Ами ние и за децата сме купили. Ако искат нещо друго и не им харесва, да си вземат сами. Хора, купували през 17,18,19 та могат сега да продадат и да си направят дубъл. Кое му е лошото и защо да се тревожим? Да му мислят пукачите, останали на квартира. Никой не им е крив, чу слушат папагалите от форумите, дедо краси и киро брейка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Пак не позна. Броят на сделките с имоти в София НАРАСТВА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепоследното тримесечие за 2024-та за софийския пазар е силно, НО прави впечатление продължаващото (рекордно) увеличение на вписаните ипотеки.
изводите всеки сам да си ги прави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Като е така защо тогава последните данни сочат, че сделките с имоти намаляват последните месеци? Тълкуването според мен е, че вече няма пресечна точка между търсенета цена и предлаганата цена. Корекция ще трябва да има, иначе сделките ще продължават да падат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Като е така защо тогава последните данни сочат, че сделките с имоти намаляват последните месеци? Тълкуването според мен е, че вече няма пресечна точка между търсенета цена и предлаганата цена. Корекция ще трябва да има, иначе сделките ще продължават да падат.
изводите всеки сам да си ги правитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Тука част от народа си представя "промоцията" като някакъв двуцифрен спад на имотиту. Такъв може да има на разни ограничени сегменти като ваканционни или селски къщи. В общия случай обаче номинален спад е изключително малко вероятен. Ние сме в криза, но въпреки роботите в Китай кризата е стагфлационна; т.е. "промоцията" при имотите може да се изрази единствено в запазване на цените. 2025 година обаче това няма как да стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Другите съсобственици не са бедни и са лакоми. Кътат си парите и ламтят за още. Имат златни земи в Добруджа и вземат доста ренти,
Браво за каката, ти си мъжкар и с опит. Доволен ли си от представянето й?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Толкоз пара струва ако е близо до морето и е законна и не ев съсобственост.Само с глупости се занимаваш за дребни пари. Съсредоточи в търсене на булка. Ето аз си намерих 78 набор кака.Стара но запзена.
Другите съсобственици не са бедни и са лакоми. Кътат си парите и ламтят за още. Имат златни земи в Добруджа и вземат доста ренти,
Браво за каката, ти си мъжкар и с опит. Доволен ли си от представянето й?
Коментар
-
Лекарите изкарват добри пари, особено тези в зряла възраст, младичките НЕ.
с едно учене няма да станеш доктор Клунитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не е палат, но недвижимото имущество на морето поскъна и всяка от тези стаи (нашата и тяхната) може да струва 15-20 000 евро.Last edited by nradev1111; 07.01.2025, 13:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Гледайте позитивно в новата година и запомнете- няма световна икономическа криза без САЩ да са в криза, без криза няма спад на имотите, а при криза са малко хората, които няма да са засегнати, ще имат психика и готов кеш или достъп до кеш за да купят нещо на промоция. А това за " падането на борда" преди да сме приели еврото даже няма да го коментирам
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
А ако ще пада борда, защо банките продължават да наливат кредити в лева? Какво лева ще поскъпня спрямо еврото ли?
И ако, когато борда падне и тия 70-80млрд се излеят в нашата икономика в "проекти" ще се вдигне ли инфлацията или ще падне? Ще се вдигнат ли имотите или ще паднат. Мен ми се струва, че повечето крадат в тухли и скъпи таралясници...
Обаче ние си имаме достатъчно стаи, а те са алчни. Защо да им плащам 30 000 лв и повече (?) за една голяма стая (по-точно холче и малка кухня), като ние си имаме и ги поддържаме. Можем да настаним 10 човека общо, т.е. 2 семейства.
Тези старци все пак са запазени и биха могли още 5 г. да изкарат. Навремето са имали спокоен живот. Въпреки болестите си, сърцето като е здраво, може да се живее и до 90+.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
евго евго пак ще си умреш от глад.
АКО НЕ МЕ БЯХА ВЪЗПИТАЛИ РОДИТЕЛИТЕ МИ УЧИТЕЛИ ЧЕ ИСТИНАТА И СПРАВЕДЛИВОСТТА са най-висшата човешка ценност щях да съм усвоител на фондове/грантове - ака измамник. Пробвах се ама не ставам, трябва да се преборя със съвестта, ака себе си. Вече не се и опитвам - кауза пердута
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
на всяка криза трябва да се гледа като на възможност
иначе, когато стадото тича в тръст в една посока - възможностите са ограничени
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Гледайте позитивно в новата година и запомнете- няма световна икономическа криза без САЩ да са в криза, без криза няма спад на имотите, а при криза са малко хората, които няма да са засегнати, ще имат психика и готов кеш или достъп до кеш за да купят нещо на промоция. А това за " падането на борда" преди да сме приели еврото даже няма да го коментирам
иначе, когато стадото тича в тръст в една посока - възможностите са ограниченитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар