (особено пред нашия форумен герой) колко пари изкарва от контрабанда.
А и имам познати в сектора, далеч не всички имат допълнителни доходи и отдавна това не е привлекателна работа.
Вместо това половин Варна стиска палци украинците да не тръгнат да се прибират, а в Бургас това лято заплатите на Слънчака да са с 200 лв. отгоре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Оооо изкарват и повече:-)
Нали не живееш в заблуда, че само заплатата е основният доход. Всички търгуват законни, полузаконни и незаконни неща.
Задържани кораби и екипажи да искаш.
А и имам познати в сектора, далеч не всички имат допълнителни доходи и отдавна това не е привлекателна работа.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
А това че моряк изкарва по 50к на месец как ти се струва?
С два клика се проверява (това е бруто, за капитан в САЩ):
https://www.payscale.com/research/US...Captain/Salary
Много бедно въображение, а какви фантазьори имаше в темата навремето....
Нали не живееш в заблуда, че само заплатата е основният доход. Всички търгуват законни, полузаконни и незаконни неща.
Задържани кораби и екипажи да искаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеДа не е на месец?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеживея в "затворен комплекс" и знам, че годишните такси на подобни са около 1 евро на квадрат / на жилището/
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Къде е това чудо 500лв на месец поддръжка? При 20 апартамента това са 10 000лв на месец. Сигурно плащат на екип от бонзай майстори.
Не ми е бизнес, но живея в "затворен комплекс" и знам, че годишните такси на подобни са около 1 евро на квадрат / на жилището/
С два клика се проверява (това е бруто, за капитан в САЩ):
https://www.payscale.com/research/US...Captain/Salary
Много бедно въображение, а какви фантазьори имаше в темата навремето....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Къде е това чудо 500лв на месец поддръжка? При 20 апартамента това са 10 000лв на месец. Сигурно плащат на екип от бонзай майстори.
Не ми е бизнес, но живея в "затворен комплекс" и знам, че годишните такси на подобни са около 1 евро на квадрат / на жилището/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеКак да е недостижима? Само таксата подръжка е 500 кинта на месец. Според моя познат, този ап му е кацнал на 4000 евра, с ремонта и доброто обзавеждане. Аз лично жилището не съм го виждал, тоя е моряк и изкарва 40-50к месечно и вкарва всичко в туули.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
800 евра за Варна е недостижима цена.Освен ако не е 200кв.м
Коментар
-
800 евра за Варна е недостижима цена.Освен ако не е 200кв.мОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Сигурно става дума за южен квартал и за наем 800-1000 лв.
Много хора накупиха апартаменти и наемателите са кът.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
800 евра за Варна е недостижима цена.Освен ако не е 200кв.м
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Възможно е, ако са били 2 стайки за 500 лв и сега си ги пуснал на 650. Тук говорим за по-високия сегмент - 800+ евра
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
опитвам се да си представя какво ще стане, когато украинците си тръгнат ако не всички поне значителна част.
Коментар
Коментар