If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не се занимавам с акции и облигации и не вярвам в това. В България инвестиционните консултанти много често могат да те подведат и да излезеш на загуба.
Зависи от консултанта.Повечето са неграмотни.Ама ти нали си магистър по финанси,за каво ти е консултант?
Приятелски съвет: Докато чекаш брокерицата дет обещава да го продаде тоя имот на село инвестирай в ценни книжа депозита.Защото може дълго да чакаш и да те хване инфлациятаПонеже си симпатяга ако искаш мога да те консултирам по мейла.nradev@gmail.com Предполагам парите са доста
Не се занимавам с акции и облигации и не вярвам в това. В България инвестиционните консултанти много често могат да те подведат и да излезеш на загуба.
Аз съм на солидна печалба като процент.Иначе съм инвестирал малко пари.Сиромах съм.Язък ти за дипломите и за работата във финасовия сектор.
Приятелски съвет: Докато чекаш брокерицата дет обещава да го продаде тоя имот на село инвестирай в ценни книжа депозита.Защото може дълго да чакаш и да те хване инфлацията
Не съм от много време на депозит. Тъй като съм имал книжи от НРБ и от 90-те години, с доста пари от бабите и дядовците ми (по няколко заплати и събирани доста години всеки месец по малко) и знаете какво стана с тях.
Имам си финансов план, както всеки икономист. Ходя и по екскурзии и за малчуганите купувам. И те се радват и искат да видят играчките и книжките на камерата, преди да са си дошли в България, с това започват. По-големият подрежда и работи с инвестиционни монети.
Приятелски съвет: Докато чекаш брокерицата дет обещава да го продаде тоя имот на село инвестирай в ценни книжа депозита.Защото може дълго да чакаш и да те хване инфлациятаПонеже си симпатяга ако искаш мога да те консултирам по мейла.nradev@gmail.com Предполагам парите са доста
Ама от кога рентиерите станаха солидни бизнесмени?То квалифициран работник има повече доход от техните смешни наеми.Уж имаш много дипломи по икономика ,а пък ти е сбъркано мисленето.Не ми тоговори колко време си на депозит?
Не съм от много време на депозит. Тъй като съм имал книжи от НРБ и от 90-те години, с доста пари от бабите и дядовците ми (по няколко заплати и събирани доста години всеки месец по малко) и знаете какво стана с тях.
Омръзна ми да ги слушам тези глупости за курса лев-евро навсякъде. И тук уж инвеситори а пак никой нито се интерсува, нито знае къде и как е разписано това, и даже и не чете информация смляна на готово. Ето ви да се самоцитирам:
Ала-бала приказки от 1001 нощ продиктувани от чистачката на Путин към копейката, да си държим лева, че да можем да крадем повече. Как ще девалвират лева като сме в борд?
Курса на борда може да варира с максимум 15% нагоре или надолу, и за да променят курса на борда е нужно всички министри от зоната и централни банки да са съгласни с новия курс.
Има хора (певци, адвокати, бивши шефове на големи фирми и други) с по 10 апартамента в София, купувани от 1990 до 2007 г. И си печелят и си свиркат и разполагат с пари,
Апартаментите са купувани на евтини цени, може да са придобивани по наследство или уредени на държавни или общински цени и са се изплатили във времето. Така че това е сладка инвестиция. А не като сега да купуваш на скъпото и да чакаш да има печалба.
Ама от кога рентиерите станаха солидни бизнесмени?То квалифициран работник има повече доход от техните смешни наеми.Уж имаш много дипломи по икономика ,а пък ти е сбъркано мисленето.Не ми тоговори колко време си на депозит?
Коментар