If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да ти кажа, че майка ми не се интересува от имоти и е над нещата, интересува се от дрехи и домашни потреби,
Преценил съм, че няма смисъл да им изкупувам стаята на високи цени. Те са доста неорганизирани. За 27 г. (откакто почина техният дядо) не могат да си ремонтират и стегнат няколко стаи. В региона има доста имоти за продажба. Ако решим, ще купим някоя виличка или апартамент за рентване. Обаче няма да е печеличша инвестиция, има много хотели в региона и потокът от туристи не е голям. До нас има хубава вила с басейн и не се пълни на 100%.
Евгоооо, ти пак не разбра какво ти каза Селена.
Смени начина на мислене.
Които нямаме кредити ни очаква земетръс, бомба, коклюш или червен вятър, нали. Накавръка даже почна да заплашва с убийства по едно време.
Кредитът не е лошо нещо, особено в началото на кредитна експанзия и в началото на имотен бум.
От заплата и от наеми ще се изплати. Аз съм ползвал ипотечен кредит за 10 г и го изплатих с лекота. Обаче работех и допълнителна работа.
Който е взел кредит в края на 80-те години, не е сбъркал. В началото на 90-те (1991-1992 г.) имаше голяма инфлация и хората си ги изплатиха с 1 заплата. Още по-голяма инфлация имаше в периода 1996 -1997 г. и имаше много кредитни милионери.
Никога не са ми харесвали надменните хора. Колелото се върти, днес имаш, утре нямаш, както и обратното. Особено важи за набълбукалите се с кредити, там въртележката става много лесно.
какво ти пука? Ако си плащаш наема навреме, поддържаш добре квартирата и от време-на време приемаш повишението на наема без да се противиш, всичко ще е наред.
Никога не са ми харесвали надменните хора. Колелото се върти, днес имаш, утре нямаш, както и обратното. Особено важи за набълбукалите се с кредити, там въртележката става много лесно.
Безимотните злобарчета все се надявате някакъв катаклизъм "да изравни резултата". Ден след ден, година след година, десетилетие след десетилетие, мизерстват и злобеят.
Имотите са си супер достъпни, Скот. Ама под наем От своя страна наемът е хубаво нещо, стига да си от правилната страна
Да ти кажа, че майка ми не се интересува от имоти и е над нещата, интересува се от дрехи и домашни потреби,
Преценил съм, че няма смисъл да им изкупувам стаята на високи цени. Те са доста неорганизирани. За 27 г. (откакто почина техният дядо) не могат да си ремонтират и стегнат няколко стаи. В региона има доста имоти за продажба. Ако решим, ще купим някоя виличка или апартамент за рентване. Обаче няма да е печеличша инвестиция, има много хотели в региона и потокът от туристи не е голям. До нас има хубава вила с басейн и не се пълни на 100%.
Абе как го правиш тоя номер. Отваряш си устата, а приказва майка ти?!
Произведи независима млада не мухлясала мисъл по дяволите!
"Ооо супер, колко хубаво, имотите стават все по-недостъпни, аз съм се уредил с 2-3-4 и съм Господ!" - басирам се, че в главата ти се върти нещо такова, прав съм, нали? Това е жалка работа, Бонке.
Имотите са си супер достъпни, Скот. Ама под наем От своя страна наемът е хубаво нещо, стига да си от правилната страна
"Ооо супер, колко хубаво, имотите стават все по-недостъпни, аз съм се уредил с 2-3-4 и съм Господ!" - басирам се, че в главата ти се върти нещо такова, прав съм, нали? Това е жалка работа, Бонке.
Ами ние и за децата сме купили. Ако искат нещо друго и не им харесва, да си вземат сами. Хора, купували през 17,18,19 та могат сега да продадат и да си направят дубъл. Кое му е лошото и защо да се тревожим? Да му мислят пукачите, останали на квартира. Никой не им е крив, чу слушат папагалите от форумите, дедо краси и киро брейка.
Ти какво се правиш, че имаш деца? Повечето пишещи тук нямат, това обяснява и защо се кефят, че цените на имотите са във въздуха, разбираемо.
Ама ето го, прокрадват се някакви глупави идеи, защото реално има проблем с прираста на населението. Политиците го виждат, вие явно не го, няма да има кой да ви плаща пенсиите: Само ергенският данък ще спаси България
Коментар