IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo

Нямам кола и не карам, но съм купил 2 двустайни апартамента (старо строителство) в София сам. Знаеш колко поскъпнаха в последните години,
    ще ти кажа това

Ти не си виновен за случилото се в детството ти. Но си отговорен за това, какво ще направиш с него като възрастен.

Определено си мисля, че ти е нужна психотерапия - това в случай,че не ни бъзикаш тънко...

Ако си на 45 и усещаш, че животът ти буксува – не си сам. И не си провален. Но може би си в капан, в който си бил поставен отдавна.Ако все още се съобразяваш с майка си повече, отколкото с вътрешния си глас, това може би е знак, че не си успял да се отделиш емоционално. Това не те прави слаб, но те държи зависим. Майките са важни – но те не бива да ръководят живота на мъж на зряла възраст.Не шофираш кола? Може и да е удобство или случайност. Но в очите на една жена – а и в очите на самия живот – това често символизира нещо по-дълбоко: отказ от поемане на посока, на движение, на воля. Колата е инструмент, не същност – но способността да я управляваш говори, че можеш да управляваш себе си.Ако често обвиняваш баща си за неговите грешки – може би още не си му простил. Може би носиш болка, която не е била призната. Но прошката не е заради него. Тя е, за да освободиш себе си. Докато си обиден, все още си в миналото. А никой не намира щастие, докато живее в ретроспекция.Говориш с думи, които си чувал отдавна, но които хората днес не разбират? Може би защото си останал там – в спомен, в време, когато си бил по-сигурен. Но животът върви напред. И ако искаш някой да върви с теб, трябва и ти да тръгнеш.Жените усещат кога един мъж не е „отлепил“ от родителите си. Кога не се води от собствената си истина. Затова, ако все още не можеш да намериш партньорка – не търси вината навън. Потърси собственото си място. Защото когато застанеш в себе си – някой друг ще пожелае да застане до теб.
    Last edited by bertram; 14.04.2025, 22:18.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Тъй като нямам практика зад волана, няма да мога да се справя със ситуация на пътя и при големи тапи, когато се кара на полусъединител. Дори и да взема опреснителни.

Хората мислеха, че баща ми е паралия и че всичко ни се поднася на тепсия. Реалността обаче беше доста различна. С лоша финансова култура и стиснат.
      затова си купи една нова кола автоматик с асистанс - ще ти реши аматьорските проблеми

принципно смотаните, но страхливи шофьори (95% от жените са в тази категория) не правят ПТП-та с тежки последствия
      тежките катастрофи ги правят карачи-комплексари или безсмъртни алкохолици/наркомани

взимай една електричка (теса ауто + маса електроника да ти помага) и стига с тази баба/майка ти, защото както си тръгнал ще си намериш жена ако майка ти си намери жена - демек никога!
      аман
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Колега,
        без кола шансовете да си намериш жена клонят към нула. Жените обичат да ги водиш на почивки, но не и с автобус/влак. Съвременните коли (автоматик) се карат изключително лесно, даже сами паркират, но си трябва практика. Колкото по-късно почнеш да шофираш, толкова ще ти е по-трудно да свикнеш.
        +1 жените обичат колите, те обичат закрила и комфорт.

Коментар

Тъй като нямам практика зад волана, няма да мога да се справя със ситуация на пътя и при големи тапи, когато се кара на полусъединител. Дори и да взема опреснителни.

Хората мислеха, че баща ми е паралия и че всичко ни се поднася на тепсия. Реалността обаче беше доста различна. С лоша финансова култура и стиснат.
          Колега,
          без кола шансовете да си намериш жена клонят към нула. Жените обичат да ги водиш на почивки, но не и с автобус/влак. Съвременните коли (автоматик) се карат изключително лесно, даже сами паркират, но си трябва практика. Колкото по-късно почнеш да шофираш, толкова ще ти е по-трудно да свикнеш.

Коментар

Дядо ми беше възрстен и от 2000 г. не гледаше нищо вече.

Брат ми не обича земеделската работа и не ходеше.
            ама кършеше от агнето

започвам да си мисля, че ти си бил опората на това семейство
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Чети малко по внимателно.
              Говорим, че сам не се живее и тежко му на който е сам. С годините става все по тегаво.
              Това е някаква мантра. Всеки ден съм в хипотези на домашно насилие. Тези, като не са сами, викат полиция по повод и без повод, дали не е по- добре да си сам, а?

Коментар

• Дефлационния полуидиот се е включил в дискусията, интересно е какво е имал намерение да съобщи???

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Пълен смях е това, как ще се споминеш?? Ти сериозно ли? Това е личен акт!!! Ако си заминаваш от този свят, важно ли ще ти бъде дали си сам или заобиколен от страдащи близки, хахаха, ти си отиваш бе холан...
                  Чети малко по внимателно.
                  Говорим, че сам не се живее и тежко му на който е сам. С годините става все по тегаво.

Коментар

Няколко пъти съм го ползвал и него да ме закара или да ме върне.

По онова време бях свежо парче, на 20 г, и не ми беше проблем физическата работа.

Старият беше много нервен и по онова време си харчеше парите за провинциални покупки - експанзия.

Подозирам, че и на платено е ходил малко.
                    брат ти не участваше ли в набезите по роднинските агнета
                    препоръка е

Коментар

Поръчвам нещата с доставка до нас.

Ако е нещо малко, го нося в ръка/ на ръце. През 1999 г. цяло агне пренесох от село и 2-3 кг картофи с автобуса.

Някои шофьори постоянно се занимават със сервиз и щети по колата. И си е разправия и пари.
                      дъртия с колата
                      къде беше
                      препоръка е

Коментар

Поръчвам нещата с доставка до нас.

Ако е нещо малко, го нося в ръка/ на ръце. През 1999 г. цяло агне пренесох от село и 2-3 кг картофи с автобуса.

Някои шофьори постоянно се занимават със сервиз и щети по колата. И си е разправия и пари.
                        абе жените искат мъж с кола. Ей комшийката набор на баща ми си хвана любовник с кола. И го юрка яко - коси, реже
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Въобще не говорим за комуникативното място, а за удобството и независимостта които носи автомобила. Столовете дето си купиш от икеа с метрото или трамвая ще ги мъкнеш? Колата е необходимост, която няма замяна.
                          Имам един приятел я софето дето ходи да обядва и вечеря при родителите си, ти така ли правиш?
                          Божа работа е кой как ще се спомине, но най-гадно е да си сам, а ти с твоите каоризи и зависимости от майка ти на там си тръгнал.
                          Пълен смях е това, как ще се споминеш?? Ти сериозно ли? Това е личен акт!!! Ако си заминаваш от този свят, важно ли ще ти бъде дали си сам или заобиколен от страдащи близки, хахаха, ти си отиваш бе холан...

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз тогава се оглеждах да купя нещо. И откупих 1/2 от съсобствен апартамент - другата половина. Ако не се бяха съгласили, щях да купя по-скъп апарт.

Следях цените и обявите.

Наистина учителките много ме харесваха и бях отличник в гимназията,
                            аз за следването се чудя
                            толко млади момичета ...
                            ей го радев
                            с един и същи пример от изгорелия учебник по математика
                            вече 30 години подмамва студентките
                            препоръка е

Коментар

Майка ми е казала да направя компромис и да доведа булка скоро скоро!

Със съседа под мен много се уважаваме и когато реша да купувам, ще го помоля да дойде и ще изберем читава кола. Имам и още 2-ма комшии, кито мога да помоля. Живея на комуникативно място и се оправям и без кола много години.

Знаеш ли че най-много се умира от:

1) инфаркти
                              2) инсулти
                              3) катастрофи
                              4) рак
                              Въобще не говорим за комуникативното място, а за удобството и независимостта които носи автомобила. Столовете дето си купиш от икеа с метрото или трамвая ще ги мъкнеш? Колата е необходимост, която няма замяна.
                              Имам един приятел я софето дето ходи да обядва и вечеря при родителите си, ти така ли правиш?
                              Божа работа е кой как ще се спомине, но най-гадно е да си сам, а ти с твоите каоризи и зависимости от майка ти на там си тръгнал.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

но това са събития и числа отпреди 10 години
                                феноменална памет
                                Аз тогава се оглеждах да купя нещо. Следях цените и обявите.
                                Last edited by Evgo; 14.04.2025, 21:39.

Коментар

Working...
                                X